IRC-Galleria

Matilainen

Matilainen

Tèému Matilainen

RuotsalaisetPerjantai 04.11.2005 23:47

Aion tehdä tässä teon joka pakottaa minut piiloutumaan maan rakoihin ja elämään jatkuvassa löydetyksi tulemisen pelossa. se voi myös johtaa minut hyvin hitaaseen ja tuskalliseen kuolemaan. Aion paljastaa Ruotsalaisten todellisen taustan.

Viime viikkoina käsiini saaman tiedon, suunnattoman lahjakkaan aivotyöskentelyni ja hapankaalin ansiosta olen viimein onnistunut kokoamaaan yhteen mittavan palapelin. Todellisuuden aukeaminen minulle oli samalla ihmetyttävän vahva ymmärryksen elämys sekä suunnattoman kauhistuksen ja huolen hetki. Sillä tajusin että saadessani tietää totuuden asetan itseni valtavaan vaaraan. Sillä Ruotsalaiset haluavat tietenkin eliminoida minut ennenkuin ehdin levittämään tätä tietoa joka valaisee heidän pimeän taustansa!

Lopputulokseni on siis tämä: Ruotsalaiset ovat rotu jonka kehitys on vuosituhansia meitä muita edellä. Mitä todennäköisimmin he ovat tulleet avaruudesta tai sitten eivät. Tämän väitteen todistaa täysin seuraava seikka; Ruotsin kieli on yhtä kehittynyttä kuin heidän rotunsakin eli siis vuosituhansia meidän käsityskykyämme edellä. Siitä johtuu se että kyseinen kieli on muille kuin Ruotsalaisille täysin mahdotonta oppia, eihän meidän aivokapasiteettimme mitenkään voi riittää niinkin edistyneeseen ja monimutkaiseen toimimiseen.

Mitä varmimmin heidän aikomuksenaan on valloittaa koko maapallo. Tai ainakin suomi jossa asuu heidän jälkeensä maapallon kehittynein kansa. Tätä asiaa puoltaa nämä pienet seikat: sotiemme jälkeen kun karjala oli menetetty astui määräys hallintovallan puolelta. Tuossa määräyksessä asetettiin jokainen maanomistaja velvolliseksi antamaan evakoille osan omistamastaan maasta. Tuolla osalla karjalaisten oli määrä asua ja viljellä. Suomeen jo tunkeutuneet Ruotsalaiset jotka olivat joillakin kieroilla ja epäilemättä väkivaltaisilla keinoilla hankkineet maata kieltäytyivät antamasta neliömilliäkään maistansa. Myös he uhkasivat että jos heitä painostetaan antamaan maata niin Ruotsi hyökkää Suomeen. Näin he saivat hallintovallan unohtamaan vaateensa. Tässä oli yksi osoitus Ruotsalaisten korkean kehityksen suomasta taivuttelukyvystä. Jos meidän maahamme olisi kehdannut tunkeutua esimerkiksi joku kelpo norjalainen ja hän olisi saanut jollain keinoin maata omistukseensa niin olisiko hän todella saanut jättää antamasta palaa maastansa? ei. Myös Ruotsalaiset ovat saaneet uskomattomia oikeuksia itselleen maassamme jollaisia ei mikään muu vähemmistö missään muussa maassa voisi ikinä saada. Heillähän on paremmat oltavat kuin meillä jotka tämän maan vielä omistamme!

Toivon todella että tämä pieni tutkielmani avaa teidänkin silmänne ja että viimein voisimme murtaa heidän aikeensa maailmanvalloituksesta! Levittäkää sanaa kujilla ja kaduilla. Mutta varokaa, sillä Ruotsalaiset tulevat varmasti keinoja kaihtamatta poistamaan kaikki tekijät jotka asettavat heidän suunnitelmansa vaakalaudalle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.