IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Maya_Paakkari

Maya_Paakkari

Hitsaa homo kinttaaseen!

Rai rai!Tiistai 03.06.2008 21:38

Vittu ku ei oo taas ehtiny kirijootella mittää sataan vuoteen! Ku itellä ei oo konetta kotona,ja asiakkaat haittaavat tätä työpaikalla kirjottelua. Paskiaiset. Vielä pitäs lusia 2 viikkoa ja sitte painun maan alle kuukaudeksi perkele!
Kävimpäs tuossa männä iltana kattomassa Bob Dylanin keikkaa. Olihan se tietenki ihan jees,meinas vaan uni tulla siinä vaiheessa ku ukko oli veivannu tunnin samaa biisiä. Pakko oli lähtä ottaan yks jallukahvi kesken keikan,ku meinas nukahtaa sinne. Olinhan toki ottanu muutaman jo sitä ennen,koskapa olin taas istunut junassa koko helevetin päivän ( Raahe-Hki). Iltaa sulostutti vielä sekin,että kaikki illan kulut menivät pomon piikkiin koskapa meillä oli henkilökunnan "virkistäytymispäivä". Virkistytin itteäni sitte taas siihen malliin,että jos ois maanantaina jaksanu nousta ylös sängystä,hakia kaapista vyön ja hirttäytyä siihen nii olisin selvinny siitä rapulasta huomattavasti kivuttomammin perkele.
Maanantai päivä vaihtui illaksi,ja mieli virkistyi sen verran että raahauduin Mendocinoon jameihin. Meininki oli hyvä, rapula alkoi hellittää jne. Sitten se taas tapahtui, joku hullu meni tarjoamaan mulle viskin. Ja sitte minä tarjosin itselleni pari lisää. Joku kumma piru aina herää minussa viskiä juotuani,niin myös tällä kertaa. Viereisessä pöydässä istui susiruma lesbo pariskunta,jotka halusivat kovasti tehdä tuttavuutta. Toinen niistä oli selkeästi aktiivisempi osapuoli ja se ehotteli ihan suoraan kaikkea pervoa. Minä en kuulemma tiiä seksistä mitään ennenku olen kokeillut sitä niien kans. Jep jep. Noo, minä sitte kysyin että tiiättäkö te akat mitä on rakastelu? Nehän innostu heti että joo!!!Minä tuumasin vaan että se on sitä mitä naiset tekkee ku niitä pannaan.
Meinasin saaha turpiin.
Toistin tietenki kyseisen läpän vielä lavalta joka ei kyllä naurattanut kuulemma ketään muuta ku minua.
Rai rai.
Nyt oon kärsiny fyysisen ja moraalisen krapulan paistamalla piirakoita koko päivän baarilla,joten taijan lähtä patiolle.
Haudihou.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.