IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

NEWT00NSKeskiviikko 08.09.2010 03:15

Olvi teki tepposet!
Kävin anoppilassa ilta kahveella, kun tulin kotiin oli Olvi pupeltanu mun ruuat lautaselta, jonka jätin muuten vielä keittiön pöydälle jäähtymään!
Hemmetti mikä lortto, sillä on omatki ruuat kupissa mutta parempihan se on että äitee ei syö omia eväitään. Ellei sitten ollu niin että tein vaan niin sairaan hyvät soosit ettei voinu piskikään olla herkuttelematta! *köh* OMAkehu haisee ;)

By the way, Babe "are you stinky yet" x)

Ihan sairasta legendaa!Keskiviikko 08.09.2010 03:11

Hoi siellä!

Mitä lisättävää tähänkin umppalumppa-soppaan vielä olis... Vituttaa niin vietävästi, aamulla pitäs nousta kasiin ja mennä pajalle istumaan. Eka työpäivä epätoivon ATK ranikkopajalla, missä ei tehdä mitään järkevää.
HUOM! Sinnekin pitää mennä vain tilastojen kaunistamiseks, että on gutaa.
"otanko lisää kahvia?"
- "kyllä otan, ei täs muutenkaan ole mitään"

Ai caramba!

Ps. terveiset sinne tirppilän teurastamolle, jälleen odottelemme uutta suolestettua raatoa!

Päivä extemporé!Perjantai 03.09.2010 06:05

Päätin viimeinkin käydä kaupassa ostamassa noin viikko sitten palaneiden vessan lamppujen tilalle uudet ja eksyin pahemman kerran oikeaan aikaan Jumalniemeen!
Päästiin käly kokelaan kanssa katsomaan stuntti showta.

LaittoKivaaPerjantai 06.08.2010 14:56

Auto on vaihteeksi laitossa, ei viitti pysyä käynnissä. Oma oletus on, että bensan suodatin on tukkeessa, mutta kuka tietää. Miehet kun ei kuuntele akkoja, jos on koneista kyse.

Meri ja Jarno on possuja! Meri leikkas Jarnon toiveesta lyhyemmän letin... Bad puppies, ne teki hullun näkösen! Mutta onneks on lippis ja pipo keksitty

päivitysTorstai 15.07.2010 03:09

Huh huh... Liian kuuma, että aivot sulaa.
Mitään älykästä ei juuri saa aikaiseksi.

Pyykin pesu on tähän mennessä tähdellisin saavutus koko viikon aikana, Olvikaan ei parempaan pysty kun makaamaan "härskin lahnan" tavoin pitkin lattioita, yleensä sängyn alla tai muuten jemma nimisessä paikassa.

Auto jopa pelittää! Saatiin se leimattuakin, taas kerran.. pidemmän väännön päätteeksi. Uutta suunnitelmaa laittoon ja sitä rataa.

Bisnekset on hutiloinu! Työttömänä ei keksi mitään, joten rupesin sitten polkemaan öisin tappo lenkkejä pyörällä (kun kukaan ei kerran näe) x)

Työtön vai sairas :DKeskiviikko 30.06.2010 16:30

Työtön nyt ainakin alkuun! Tänään päätty työharjottelu...

Aamulla lääkäri soitti jopa ja ilmoitti, että minulla on astma, aamulla klo 9.00 tutkii yleislääkäri kaiken muun.

Deguset varattuTorstai 17.06.2010 11:21

Alkaa olla pikkuiset varattuja kaikki. Vain minun Tynkä jää kotiin, mikäli en onnistu pelastamaan Turjaketta.

Niin tottaMaanantai 14.06.2010 01:22

Tikkarit muuttuvat savukkeiksi. Viattomat muuttuvat huoriksi. Kotitehtävät menevät roskakoriin. Kännyköitä käytetään tunnilla. Jälki-istunto tulee tutuksi. Limu muuttuu vodkaksi. Pyöristä tulee autoja. Pusut muuttuvat seksiksi.
Muistatko kuinka pilveen meneminen tarkoitti keinussa heilumista? Kun suojautuminen tarkoitti kypärän käyttöä? Kun pahimmat asiat mitä pystyit saamaan pojalta olivat kiusoittelut? Kun isäsi hartiat olivat korkein paikka maailmassa ja äitisi oli sankari? Pahimmat vihollisesi olivat sisaruksesi. Rotu kiistat olivat sitä, kuka juoksi nopeiten. Sota oli ainoastaan korttipeli. Ja ainoa huume, jonka tiesit oli yskänlääke. Kun hameen pitäminen ei tehnyt sinusta huoraa. Kun suurin tuska oli saada asfaltti-ihottumaa polviin. Ja hyvästit tarkoittivat, että näkisimme viimeistään huomenna.
Lisää päiväkirjaasi jos ajattelet että pienenä lapsena elämä oli helpompaa ja viattomampaa.

Menoa ja maininkejaMaanantai 14.06.2010 01:21

Tilanteet muuttuu koko ajan, vain pää piirteet säilyy...

Nyt pitäis katsastella autoa ja ostella tulppia, sitten vielä vaihtaa ne. Pitäis käydä työharjoittelussa ilmaiseksi ja hymyillä, vaikka väkisin.

Olvilta lähtee hampit ja pösö on pistetty kuosiin (kesken tosin vieläkin, lisää tulee laittoa kun ehtii ja raha tilanne sallii).

Tirppilän teurastamo sittenTorstai 13.05.2010 22:25

Tirppilän teurastamollakin tapahtuu!

Teurastamon ulkoseiniä ollaan maalaamassa puhtaan valkoisiksi ja puitteita, pieniä yksityiskohtia ruskeiksi. Raaka Mörö on hankkinut runsaasti orjatyövoimaa plantaasilleen!
« Uudemmat -