IRC-Galleria

Maya_Paakkari

Maya_Paakkari

Hitsaa homo kinttaaseen!

Do dii!!!!Tiistai 12.02.2008 20:30

Selvisin hengissä! Tais olla vaan unen puutetta...
Nyt on taas normaali olotila eli Rapula!!!! Jee!!!!
Raahauduin työpaikalle,ja ilokseni huomasin että mulla onkin vapaa ilta!!!!! Ei ahista yhtään!!!
Taijan ottaa jallukahvin!
Viikonloppu meni nukkuessa ja pyykkiä pestessä, Lauantaina aamuyöllä yhden maissa alko seinät kaatuun päälle ja lompsin on the rocksiin "parille" . Sieltä löytyi taas tuttuja ja yhtäkkiä oltiinki taas kalliossa mopokerholla jatkoilla. Sieltä sitte heräsin kuulaaseen sunnuntaihin ja paremman tekemisen puutteessa hakattiin mulle uus tatuaatio! Kuvasta tuli niin komia,että lähdimme juhlimaan sitä roskapankkiin!!!

Ukot hyyty sinne,mutta minä olin edelleen innoissani! Rokkitaksi alle ja Rymy Eetuun!!!!
Taiteilija Parviainen pamahti paikalle ja päätti alkaa illan sponsoriksi,joka sopi minulle mainiosti koska omat rahavarani olivat suhteellisen minimaaliset!
Livemusiikki tarjonta Rymy Eetussa kun kuitenkaan ei vastaa minun käsitystäni hyvästä musiikista,päätimme suunnistaa rocksiin. Siellä soitteli joku cover pumppu, jossa oli oikein mainio nais laulaja;Sini ...jotain.
Sieltä iloinen joukkomme siirtyi Henkan jameihin! Rai rai!
Lostarin baaritiskiltähän sitä sitten löysin itseni, mutta valomerkin jälkeen oli vieläkin jano!!!

Parviaisen viinikellariin jatkoille.

Maanantaina meinas käsi tutista,joten rapulainen orkesterimme paineli aamupalalle (n.klo 17) Eetuun. Humalluttuamme meitä alkoi laulattaa, ja kun seurueemme koko kasvoi koko ajan hippaloimme karaoke ravintola Anna Koohon! Rai rai!

Siellä törmäsin kansainväliseen seksisymbooliimme,jota myös Jaggeriksi kutsutaan. Jaggeri oli nk. liikuttuneessa mielen tilassa (kännissä) jonka kunniaksi otimme taas uudet jallut!!!
Mendocinon jamit oli seuraava osoite. SWieltä löysin ilokseni keikka myyjämme,joka sai velvollisuudekseen huolehtia artistin nestetasapainosta. Rai rai!

Tässä vaiheessa iltaa iloinen seurueemme oli huvennut minimiin,jäljellä oli enää pahimmat sissit,eli minä ja taiteilija Parviainen. Taas taksi alle. Kun olimme jo kääntäneet keulan kohti viinikellaria,kitarataiteilija M. Valanne soitti ja kertoi olevansa Lostarin edessä ja jatkoja vailla. Noh, Maike napattiin kyytiin ja taas jatkoille! Rai rai!

On täsä ollu taas tätä hommaa!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.