IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sinä siellä kaukana ♥Keskiviikko 05.12.2007 19:59

Emme ole koskaan tavanneet. En ole koskaan nähnyt kasvojasi enkä tiedä, miltä näytät, mutta tunnen sinut silti paremmin kuin omat taskuni. Tiedän, millainen sydämesi on - yhtaikaa vahva ja herkkä; luja ja haavoittuvainen; täynnä vihaa mutta samalla niin lempeä. Olen myyty, olen sulaa vahaa =) Olen nähnyt sisimpäsi, koska olet antanut minun. Olemme viettäneet yhdessä tuhansia hetkiä - uskomattomia öitä - täynnä naurua ja itkua, älykkyyttä ja tyhmyyttä, aikuisuutta ja lapsellisuutta, etäisyyttä ja läheisyyttä, tuttuja ja vieraita polkuja... Olet ainutlaatuinen, upea ja valehtelematta korvaamaton! En tiedä, missä olisin ilman sinua... miten olisin selvinnyt...

Jos sinulle ei käy elämässä hyvin, niin kenelle sitten? Jos sinun pelkosi toteutuvat, niin mitä toivoa minulla on? Jos sinä et saa sitä, mitä eniten kaipaat, niin mitä minulle tapahtuu? Sinun kuuluu saada suurin osa nallekarkeista, ei kenenkään muun!

Enkä antaisi ystävyyttäsi mistään hinnasta pois. Rakastan sinua ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.