IRC-Galleria

MonumenttiLauantai 29.08.2009 21:33

Ikkunasta näkyy tosiaan tämmönen.

Muuten olo on vielä aika turistimainen, joskaan ei niin paljoa kuin vielä eilen saatikka torstaina. Loppukin turistifiilis tosin luultavasti haihtuu jahka koulu tiistaina alkanee. Samalla varmaan ravintolakäyntien määräkin vähenee olennaisesti, vaikka hinta onkin suht alhainen 8-14 euroa.

Paikallisesta kodinkoneliikkeestä muuten shoppasin jonkinmoisen jakopistokkeen joka jakaa yhden maadoittamattoman / maadoitetun kahdeksi maadoittamattomaksi ja yhdeksi maadoitetuksi, suomessa mitä ilmeisemmin suht laiton viritys? Käyttöön en tuota tietenkään ajatellut mutta näytti niin veikeätä että pitihän se edulliseen 80 ruplan hintaan itselleen hankkia. LIsäksi kyseistä tuotetta ei kuulemma siinä liikkeessä myydä joten asiaa hieman selviteltiin (parhaimmillaan kahdeksan kaupan työntekijää, esimiesporras mukaan lukien) mutta lopulta kuitenkin olin tuon veikeän kapistuksen ja leimattujen kuittilappujen onnellinen omistaja!

Ai niin, Slovakialaiset ystävämme järjestivät myös bileet pari kerrosta alempana. Istuimme siis tuossa ehkä ~18 neliön keittiössä kaikki 12 pöydän ympärillä ja joimme kuka mitäkin, välillä sitten kerrosvalvojan virkaa hoitava babushka kävi meille ystävällisesti muistuttamassa että söisimme myös tarpeeksi :)

PietarissaPerjantai 28.08.2009 22:17

Eli perille päästy ehjänä yms, junasta löytyi sopivasti pari samaan paikkaan tulevaa suomalaista joten käytännön asiatkin sujuivat varsin kivuttomasti.

Asuntola on samassa rakennuskompleksissa IMOPin tilojen kanssa eli koulumatka saattaa taittua jopa täysin sisätiloja pitkin :) Itse koulu alkaa vasta 1.9. eli ensi viikon tiistaina joten aikaa tutustua paikkoihin täällä ja kaupungilla on rutkasti.

Asuntolan varustelusta muuten niin huoneesta löytyy rajallinen määrä tilaa vaatteiden säilytykseen, sänky vuodevaatteinen, pöytä, yöpöytä, hyllykkö ja yllättävän hyvä tuoli ja koska kyseessä on kahden hengen huone niin tietenkin kaikki x2, myös ihmiset. Keittiöstä puolestaan löytyy pienen pieni pöytä, kaksi tuolia, työtasot, venäläinen jääkaappi sekä hella. Sinänsä ihan asuttava paikka, ainakin jos torakkaongelma ei nyt yhtäkkiä käänny räjähdysmäiseen nousuun.

Nettiä on sen verran mitä viitsii kännykästä läppäriin ohjattuna käyttää (jotain 16snt per megatavu) mutta vissiin joskus saadaan noihin seinistä törröttäviin piuhoihinkin jotain eloa. Niiin, nettipiuhoille tosiaan ei ole mitään rasian tapaistakaan vaan ne yksinkertaisesti vain törröttävät betonista :)

Ikkunastakin näkyy jokin perivenäläinen asia.. ilmeisesti liittyy voimalinjoihin jotenkin, mutta linnunpesistä päätellen ei ole käytössä. Tästä lisää ja kuvia sitten joskus

Teen varmaan paremman blogin vaikkapa blogspottiin jahka saan kiinteästi veloitetun yhteyden, sitten joskus.

Palailkaamme joskus!

Pietariin! Keskiviikko 26.08.2009 00:39

Eli Pietariin huomenna Sibeliuksella ja siellä sitten ollaan johonkin 30.1. asti vaihdossa, välillä toki varmaan suomeen käymään ja sellasta.

Piti kyllä enemmänkin kirjotella blogin tapaista tänne tai blogspottiin, mutta eihän sitä mukamas ehtinyt jotenkin tähän se nyt jäi.

Myöhemmin sitten joko pidän tai en pidä blogia jonnekkin tai en yhtään mihinkään.

Da svidanie ->

Ja taas on hauskaaTorstai 19.03.2009 19:52

Muut vetää taidolla mutta Adrian Mutulla

Hauskaa, part 2Keskiviikko 18.03.2009 13:47

Jos Nokia lähtee pois niin jäähän tohon vielä Ylöjärvi ja Pirkkala.

Hauskaa, part 1Tiistai 17.03.2009 17:41

Mikä on Ässäkannattajan suuresti suosima keittiöväline?

- Patalappu!

Sanoja ei tarvita.Sunnuntai 14.09.2008 18:43

Dream ja team.

Kolu-Vorel-Hacker Seikola-Alén
Juntunen-Pellinen-Jäminki Kuoppala-Määttä
Turunen-Peltola-To.Hirvonen Källarsson-Tuomanen
Bonsignore-Niinimäki-Bararuk Kinos-Messa

Häkkinen-Kapanen

Valmentajat:

A-P Selin
Kari Eloranta
Juhani Tamminen
Timo Jutila
Teijo Räsänen
Juha Hiitelä
Petteri Sihvonen

TJ: Juhani Tamminen
UTJ: Pentti Matikainen

Lääkäri, huoltaja, fysioterapeutti, mv-valmentaja, voimavalmentaja, tilastomies, joukkueenjohtaja, bussikuski, videomies, sihteeri, jäähallin vahtimestari, kirjanpitäjä, toimiston ovimatto, toimiston siistijä, jääkoneen kuljettaja, kuuluttaja, hallin dj, fan clubin johtaja, vaihtoaition suurentaja, joukkueen omistaja, joukkueen hallituksen pj, ostaja sekä SUURI ESIKUVA:

Juhani Tamminen

Tedottajat:

Petteri Sihvonen
Juha Hiitelä

SiivoustaTiistai 27.05.2008 16:08

Eli nyt on siivottu ja olis seuraavaa romua myynnissä erittäin halvalla, ILMAISEKSI! Mutta vain rajoitetun ajan, sillä huomenna (ke 28.5.) koko roska lähtee kierrätykseen.

Elikkäs:

Muovia sekalaisesti, kotelosta erinäisiä suojia, peitelevyjä yms, hiiren kehikko ja tiäs mitä.

Kaiuttimia kolme paria, yhdestä toimii vain toinen mutta muuten ok, toinen toimii on mutta yks säätönappi sisässä ja kolmas pari muuten ok, mutta joku on jäystäny johdon poikki (en tunnusta).

Purettu virtalähde josta nyysitty tuulettimet ja johtojen liittimet, kuoresta yläkansikin on jossain ties missä.

Pari kappaletta musteruiskuja, HP:n joku jolla on saatu jopa kohtalaisia valokuvia ulos mutta eihän se nyt enää toimi, paperinsyötössä jotain vikaa (ainakin). Canonin vuodelta 99? Oleva perus musteruiskari, teoriassa taitaa toimia, paperinsyöttö varmaan siinäkin.

Pallohiiri joka toimii ja pysyy teipillä koossa, ärsyttävän näkönen ja tuntunen teipeistään johtuen ja enhän minä semmosia sitten kattele.

Pöytälamppu ledillä toimiva, ei hajuakaan miks ei toimi mutta ei toimi, ehkä sitä vaan vituttaa, niin ja ledi on jossain tiäs missä.

Kotelo, ATX standartardartardartardia, pystymallia mutta jokseenkin piäni, sivupellit ja etupaneelikin on että eiköhän sinne koneen saisi mahtumaan ja paketti sisältää myös kaksi (2!) zipalesta skruuveja. Ei nääs ne perhanan sivupellit muuten pysy kiinni.

D-linkin joku wlanin G:tä tukeva purkki, otti vähän ukkosta ja nyt mököttää eikä halua jakaa itseään, minä en sellasta pihtaamista jaksa joten uus tilalle ja tuo roskiin. Jotenkin toimii, pystyy piuhallisena käyttämään reitittimenä ja konffailemaan miten tykkää!

Tuossa ne tais olla tärkeimmät, aika varmasti on myös muita ylläripylläreitä joita en ole vaan jaksanut mainita, yllätytpähän sitten!

Hintapyyntö tällä paketilla on törkeähköt n0lla juuroa ja kuljetus järjestyy vaikka Lissabonin ja Bombayn kautta Poriin, myös ns. järkeväpi reitti on mahdollinen.

Mutta yhtä kaikki, on matka sitten metri tai miljoona niin joka tapauksessa otan siitä rahaa.

Doddi ja nyt kaikki halukkaat tekee siihen sitten särmän jonon ja tarjouksia käsirahoineen pöytään!

Edit: Kauppaan lisätään kylmät kahvinpohjat mukistani. Hyi helvetin helvetti.
Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat, eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. (Mahdanko vaan kertoa vai uhkaanko vaan?) Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. (En menisi takuuseen)
Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.
Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.


1. Sänky, etenkin aamuisin.

2. Kahvinkeitin, korostuu myös aamuisin mutta vähän myöhemmin kuin edellinen.

3. Varmuuskopiot kovalevyn hajotessa, korostuu etenkin kun niitä ei ole

4. Kahvimuki, miettikääpäs ihan ite

5. no OK! Tietokone, tätä te kuitenkin olette odottaneet! Olette kai nyt tyytyväisiä?

Haastan:

Aivan jokaisen joka tästä galleriasta löytyy! + 274 muuta.

ONNEA UUSILLE HAASTETUILLE!

Helvetin tähtitähtiTiistai 22.04.2008 13:37

Keitin vaan liian laihaa kahvia, hyi saatana.


Elkää helkkarissa tehkö samaa virhettä.