IRC-Galleria

Maya_Paakkari

Maya_Paakkari

Hitsaa homo kinttaaseen!

Rai rai!Tiistai 01.04.2008 20:50

Minä täällä taas! Tulin just junalla villistä pohjolasta tänne turvalliselle työmaalle! Railakas reissu, rokki soi ja kainalot haisi! Perhana ku meinas mennä tipalle että kerkiän keikalle lauantaina,ku innostuin lähtemään työillan jälkeen perjantaina taas jatkoille.... Eihän siinä taas tullu nukuttua koko yönä, ja aamukahvit juotiinki (kera jallun) Roskapankissa. Sekalainen seurakunta oli paikalla, yksi kappale playstation maahantuojia, yksi kappale Karalahtia, ja lauma jotain emäntiä joita en tosin muista nimeltä... Jossain vaiheessa älysin lähtä korsulle pakkaamaan kassia,ja loikata junaan kuitenki.
Oulun seurahuoneella oli hilpeä meininki, talo täynnä ja paljon kavereita paikalla! Sieltä Lentävään, josta ukot tuli hakemaan mua Raaheen...
Raahessa sattui olemaan samana iltana arvoisan kosketinsoittajamme vaimon synttärit,jonka johdosta kaikki soittokamat oli haalattu tallilta ko. bileisiin. Tästä harmistuneena päätimme vierailla toisella paikallisella tallilla. Uskokaa tai älkää,jengi vietti siellä iltaa laulamalla karaokea!!!
Tottakai meidänki piti päästä edustamaan, ja omimme mikrofoonit loppuillaksi ( tai no kello tais olla 8 aamulla siinä vaiheessa..).
Tulkintamme Jaakko Tepon ja Juicen biiseistä tuskin osuivat kohdalleen,koska huomasimme pian olevamme ainoat immeiset tallissa baarimikon lisäksi. Tuossa vaiheessa taisin soittaa isännän hakemaan mut nukkumaan...
Ja nukuinki sitte ilta seiskaan asti.
Heräsin siihen kun keittiöstä kuului iloinen kilinä, hilpeä seurueemme oli saapunut paikallisesta. Minä olin kuulemma kuorsannut niin lujaa,etteivät ukot voineet katsoa kärppämatsia korsulla. Haiskahtaa tekosyyltä. Eihän tytöt kuorsaa..? Nooh,rai raiksi meni sekin ilta.
Maanantain suunittelin olevani ihmisiksi,leikin kotiäitiä ja laitoin jopa ruokaa! Sitten sisko perkele soitti ja tietäähän sen sitte taas... Ottopojassa meni sekin ilta.
Nyt siis palasin työpaikalle,hieman tunkkanen olotila,mutta eiköhän tämä tästä taas. Leuka alas ja kohti uusia pettymyksiä!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.