IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

Rikos ja rangaistusTiistai 20.04.2010 14:02

Oman Tiura-meatpuppetin saa eduskuntaan 20 000 eurolla, pienestä räksyttävästä Pekkarinen-elinkeinoministeristä joutuu maksamaan 15 000 euroa ja oman varhaisdementtisen pääministeri Vanhasen saa kymppitonnilla samoin kuin pikkuvanhan valtiovarainministeri Kataisen. Hyvä, nyt on hinnat asetettu poliitikoillekin.

Jos unohdetaan se, kuinka keskustan puoluetoimisto eli symbioosissa Kehittyvien Maakuntien Suomi Ry:n kanssa, joka syyti pimeää vaalirahaa keskustan lisäksi erityisesti kokoomukselle ja ilmeisesti myös muutamille SDP:n edustajille ja kysytään pelkästään kuinka on mahdollista että tiettävästi ja todistetusti talousrikollisen vetämältä Suomisoffa/Tokmanni/Ideaparkki-äijätiimiltä lahjuksia vastaanottavat ministerit ja kansanedustajat jatkavat tyytyväisinä viroissaan ja valehtelevat niin kauan kuin mahdollista? Miten olisi lahjuksia ottaneiden johtajien erottaminen + lahjusrahojen takavarikointi?

Toinen hyvävelijärjestö, joka kaipaisi asettamista maallisen rikosoikeuden eteen on katolinen kirkko. Kaikki tiedetyt ja todistetut pedofiilitapaukset ja pedofiilien suojelijat, myös paavi itse, tulisi tuoda normaalin maallisen oikeuden eteen vastaamaan rikoksistaan lapsia kohtaan. Minusta kohtuullista olisi vankeusrangaistukset pedofiilipapeille ja korvaukset näiden palkkapussista kaikille uhreilleen. Ja jos nyt sattuu niin, että yksi pappi on käyttänyt vaikka viittäkymmentä hoiviinsa suotua pikkupoikaa seksuaalisesti hyväkseen ja korvausmäärä ylittää hänen maksukykynsä ja varallisuutensa, niin tämä on tietysti pelkästään oikein petopappia kohtaan, ja tällöin kirkko voisi raottaa kirstuaan pappiensa uhreille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.