IRC-Galleria

Megane

Megane

"Toi yks saatanan rillipää" || Don't frown. You never know who is falling in love with your smile.

Blogimerkintä

« Uudempi -

i can't get off the ground todayMaanantai 18.08.2014 04:12

Okei. Okei. Okei. Okei.

Wow.

Gone Home. En ees tiiä miten sitä kuvailisin. Mahtava, upea, ihana, nätti… kaikkea tota ja niin paljon enemmän.

Kahden veljen välissä kasvaneena tyttönä en tiedä, millaista on kasvaa siskon kanssa, enkä ole edes koskaan ollut 'isosisko', vaikka ikäni puolesta sellainen olenkin - pikkuveljen kanssa ollaan vaan sisko ja veli. Muistan toivoneeni kun olin nuorempi, että saisin pikkusiskon kun ei minulle kerta isoa siskoa oltu suotu (tosin naapurissa vanhemmat tytöt joskus tarjosivat sitä roolia, mutta eivät kovin kauaa), ja tässä pelissä (tai elämyksessä, miksi sitä nyt haluaa kutsua) sain vilauksen millaista olisi olla isosisko. Ja herranjumala onko Sam ehkä hienoin sisko millaista itse toivoisin. Hän on suloinen, naseva, luova, rohkea… ja tarinan edetessä ja selvitessä koin yhä kasvavaa halua löytää hänet ja vaan halata häntä. Miten voiki tulla näin vahva, sisaruksellinen side fiktiiviiseen hahmoon josta näkee ainoastaan satunnaisia kuvia ja jonka kirjeitä lukee? Tuntuu et halkean.

Todella kauniisti rakennettu peli, mahtavaa et on tällasiaki jossa voi vaan kaikessa rauhassa seikkailla ja tutkia eikä tartte pelätä hirviöitä (vaikka tunnustan että pelkuri säpsy vähän väliä pelin ukkosta ja narisevia lankkuja, ja se yks kylppäri oli ensisilmäyksellä aavistuksen jäätävä : D) Suosittelen lämpimästi et jos joskus saa mahdollisuuden nii pelatkaa ihmeessä, ja tutkikaa joka ikinen kolkka, oon aika varma et ite missasin jotai juttuja, pitää käydä joskus ne metästämässä. Aika lyhythän toi oli, mutta sitäkin sydämellisempi.

En tiiä mitä muuta sanoa. Pelatkaa ihmeessä ja kokekaa se itse, on todella sen arvonen!<3



Vähän lyhkäsempi taas, mut. JiiBee/Megane kiittää ja kuittaa~

.


P.s. Galtsun ryhmähaku ei toimi. Ainakaa mulla se ei toimi. Miks se ei toimi? Se ei oo toiminu nyt kohta varmaa viikkoo. Eikä johdu selaimesta, testattu Safari ja Chrome. Koskahan se korjattais? Kuhan kyselen ja ihmettelen.
"Hakua tehdessä tapahtui odottamaton virhe. Yritä hetken kuluttua uudestaan!" Yrittäny 'hetken' nyt kohta sen viikon. Just sayin'...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.