IRC-Galleria

MonumenttiLauantai 29.08.2009 21:33

Ikkunasta näkyy tosiaan tämmönen.

Muuten olo on vielä aika turistimainen, joskaan ei niin paljoa kuin vielä eilen saatikka torstaina. Loppukin turistifiilis tosin luultavasti haihtuu jahka koulu tiistaina alkanee. Samalla varmaan ravintolakäyntien määräkin vähenee olennaisesti, vaikka hinta onkin suht alhainen 8-14 euroa.

Paikallisesta kodinkoneliikkeestä muuten shoppasin jonkinmoisen jakopistokkeen joka jakaa yhden maadoittamattoman / maadoitetun kahdeksi maadoittamattomaksi ja yhdeksi maadoitetuksi, suomessa mitä ilmeisemmin suht laiton viritys? Käyttöön en tuota tietenkään ajatellut mutta näytti niin veikeätä että pitihän se edulliseen 80 ruplan hintaan itselleen hankkia. LIsäksi kyseistä tuotetta ei kuulemma siinä liikkeessä myydä joten asiaa hieman selviteltiin (parhaimmillaan kahdeksan kaupan työntekijää, esimiesporras mukaan lukien) mutta lopulta kuitenkin olin tuon veikeän kapistuksen ja leimattujen kuittilappujen onnellinen omistaja!

Ai niin, Slovakialaiset ystävämme järjestivät myös bileet pari kerrosta alempana. Istuimme siis tuossa ehkä ~18 neliön keittiössä kaikki 12 pöydän ympärillä ja joimme kuka mitäkin, välillä sitten kerrosvalvojan virkaa hoitava babushka kävi meille ystävällisesti muistuttamassa että söisimme myös tarpeeksi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.