IRC-Galleria

SiivoustaTiistai 27.05.2008 16:08

Eli nyt on siivottu ja olis seuraavaa romua myynnissä erittäin halvalla, ILMAISEKSI! Mutta vain rajoitetun ajan, sillä huomenna (ke 28.5.) koko roska lähtee kierrätykseen.

Elikkäs:

Muovia sekalaisesti, kotelosta erinäisiä suojia, peitelevyjä yms, hiiren kehikko ja tiäs mitä.

Kaiuttimia kolme paria, yhdestä toimii vain toinen mutta muuten ok, toinen toimii on mutta yks säätönappi sisässä ja kolmas pari muuten ok, mutta joku on jäystäny johdon poikki (en tunnusta).

Purettu virtalähde josta nyysitty tuulettimet ja johtojen liittimet, kuoresta yläkansikin on jossain ties missä.

Pari kappaletta musteruiskuja, HP:n joku jolla on saatu jopa kohtalaisia valokuvia ulos mutta eihän se nyt enää toimi, paperinsyötössä jotain vikaa (ainakin). Canonin vuodelta 99? Oleva perus musteruiskari, teoriassa taitaa toimia, paperinsyöttö varmaan siinäkin.

Pallohiiri joka toimii ja pysyy teipillä koossa, ärsyttävän näkönen ja tuntunen teipeistään johtuen ja enhän minä semmosia sitten kattele.

Pöytälamppu ledillä toimiva, ei hajuakaan miks ei toimi mutta ei toimi, ehkä sitä vaan vituttaa, niin ja ledi on jossain tiäs missä.

Kotelo, ATX standartardartardartardia, pystymallia mutta jokseenkin piäni, sivupellit ja etupaneelikin on että eiköhän sinne koneen saisi mahtumaan ja paketti sisältää myös kaksi (2!) zipalesta skruuveja. Ei nääs ne perhanan sivupellit muuten pysy kiinni.

D-linkin joku wlanin G:tä tukeva purkki, otti vähän ukkosta ja nyt mököttää eikä halua jakaa itseään, minä en sellasta pihtaamista jaksa joten uus tilalle ja tuo roskiin. Jotenkin toimii, pystyy piuhallisena käyttämään reitittimenä ja konffailemaan miten tykkää!

Tuossa ne tais olla tärkeimmät, aika varmasti on myös muita ylläripylläreitä joita en ole vaan jaksanut mainita, yllätytpähän sitten!

Hintapyyntö tällä paketilla on törkeähköt n0lla juuroa ja kuljetus järjestyy vaikka Lissabonin ja Bombayn kautta Poriin, myös ns. järkeväpi reitti on mahdollinen.

Mutta yhtä kaikki, on matka sitten metri tai miljoona niin joka tapauksessa otan siitä rahaa.

Doddi ja nyt kaikki halukkaat tekee siihen sitten särmän jonon ja tarjouksia käsirahoineen pöytään!

Edit: Kauppaan lisätään kylmät kahvinpohjat mukistani. Hyi helvetin helvetti.
Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat, eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. (Mahdanko vaan kertoa vai uhkaanko vaan?) Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. (En menisi takuuseen)
Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.
Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.


1. Sänky, etenkin aamuisin.

2. Kahvinkeitin, korostuu myös aamuisin mutta vähän myöhemmin kuin edellinen.

3. Varmuuskopiot kovalevyn hajotessa, korostuu etenkin kun niitä ei ole

4. Kahvimuki, miettikääpäs ihan ite

5. no OK! Tietokone, tätä te kuitenkin olette odottaneet! Olette kai nyt tyytyväisiä?

Haastan:

Aivan jokaisen joka tästä galleriasta löytyy! + 274 muuta.

ONNEA UUSILLE HAASTETUILLE!

Helvetin tähtitähtiTiistai 22.04.2008 13:37

Keitin vaan liian laihaa kahvia, hyi saatana.


Elkää helkkarissa tehkö samaa virhettä.

Mazéllon kokkikoulu part odinPerjantai 28.03.2008 01:33

Elikkäs kaupasta kaljaa hakiessa kaapataan megeen pari tommosta viilipurkin kokosta raejuustopurkkia, pari tonnikalaa ja sitten oman maun mukaan fetaa / oliiveja tai ruokaisampaa vaihtoehtoa hamuava ottaa pussin rakettispagettia tai miksei vaikka riisiäkin, no anyway vaikka ottaisit pippureita (en suosittele tosin)

No himaas päästyäs sitten repäset sen tonnikalan ja raejuuston auki ja haeskelet jonkun joutilaan astian, vaikkapa iso muki on ihan pätevä. Sitten paiskaset sieltä tonnikalapurkista puolet ja raejuustosta puolet sinne mukiin. Maun mukaan noista em aineksista voi ensin valutella pahempia litkuja pois, kiusallani sanon vasta nyt kun ovat litkuineen jo siellä mukissa. Sitten siitä tonnikalasta jäljelle jäävän pualiskon voit paiskia sinne raejuustopurkkiin jonne on ohjeita noudattamalla jäänyt puolet.

Sitten mausta riippuen kumpaankin purkkiin höysteeksi sitä spagettia, riisiä, mustia oliiveja, fetaa, apinan aivoja tai elämän tarkoitusta.

Tuloksena on ihan mukava sekotus jolle kukin voi nimen keksiä ihan ite. Käypi mainiosti vaikkapa välipalaksi.

Ja nyt voit alkaa ryypiskeleen niitä kaupasta hakemias kaljoja.

Edit: Tonnikalat ja raejuustot jaetaan luonnollisesti kahteen purkkiin sen takia että laittamalla kaikki samaan tulee vähän turhan paljon kerralla syötäväks, kun laitat puolet ja puolet niin tulee kätevästi kaks satsia ja ei tarvi sitten sitä puolilleen syötyä ravata takas jääkaappiin.

Raimo HelminenTiistai 04.03.2008 15:27

Vuosi on 1982 Raha on Markka, Presidentti Koivisto, naapurivaltio etelässä ja idässä on Neuvostoliitto.

Jääkiekon Sm-liigassa on kymmenen joukkuetta: Helsingin Jokerit, Turun Palloseura, Helsingin IFK, Saimaan Pallo, Porin Ässät, Oulun Kärpät, Lahden Kiekkoreipas, Rauman Lukko, Tampereen Tappara sekä Tampereen Ilves.

Suuria pelaajia mm IFK:n Matti Hagman, Ässien Arto Javanainen sekä Ilveksen Risto Jalo ja Raimo Summanen.

26.09.1982

Sunnuntai ja suurin osa ihmisistä vietää ansaittua lepopäivää rankan työviikon jälkeen.

Helsingin IFK:n ja Tampereen Ilveksen jääkiekkojoukkueet eivät kuitenkaan iltapäivällä ehdi levätä vaan valmistautuvat kuumeisesti alkavaan kamppailuun Helsingissä Nordenskiöldinkadun Jäähallissa.

Niin tekee myös Raimo Helminen, Suomalaisen jääkiekon eräs suurimpia legendoja joka tässä ottelussa teki debyyttinsä Jääkiekon Sm-liigassa.

6.11.1982 Raumalla Äijänsuolla paikallista Lukkoa vastaan tämä suuri legenda teki ensimmäisen maalinsa sm-liigassa.

17.1.1984 Tsekkoslovakiassa Budejovicen kaupungissa Raimo "Raipe" Helminen sovitteli päällensä leijonapaidan uransa ensimmäisessä A-maaottelussa.

Tänään 4.3.2008

Raha on Euro, Presidentti Halonen, naapurivaltio etelässä on itsenäinen Viro ja idässä Venäjän Federaatio.

Ei ole Neuvostoliittoa, ei Leningradia, ei Jugoslaviaa, ei Lahden Kiekkoreipasta, eikä päiväkään ole sunnuntai mutta Raimo Helminen pelaa edelleen.

Asiat ovat kuitenkin valitettavasti muuttumassa, ihminen ei ole ikuinen eikä myöskään yksikään jääkiekkoilija voi pelata ikuisesti.

Tänään 18:30 Tampereella Hakametsän jäähallissa luistelee jäälle Ilveksen numerolla 41 Raimo Helminen, viimeistä kertaa jääkiekon sm-liigan runkosarjassa.

Raimo Helminen joka on pelannut 744 ottelua Sm-liigassa tehoin 160+418=578, NHL:ssä 111 ottelua tehoin 13+45=58, AHL:ässä 22 ottelua tehoin 6+13=19, Ruotsin Allsvenskanissa 29 ottelua tehoin 26+30=56 sekä Ruotsin Elitserieniä 226 ottelua tehoin 68+141=209, voittanut enemmän palkintoja mitä yksittäinen kiekkofani jaksaa muistaa, voittanut mestaruuksia Suomessa, Ruotsissa ja Leijonissa, pelannut satoja ja satoja loistavia otteluita, hallinnut kenttää, heittänyt lättyä ja tehnyt muutaman maalinkin on nyt lopettamassa ikimuistoista uraansa.

Ikimuistoinen ja suuri hetki minulle, Ilveksen kannattajille ja varmasti jokaiselle jääkiekkoa seuraavalle ihmiselle.

Vielä on jäljellä Raimon uraa playoffsien verran mutta sen jälkeen tulee kausi jolloin numero 41 ei enää luistele Hakametsän jäälle Ilveksen paidassa.

Tämä on minun julkinen kiitokseni Ilveksen ja Suomen jääkiekon suurelle legendalle.

KIITOS RAIMO!
91. TUNTIA, 5 467. MINUUTTIA JA 328 020. SEKUNTIA!

G kuin gines jatkuu vainTiistai 25.12.2007 19:01

Vielä tarttis huominen ja tää päivä loppuun kestää, on sitten niin perkeleen tylsää kun ei ole mitään palvelusta. NHL94, micro machines, tetris, maelstrom, miinaharava ja mahjong tullu hakattua niin helkkarin monen kertaa

TJ-10 Joista kassulla 5.
230h!

Loma-tj 40h

G kuin ginesPerjantai 21.12.2007 20:43

Notta näin, lomille 27.12. 08:00 Ei ole hääviä ei. Rynkystä ja muustakin taistelumateriaalista onneks luovuttiin tänään niin jotain hyvääkin aamujen lisäksi.

TJ-14d 323h

Edittiä 22.12. 17:40 Ei jumalauta, päivän ainoa homma oli yksikön siivous ja vapaaehtonen parin tunnin liikunta. Onko järkee vai ei? Onko järkee vai ei? No eihän tässä ole..

np: Sleepy Sleepers

Viiminen gines Sunnuntai 16.12.2007 23:55

Ja se on sitten toiseksi viimeinen kerta kun lomilta palaillaan, edessä viimeinen gines eli seuraaville lomille vasta 25.12. 8:00 Lomia 1.1. 23:59 asti. Kasarmilla perjantaihin asti ja perjantaina päivällä RESERVIIN RESERVIIN RESERVIIN!

Perjantaina palautetaan ase ja taistelivälinemateriaali eli suurimmat murheenkryynit, huomenan maanantaina ilmeisesti telttapatja ja makuupussi, ei tule niitäkään ikävä.

Viikon ohjelmassa onkin kaikkea mukavaa kuten kotiuttamisoppitunti, siellä varmaankin on rastikoulutusta passin hakemisesta ;)

Kali teltta
Kali sulkeiset
Kali leirit
Kali aika helkkarin moni asia!

TJ-19 (Kasarmilla 12)

440 Tuntia!

Voi gonahtaa!

Kohta on väbäSunnuntai 16.12.2007 03:22

Sit on väbä kun 62 RK 7,62 RYNNÄKKÖKIVÄÄRI ja taisteluvälinemateriaali on palautettu eli ensi perjantaina on virallisesti väbä! Epävirallisesti jo nyt.

Suojelkaa tj-lukua alkaa olemaan kohta uhanalainen laji.

Tänään jäljellä: 20päivää, 461tuntia, 27 637minuuttia ja 165 8243sekuntia!