IRC-Galleria

I'm almost the fucking blond!Torstai 25.03.2010 23:01

Menin vaalentamaan hiuksia toivoen, että saisin niihin aavistuksen pinkkiä sävyä. Ja paskat, pinkki/tummanlila ei tarttunutkaan ja nyt olen lähes blondi.
Juurikasvu on vaalea kuin enkelin sädekehä!

Helvetti!

TutkimustuloksiaMaanantai 22.03.2010 23:22

Kävin koksissa toissa yönä, lääkäri kuunteli keuhkot ja ilmoitti, että jokin saa hengityksen vinkumaan, nimenomaan uloshengitettäessä. Epäilee ahtaumaa kaemma.
Huomenna astma tohtorille, joka selvittää onko kyseessä keuhkoahtauma vai astma.

Torstaina tuli puhelu verikokeen tuloksista, jotka olivat lääkärin mukaan "priimat". Sanoinhan ettei niitä "puutoksia (mm. raudan)" olekaan.

On se kallistaMaanantai 22.03.2010 23:13

Sain reseptin levottomat jalat -oireyhtemään, lääke on mieto, pienipitoisuuksinen ja myydään 100 tabletin folioissa, hintaa tulee noin 150 €! mutta ei tässä ketään, mm. 3,5 mg napit/100 kpl on 1111,36 €... Ihan vitusti liian kallista!!!!

Njuu...Keskiviikko 17.03.2010 18:16

Paljon siitä puhutaan, mutta harvasta oikeasti on. Tässä testissä testataan, onko sinulla oikeasti pokkaa. Vastaa allaoleviin kysymyksiin REHELLISESTI. Tarkoitus ei ole vastata "muka-hauskasti", vaan paljastaa itsestäsi OIKEASTI asioita. "MINULLA ON POKKAA, ONKO SINULLA?"
Laita tämä eteenpäin kaikille, joiden pokan haluat testata. =) Otsikoi muistiinpano "MINULLA ON POKKAA, ONKO SINULLA?" liitä minut muistiinpanoosi, mikäli sinulla on pokkaa?
--- TESTI ALKAKOON! ---
SUKUPUOLI
[x] nainen
[] mies
IKÄ
[] 0-10
[x] 10-20
[] 20-30
[] 30-40
[] 40-50
[] 50-60
[] vanhempi
PARISUHDETILANNE
[] sinkku
[] seurusteleva
[] parisuhteessa
[x] kihloissa
[] avo/avioliitossa
[] sitoutunut
SUUNTAUTUMINEN
[] heteroseksuaali
[] homoseksuaali
[x] bi-seksuaali
[] pan-seksuaali
[] et määrittele itseäsi
[] jokin muu?
Tämänhetkinen fiilis?
- laimea
Viimeisin kuuntelemasi kappale?
- Damn me
Oletko joskus ollut ihastunut kaverisi kumppaniin?
- en
Oletko koskaan viritellyt jotain varatun henkilön kanssa?
- olen
Oletko humaltuneena seksuaalisesti virittyneempi, kuin selvinpäin?
- toisinaan
Oletko viillellyt ranteitasi tai muuta kehoasi?
- olen
Heittäydytkö usein marttyyriksi, jos muut eivät tee kuten haluat?
- en
Millainen olet riidellessä?
- oletettavasti vittumainen
Oletko koskaan esittänyt olevasi päihtyneempi, kuin tosiasiassa olet?
- en, yleensä teen päin vastoin, pyrin olemaan mahdollisimman selvä
Oletko mielestäsi kauniimpi/komeampi kuin joku ystäväsi?
- en
Onko joku särkenyt sydämesi?
- on
Oletko sinä joskus särkenyt jonkun sydämen?
- valitettavasti
Oletko mielestäsi seksikäs?
- en
Oletko koskaan kokeillut/käyttänyt huumeita?
- olen ja en
... Teetkö sitä usein?
- en enää
Kehutko usein tuttujasi vain mielistelläksesi heitä?
- en
Miltä tuntuisi jos ihminen jota viimeksi suutelit vihaisi sinua?
- todennäköisesti en haluaisi kuulla ihmisestä enempää, jos näin olisi
Mitä mieltä olet homoseksuaaleista?
- hyväksyn
Voisitko työskennellä prostituoituna?
- en
Oletko harrastanut seksiä jonkun kaverilistallasi olevan kanssa?
- olen
Asteikolla 1-5, kuinka hyvä itsetunto sinulla OIKEASTI on?
- 1-2
Kuinka sinulta saa "jalat alta"?
- ole itsesi
Paheesi?
- netti pokeri ja irstaus :P
Vietteletkö ihmisiä vain omaa itsetuntoasi nostaaksesi?
- harvoin, yleensä huomaamattani
Onko sinun sanottu olevan itsekäs?
- ainoastaan kuuttatohtorissa
Miten reagoit, kun kuulet, että sinusta on puhuttu pahaa?
- en jaksa välittää sellaisesta ihmisestä
Oletko rasistinen?
- en juurikaan
Jos joku samaa sukupuolta oleva ystäväsi tulisi luoksesi ja kertoisi olevansa homoseksuaalinen sekä kiinnostunut sinusta, miten reagoisit?
- olisin itettu moisesta kunniasta
Onko sinulla seksifantasioita?
- on
Näetkö usein seksiunia?
- en
Oletko herännyt "väärästä sängystä"?
- olen
[x] olin täysin rehellinen tämän testin aikana
[] jotain tästä väliltä ;D
[] muuttelin totuutta hieman
[] laskettelin täyttä luikuria

Jännää...Sunnuntai 14.03.2010 02:40

Oli vaihteeks pirun jännät "bileet". Pentuja talon täydeltä (akkojen osalta) ja loput oli normi populaatio kaljottelemassa ja pitämässä hauskaa.
Hemmetin mukavasti kaatus illan mainingit ja synttärit siihen, että joku huomion kipeä keksii hemmetin hyvän esityksen. Olisin kyllä voinu ihan nobel- palkinnon antaa siitä esitysnumerosta, jos tosiaan "ei ollu mitään".
Tuli ambulanssi ja väki kaikkos. Vitun hieno veto, piti vielä sotatila käynnistää siitä pahasta.

Ajattelin kokeilla...Torstai 11.03.2010 18:39

Valitse 10 ihmistä, joille haluaisit sanoa jotain, muttet tule koskaan sanomaan. Älä kuitenkaan paljasta näitä henkilöitä. Ja kun en löydä juuri montaakaan niin kirjoitan vain niin monta kuin tulee.

1. Olet minulle rakkainta maailmassa ja tiedät sen, jaamme kanssasi vielä paljon yhdessä ja yhteistä, mm. Olvin.

2. Olit lähes alusta asti se kaikkein paskin mahdollinen, kun et kuullut suustani mitä tahdoit, heitit pihalle. Kun olin rehellisesti eri mieltä suutuit ja heti jos haukuin jotain näyttelijää, LÄIMÄSIT! Toit silti jotain hyvääkin, tapasin nykyisen kihlattuni.

3. Olit tukeni sairaalassa (2007), johon en juuri tahtonut sopeutua. En kuulunut joukkoon. Jaoit siellä huoneen, jossa jouduin asumaan myös yksin, kun pääsit pois. Muistan myös puheenaiheemme, joista molemmat tykkäsimme, joille nauroimme: "lämpölaajeneminen".

Olit ainut joka muisti minua, lähes päivittäin. Olit ainut, jota jaksoin kuunnella ja jonka auttaminen/tukeminen/suojeleminen/opastaminen tuntui elämän tehtävältä ja vielä pidin sen tehtävän täyttämisestä.

Olit ainut joka haki minusta turvaa ja sai sitä (ja saa edelleen kaikesta huolimatta). Jota en hyljännyt tai paennut, vaan pystyin kohtaamaan minkälaisena ja missä kunnossa tahansa.

Olit ainut jonka laskin minun ja aiemman suhteeni väliin (se vitun niljake), tilanteessa, joka myös satutti. En kestänyt nähdä toista hänen lähellään, tuntui niin väärältä.

Olit ainut, jonka halusin lähelleni aika ajoin, jota suostuin jopa hakemaan 52 km päästä, jotta se onnistuisi. Jolle suostuin antamaan itsestäni kaiken ja ottamaan siipieni suojaan, mikäli tilanne vaati.

Olit mukana, kun annoin itsestäni enemmän nykyisessä porukassa. Joimme ja riehuimme, luulin, että meidän piti tehdä se yhdessä, kuten PYYSIN sinua hakemaan lähtiessäni. Muistatko miten lähdit mieluummin vähän jokaisen matkaan? Muistatko miten jätit minut toisarvoiseksi, jokaisen muun rinnalla? Muistatko miten petit yhteisen ystävämme, joka muuten tukee ja auttaa sinua varmaan edelleenkin niin mielellään? Muistatko syyn jonka varjolla sinut halusimme Kotkaan?
Muistatko sen lauantai yön, jona minulle soitettiin, että kaikki muut halusivat sinut pois luotaan? Muistatko kuka sinut sitten oikeasti, loppu peleissä edes välitti hakea KAIKESTA huolimatta, vaikka onnistuit ihmeen hyvin SATUTTAMAAN ja LOUKKAAMAAN!??

Olit ainut joka PYYSI minulta palvelusta (2009), minun piti saapua tiettynä päivänä ja tehdä mitä toivoit. Teinkin sen, koska vakuuttelit minulle muutaman päivän ajan, että se olisi okei ja myös halusit sitä.
Tuo päivähän meni ketuiksi, kuten ennustin ja kaduin alusta alkaen, että ylipäänsä lähdin mukaan. En halunnut mitään seuraamuksia, mutta liha on heikkoa. En ikinä edes välittänyt kyseisestä henkilöstä, koin alusta asti leikkineeni kys. ihmisen kustannuksella.
Tiedän tehneeni tyhmän ratkaisun kun suostuin pyyntöösi, mutta muistatko miksi ITSE PYYSIT? mitä ITSE TEIT, jotta päädyit tällaiseen "palkintoon" kys. ihmiselle? Muistatko mitä teit siinä sivussa myös minulle?


Muistan yhä puhelun, jossa ilmoitit, että yllä mainittu, MOLEMMINPUOLINEN virhe vaikuttaa edelleen, etkä pysty olemaan kuten ennen. Sanoit näin, koska kys. henkilö käytti sinua ja palkintoasi hyväkseen, mitä inhosin, minkä vuoksi en osannut antaa hänelle arvoa vaan kylmästi leikin sen kustannuksella. Se oli maksettu huora minulle, maksoin bensat ja ruuat... En saanut irti oikeastaan mitään, muuta kuin lelun.

Muistatko minkälaisen julkaisun iskit päiväkirjaasi, minua ja tuota virheessä mukana ollutta ihmistä koskien? Loukkaannuin siitä vähintäänkin yhtä syvästi kuin tämä toinen osapuoli. Tulistuin niin, että olisin voinut vaikka tirvaista sinuun järkeä. Tiedän miltä tempaukseni tuntui ja tiedän että se sattui, minkä vuoksi sen merkinnän oletettavasti kirjoitit. Olin tyytyväinen ja pikku hiljaa taas sulatin asian, kun poistit sen.

Aikaa kului taas ja uskalsit jälleen soitella, minun on ollut hankala kohdata kasvotusten, koska muistan liian hyvin, miten helppoa se sinulle oli tulla ja juoda ja kulkea toisten laskuun ja hyljätä meidät kaksi, jotka oikeasti haluamme sinut nähdä ja tuntea.
Muistan myös sen uuden vuoden (2010), josta jäi hyvä mieli. Olit kerrankin se mitä muistin. Olit tilanteessa meidän molempien kanssa, et juossut koko aikaa muualla. Pidin siitä, että huomioit meidät molemmat, KERRANKIN. Mehän sinut aina toivoimme paikalle.

Kaipaan sitä, kun soittelimme pitkiä puheluita ja kuuntelimme puolin ja toisin. Koin olevani jotain, kun minua kuunneltiin. Koin aina tekeväni omaa juttuani, kun olen opettanut sinua. Ja toisinaan, jopa hymyillyt, kun olen myöhemmin nähnyt/kuullut että käytät niitä oppeja, joita jaoin joskus. On kuitenkin melko miellyttävää nähdä, että joku toinen antaa niin paljon arvoa sille, että olen ollut läsnä tarvittaessa. Tiesitkö, että kuitenkin jokainen lähelläni tietää, että en ole sinua hylkäämässä vaan minulla on yhä se jonkinlainen "sisko".

Kirjoitin tämän, kun luin omasi. Tunnistan itseni tietystä sanasta: "sisko". Tiedän tehneeni väärin, kadun joitakin tekojani, mutta uskoisin, että silti en ole yksin se, joka on tehnyt väärin ja jonka vuoksi nykyinen tilanteemme on mitä on. Tiedät että välitän edelleen ja tiedät mitä tunnen ja mistä olen aikanaan loukkaantunut. Tiedät sisimmässäsi, mitkä asiat minua ovat muuttaneet.

Näen itse olevani etäinen, katson sinua eri suunnalta. Ollaan samalla tasolla, mutta eivan eri päädyissä tätä elämän pitkää käytävää. Molemmilla on samat tuntemukset. Pahaa siis enimmäkseen, pettymyksiä ihmisten suhteen jne. Emme osaa luottaa, mutta kun luotamme, toivomme, että tukeudumme oikeaan ihmiseen.

Tunnen sinut, olet oma pienoismallini, kuljet presis samaa tietä ja käyt presis samanlaiset tilanteet, eri henkilöiden ympäröimänä. Olet siksi tärkeä, sieluni sisko, mikä pitää meidät varmaan yhä edelleen tiiviisti yhdessä, ainakin henkisesti.

4. Olet arvokas itsenäsi, mutta oppisit vain sen, ettet voi omistaa. Haluan olla ystävsi, mutten tyttöystäväsi. Haluan myös kuunnella, kun tarvitset ja olla paikalla, kun tarvitset. En ole tahallani ottanut etäisyyttä sinuun, mutta toivon, että tiedät syyt itsekin.

LaiskistusTorstai 04.03.2010 02:49

Laiskotuttaa... Haukotuttaa ja väsyttää, ei jaksa toimia.

Seksi-Sakke sai bilsan aineen viimeinkin perille, sitä se lie odottanut jo ainakin "viikon".
Vielä tarttee filosofisen kannanoton, psykologisen kokoelman ja hmm... tilinpäätöksen ja lainsäädännöt. Sitten vois olla koulu jokseenkin ohi.

Sattumia päivän varrelleKeskiviikko 24.02.2010 02:17

Aamu alko juhlavasti, tuli postissa ilmoitus että pitää noutaa paketti postikonttorista. Kävin sitten noutamassa kyseisen kirotun paketin, jossa sitten oli uusi liittymäpaketti DNA:lta.

Tutkin pakettia hetken ja kas kas... DNA:n epätoivo asiakkaiden suhteen loistaa! Yrittävät tehdä vakio asiakkaan väkisin, irtisanomalla vanhan ilman lupia. Nimenomaan oli aiemmin kielletty, koska en ollut viime viikollakaan halukas vaihtamaan liittymää. Kävin nostamassa metelin, perkeleet!

Illemmalla pääsin kotiin asti ja aloin siivoamaan lasten häkkejä. Pesin ja harjasin juuriharjalla, myrkytinkin oikein kunnolla. Yks kaks alko kylppärin seinä sylkeä jäätävän kylmää (+6 asteista) vettä suoraan niskaan. Tästä piti soitella vuokraisännälle, joka oli ihan hölmönä, ihmetteli että kukahan mahtaa olla taloyhtiön huoltotoimista vastaava.
Kimpaannuin ja kaivelin jälleen itse tiedot... Huomattavaa, en ole saanut vuokraisännältä tiedoksi edes vuokran yhteydessä maksettavan vesimaksun suuruutta, puhumattakaan isännöitsijästä, autopaikkojen tai saunavuoron hinnoista jne. Mistäänhän hän ei siis mitään tiedä.

Illan mittaan alkoi selvitä kiinteistön huoltoyhtiökin, josta saatiin yksi mies paikalle. Meni aikaa löytää oikea putkimies ja hissin hajottua oli löydettävä hissin korjaajakin, jota ei illaksi/yöksi saatu, vasta aamulla.

Lopputulos: nyt menee kylppärin seinä ja katto purkuun! Pitänee katsella muutamia päiviä ainakin, kuinka remonttimiehet huseeraavat asunnossa. Aamulla alkaa remontti...

MAHTAVAA!!!!!!!

Yhteiskunta Mauvin ekopuolueessaSunnuntai 14.02.2010 00:20

Yhteiskuntaoppia ja biologiaa... koeviikko alkaa justiisa.
Etäkursseja ja essee vastauksia, vielä viimeisen kerran.

Auto on jopa kytkinhuollossa! Se sama mustasurma, jonka katsastus oli arvoitus aikanaan, nyt on uus kysymys...
Milloin se surma on taas kasassa!

tunnenko ollenkaanPerjantai 05.02.2010 02:42

Teen tämän :
ystävästäni []
sisaruksestani []
tyttö/poikaystävästäni [x]

. Missä hän asuu? - Kainalossa
. Miten kuvailisit häntä? - aito, ihana ja rakas
. Milloin hän itki viimeksi? - ei mun aikana
. Miltä hänen hiuksensa tuoksuvat? - axelta
. Mikä hänet saa yleensä itkemään? - luulisin, että läheisen kuolema, jonkin rakkaan tai tärkeän menetys (muumit)
. Rakastaako hän ketään tällä hetkellä? - todellaki!
. Miten hän pesee hampaansa? - kurlaa mehulla XD
. Nostavatko kalliit lahjat hänen eroottisia haluja? - ssvistuksen ;)
. Katsooko hän omaa peilikuvaansa aina kun saa tilaisuuden? - jo vain "onks koru suoras"
. Mikä on asia, mistä hän pitää todella paljon, mutta ei kerro sitä kenellekkään?- Pienet karvaset lapset jorma ja kumppanit ;)
. Osaako hän tehdä ruokaa? - osaa ainakin pienellä ohjeistuksella
. Miten hän oli pukeutunut kun tapasitte ensimmäisen kerran? - tummiin farkkuihin, t-paitaan ja nahkatakkiin
. Millon näet hänet seuraavan kerran? - kun käännän pään
. Kuka on hänen paras kaverinsa? - CK ja esa
. Onko hän hyvä koulussa? - keskiverto ainaki
. Mitä teette yleensä? - pyöritään kylillä, katotaan leffoja, ajellaan...
. Oletteko riidelleet kertaakaan? - ei, vain väitöskirjoja suunniteltu yhteisesti
. Polttaako hän? - totta vitussa

1. Kuka hän on: Härö
2. Mikä on hänen kengännumeronsa?: 42-43
3. Onko hän pitkä: suht saman mittanen
4. Jos hänellä on sisaruksia tiedätkö heidän nimensä: tiedän
5. Hänen lempivärinsä: Musta ja lime
6. Millainen on hänen musiikkimakunsa: samanlainen kun mulla
7. Milloin viimeksi näit häntä: koko ajan
8. Seurusteleeko hän: koko ajan
9. Parasta hänessä: aitous ja lämpö
10. Mitä hän rakastaa: MINUA(?) no ainakin crossia
11. Mikä on hänen tämänhetkinen olinpaikkansa: kotona
12. Oletko nukkunut hänen vieressään koskaan: lähes joka yö
13. Syökö hän mitä tahansa: tuskin :D
14. Mikä on hänen lempiharrastuksensa: crossi ja "ehostus"
15. Osaako hän laulaa: toki
16. Mitä lehtiä hän tilaa: ei mitää, mutta jos olis rahaa niin offroad löytys
17. Mikä saa hänet raivostumaan: SIMO KOSO!
18. Omistaako hän puhelinta: kylläh
19. Mitä lemmikkejä hänellä on: ei mitään
20. Juoko hän alkoholia: toisinaan, harvemmin enää
21. Jos sinulle itsellesi tulisi kauhea rahapula, auttaisiko hän sinua: varmasti
22. Voisitko kuvitella että hän löisi jotakuta: kyllä
23. Jos sinä joutuisit sairaalaan, olisiko hän ensimmäisien joukossa katsomassa vointiasi: olis
24. Mikä on hulluin muistosi joka liittyy häneen: se vanha romurusinacorollan takana ;)
25. Uskaltaako hän itkeä jos sinä olet näkemässä: ei todistus aineistoa
26. Oletko ikinä ollut hänen kanssa samalla luokalla: en
27. Mitä mieltä hän sinusta on? - tykkää ainakin
28. Millainen hän on humalassa, jos käyttää alkoholia: "tosi hehkee", no vaines... ainakin äänekäs ja hulppea, helposti syttyvä?
29. Mikä on hänen lempi ohjelmansa tv: simpsonit, shield
30. Miksi hän pitää sinusta: - huumorintaju on kohdallaan ja olen todennäkösesti rakas
31. Osaatko hänen puh.numeronsa ja osoitteensa ulkoa: osaan numero on epävarma
32. Oletteko käyneet yhdessä ravintolassa syömässä: jep
33. Mikä on hänen lempiasentonsa sängyssä: takaa...
34. Mikä on hänen mielestä tärkeintä seurustelukumppanin luonteessa?: luotettavuus ja huumorintaju
35. Missä ulkomailla hän on käynyt? - ryssissä ja ruotsissa
36. Onko hänellä lapsia: 7 (degusiii ja yks orava)
37. Antaako hän sinulle anteeksi jos petät lupauksesi hänelle: anttaa
38. Arvostaako hän vanhuksia: riippuu käävästä
39. Mikä on teidän biisinne?: toyotan takana
40. Oliko tapaamisenne "rakkautta ensi silmäyksellä": ei
41. Jos olisit/olet vastakkaista sukupuolta, voisitko ajatella meneväsi hänen kanssaan naimisiin?- voisin