IRC-Galleria

Mazéllon kokkikoulu part odinPerjantai 28.03.2008 01:33

Elikkäs kaupasta kaljaa hakiessa kaapataan megeen pari tommosta viilipurkin kokosta raejuustopurkkia, pari tonnikalaa ja sitten oman maun mukaan fetaa / oliiveja tai ruokaisampaa vaihtoehtoa hamuava ottaa pussin rakettispagettia tai miksei vaikka riisiäkin, no anyway vaikka ottaisit pippureita (en suosittele tosin)

No himaas päästyäs sitten repäset sen tonnikalan ja raejuuston auki ja haeskelet jonkun joutilaan astian, vaikkapa iso muki on ihan pätevä. Sitten paiskaset sieltä tonnikalapurkista puolet ja raejuustosta puolet sinne mukiin. Maun mukaan noista em aineksista voi ensin valutella pahempia litkuja pois, kiusallani sanon vasta nyt kun ovat litkuineen jo siellä mukissa. Sitten siitä tonnikalasta jäljelle jäävän pualiskon voit paiskia sinne raejuustopurkkiin jonne on ohjeita noudattamalla jäänyt puolet.

Sitten mausta riippuen kumpaankin purkkiin höysteeksi sitä spagettia, riisiä, mustia oliiveja, fetaa, apinan aivoja tai elämän tarkoitusta.

Tuloksena on ihan mukava sekotus jolle kukin voi nimen keksiä ihan ite. Käypi mainiosti vaikkapa välipalaksi.

Ja nyt voit alkaa ryypiskeleen niitä kaupasta hakemias kaljoja.

Edit: Tonnikalat ja raejuustot jaetaan luonnollisesti kahteen purkkiin sen takia että laittamalla kaikki samaan tulee vähän turhan paljon kerralla syötäväks, kun laitat puolet ja puolet niin tulee kätevästi kaks satsia ja ei tarvi sitten sitä puolilleen syötyä ravata takas jääkaappiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.