IRC-Galleria

Megane

Megane

"Toi yks saatanan rillipää" || Don't frown. You never know who is falling in love with your smile.

Blogi

« Uudemmat -

i can't get off the ground todayMaanantai 18.08.2014 04:12

Okei. Okei. Okei. Okei.

Wow.

Gone Home. En ees tiiä miten sitä kuvailisin. Mahtava, upea, ihana, nätti… kaikkea tota ja niin paljon enemmän.

Kahden veljen välissä kasvaneena tyttönä en tiedä, millaista on kasvaa siskon kanssa, enkä ole edes koskaan ollut 'isosisko', vaikka ikäni puolesta sellainen olenkin - pikkuveljen kanssa ollaan vaan sisko ja veli. Muistan toivoneeni kun olin nuorempi, että saisin pikkusiskon kun ei minulle kerta isoa siskoa oltu suotu (tosin naapurissa vanhemmat tytöt joskus tarjosivat sitä roolia, mutta eivät kovin kauaa), ja tässä pelissä (tai elämyksessä, miksi sitä nyt haluaa kutsua) sain vilauksen millaista olisi olla isosisko. Ja herranjumala onko Sam ehkä hienoin sisko millaista itse toivoisin. Hän on suloinen, naseva, luova, rohkea… ja tarinan edetessä ja selvitessä koin yhä kasvavaa halua löytää hänet ja vaan halata häntä. Miten voiki tulla näin vahva, sisaruksellinen side fiktiiviiseen hahmoon josta näkee ainoastaan satunnaisia kuvia ja jonka kirjeitä lukee? Tuntuu et halkean.

Todella kauniisti rakennettu peli, mahtavaa et on tällasiaki jossa voi vaan kaikessa rauhassa seikkailla ja tutkia eikä tartte pelätä hirviöitä (vaikka tunnustan että pelkuri säpsy vähän väliä pelin ukkosta ja narisevia lankkuja, ja se yks kylppäri oli ensisilmäyksellä aavistuksen jäätävä : D) Suosittelen lämpimästi et jos joskus saa mahdollisuuden nii pelatkaa ihmeessä, ja tutkikaa joka ikinen kolkka, oon aika varma et ite missasin jotai juttuja, pitää käydä joskus ne metästämässä. Aika lyhythän toi oli, mutta sitäkin sydämellisempi.

En tiiä mitä muuta sanoa. Pelatkaa ihmeessä ja kokekaa se itse, on todella sen arvonen!<3Vähän lyhkäsempi taas, mut. JiiBee/Megane kiittää ja kuittaa~

.


P.s. Galtsun ryhmähaku ei toimi. Ainakaa mulla se ei toimi. Miks se ei toimi? Se ei oo toiminu nyt kohta varmaa viikkoo. Eikä johdu selaimesta, testattu Safari ja Chrome. Koskahan se korjattais? Kuhan kyselen ja ihmettelen.
"Hakua tehdessä tapahtui odottamaton virhe. Yritä hetken kuluttua uudestaan!" Yrittäny 'hetken' nyt kohta sen viikon. Just sayin'...

all we have [is one another]Sunnuntai 01.12.2013 03:43

Long time no fiilistelyblog, pitkästä aikaa. Tosin ei pelistä tällä kertaa.

Yritän kirjoittaa mah. ympäripyöreesti, mut broilereita löytyy. Allergiset ja vegaanit varokaa.

Olkoon kuinka höhlä leffa hyvänsä, Pacific Rim oli ihan tajuttoman hyvä. Kliseitä siellä täällä, "tiedettä" jossa ei ole mitään järkeä, tyhmiä AI kommentteja… ja nautin joka sekunnista. Koska jättirobotit ja pirun makeen näköset jättialienit. Yks hienoimmista leffoista vähään aikaan.

Paras asia ko. leffassa (allekirjoittaneen mielipide)?

Soundtrack.Ihan. Vitun. Badass. Ehkä paras leffa/peli/mikätahansa soundtrack pitkään aikaan. On ollut hyviä siellä täällä, mutta ei oo kovin moni napannu samalla tavalla ku tää. Soi taustalla tälläki hetkellä. En yleensä oo kovin hyvä kuuntelemaa leffamusiikkia, oon sen verran keskittyny itse leffaan et musiikki jää taka-alalle, mut ei herranjumala tää nappas. Nam.

Joku sano et siinä dual-fight systeemissä ei ollu järkeä, mut ite tykkäsin ideasta. Voi kyllä olla et tykkäsin ideasta et veljekset hoitaa homman kotii (veljeys ja sisarukset yleensä on aika läheinen käsite joten voi olla aavistuksen jäävi mielipide mutta olkoon). Toisaalta oon samaa mieltä et se miten se käytännössä toimii ois voinu selittää paremmin, nerual link/handshake whatever oli vähän turhan… epätarkka käsite. Tai no hermoston sinänsä, mut miten siihen liittyy muistot ja ajatukset en oikee päässy kärryille.

Toinen minkä laskisin kritiikiks oli GlaDos. Älkää käsittäkö väärin, Ellen McLain on loistava ääninäyttelijä ja GlaDos itsessään ihan mahtava hahmo, mutta kyllä se vähän pilasi immersiota kun SPOILER WARNING!! sankarit putoavat ilmakehästä ja passiivinen GlaDos ilmoittaa että "epätasapainossa. Vaarallinen putoamisvauhti."

Oli pakko jakaa. Ois pitäny kattoo leffa aikasemmin, mut parempi myöhää ku ei milloinkaa, oon ihan tyytyväinen et katoin. Joululahjavinkki: Haluan Hugo Martinin concept artin kaikista jägereistä (ja miksei kaijuista) A3-julisteina. Ok? Ok.

Menkää kattomaan leffa. Koska "meri on tullut takaisin". /*SLAPPED* Inside läppää oman pääni sisältä hue hue tyttö nyt nukkumaan.

Hyvää yötä ja jouluodotusta, JiiBee/Megane kuittaa täältä Brittilästä o/Heiiiiii ihan ku nää pitenis aina vaa? Vai kuvittelenks mä? Emt, mut näit on kiva kirjottaa, luki näitä kukaan tai ei, vaikken mikää hirveen hyvä kriitikko ookaa. Kirjottaminen on kivaa.

with her finger and thumbKeskiviikko 22.05.2013 05:19

Ööö…

Just. En oo ihan varma mitä mä just katoin mutmiksei tää koskaan tullu Suomee? Liian Sailor MoonXMyLittlePony vai häh? Koska tää ois ollu varmaa siistein sarja ikinä silloin ku olin se 6-10 vee pikkutyttö.

P.s. Lisää pelihehkutustablogailua ku saan vaik joskus jotai pelattua. Tulee tänne välillä jotai muutaki : D

this town's paranoidPerjantai 29.03.2013 00:34

Spoiler-warning(? ainaki jonkun sortin I guess. Omalla vastuulla.)

Hmm. Sitä on sitte tutkittu murhaa, pelattu shakkia, etsitty kadonneita, tehty päätelmiä, ratkottu puzzleja, avattu hemmetin epäkäytännöllisiä rasioita, tiirikoitu lukkoja, ratkottu puzzleja, tutkittu myrkkyjä, tehty päätelmiä, uhkapelattu, ratkottu puzzleja, kaivettu hautoja, tehty päätelmiä, löydetty salaovia, oltu koirana, ratkottu puzzleja, ammuttu poliisi, oltu pahiksia, piileskelty, ratkottu puzzleja löydytty, tehty itsari, tehty päätelmiä, ratkottu puzzleja, oltu hengissä, oltu sitteki hyviksiä, ratkottu puzzleja, juteltu hullujen kanssa, juostu ympäri maita ja mantuja ja pelastettu Lontoo, pelastettu Lontoo taas.

Ei kovin monessa pelissä. Kyseessä siis The Testament of Sherlock Holmes. Mahtava ja jännittävä juoni, hyvä ääninäyttely, hienot hahmot, sopivasti huumoria. Graffatki ihan jees, tai siis no lip sync ei oikee toiminu, Watson tuli välillä vähän turhanki lähelle, hahmo animoinnit hieman kököhköjä, ja kaikkien ystävä näkymätön seinäkin tuli vastaan ajoittain (koska ei, sen pienen kiven yli ei voi astua, jonka vuoksi sitä polkua pitkin ei voi mennä. Voi vaikka mennä kengänpohjat pilalle). Näistä huolimatta hyvä pelikokemus, sai älynystyrät töihin, eikä kaltaiseni kokemattoman pelaajan tarvitse stressata ajoitusten tai toimintakohtausten kanssa.

Se on kivaa kun löytyy pelejä joissa se aseen käyttö, toisten tappaminen ja expan kerääminen ei ole pääasia (: Pelatkaa ihmeessä.P.s. Jep, eipä tänne varmaa paljoakaa kannata oottaa näitten peliramblingien lisäks. Kai näitä on kivempi lukea ku jotai random blogikyselyitä (sikäli mikäli joku ylipäätään viittee tällasta sontablogia lukea : D)

two players in the limelightSunnuntai 17.03.2013 02:32

http://www.youtube.com/playlist?list=PL617614DFE6F43EAA


Adflgfkjgföglk.

Feels. Feels man. ;___;

<3
………… woooooooooah.

844.jpg

Lisää tällasia pelejä jooko heti kiitos<3

Ja tässä kohtaa on kiva tajuta että Galtsustablogista on tullu mun peliblogi : D Johonki on vaa pakko vuodattaa, ja, no, sit vaik tänne. Tääl on vähempi sellasia ihmisiä oikeesta elämästä joita ei vois vähempää kiinnostaa mun randompelivuodatukset ja -hehkutukset : D

Ei mutta vakavasti puhuen. Ghost Trick: Phantom Detective. Jos ette ole pelanneet, menkää nyt jo herranjumala ihmeessä ostamaan se, tai ladatkaa älyluuriin, tai jotain. Missaatte paljon. Verrattain lyhyt peli (vaikka tässä kestikin mitä, kolme-neljä kuukautta saada se loppuun?), ja juonensa takia aika kertapelattava, mutta huhhuh mikä juoni. Pelattavuus erilaista kuin mitä "normi"peleissä (tai mistä minä tiedän kun pelaan vaan tämmösiä ihme puzzle-pelejä), koukuttava, tosin välillä meni melkein yli pelin logiikka ja sitten alkoi vain oma tyhmyys ärsyttää. Tosin se tunne kun itse keksii ratkaisun - paras ikinä<3 Palkitseva peli, ja uudelleen yrittämisen mahdollisuuden takia epäonnistuminen ei ole niin vakava juttu kun se voisi olla. Hahmot on hienoja, animointi silmälle mukavaa katsottavaa, tyyli hauska ja taustat nättejä.

Joo. Hieno peli. Ehkä musta ei tuu pelikriitikkoa kun tykkään melkein kaikista peleistä joita pelaan? :'D

Ei mulla taas muuta. Moi.
It was hard and took ages, but I did it.

Worth every second<3Rico, Lance, Nova, Peona, Vivi, Ener & Zekrom<3
Joo-o. Se on kiva ensin piirtää innolla 4 tuntia ja katsella sitten kun ohjelma tuhoaa aikaansaannoksen kokonaan. Tosi kiva. Aina yhtä kiva.

(Huomatkaa sarkasmi edellisessä kappaleessa.)
Pelasin äsken ehkä yhden hienoimmista pelikokemuksista ikinä. Eikä vaan ehkä, vaan oikeasti.

Mikä ei toisaalta sinällää tarkota mitään, koska pelaan niin vähän… Mutta siis.

Wou.

Mind = Blown.

Tollasia pelejä lisää paljon kiitos<3 Pelattavuus toimi, jutut oli kiinnostavia, huumori kohdallaan, hahmot uniikkeja ja designit jotain mahtiupeeta, ihmettelen vaan että miksen ole noita pukuja coneissa nähnyt (tai sitten olen mutten vaan silloin tunnistanut). Ja juoni… ei riitä sanoja kuvaamaan kuinka täydellisen hieno se oli. Harvoin mikään kiskoo mukaansa noin syvälle.

Ainoa mikä hieman harmittaa on, että oli niin kertapelattava. Mutta se on pikkuseikka, tuon pelasi enemmän kuin mielellään<3 Pakko se on metsästää sarjan muutkin pelit<3

Ja ajatella että hommasin käsikonsolin alunperin pelkästään Pokémoneja varten : DDD Tuo peli oli kyllä summansa arvoinen<3

TYLSISTYNEET TEHKÄÄ TÄMÄ

. TAI ÄLKÄÄ TEHKÖ, MITÄPÄ SE MINULLE KUULUU. TAI KENELLEKÄÄN MUULLEKAAN.

-Omistatko vaatekaappia? - Ei kaappi vaan vaatehuone.

-Käytätkö aamutakkia? - En käytä vaikka moisen omistankin.

-Onko sinulla tatuointeja? - Ei ole :<

-Aiotko hankkia tatuointeja? - Haluaisin kyllä, sitten joskus kun asun omillani eikä oo äiti nalkuttamassa : D

-Katsotko mielelläsi kauhuleffoja? - Mitään en tunnusta :'D En erityisemmin, hyvässä seurassa nyt menee melkein leffa kun leffa. Kuhan ei oo liikaa verta.

-Minkä kauhuleffan katsoit viimeksi? - Paranormal Activity 3. Menetetyt yöunet ftw \o/

-Soitatko mitään? - Suutani-- Pikkuusen kitaraa rämpyttelen ja pianolla leikin, laulan.

-Onko sinua lyöty takapuolelle? - Joku semmoseeki joskus hairahtanu, ihme hulluja liikenteessä : D

-Osaatko kokata? - Eeeeeeeeeeeeen laskis sen varaan… Kai pitäisin itteni hengissä jos yksin asuisin, mut en liikoja luottais.

-Onko sängyn allasi tavaraa? - Ohan siellä vaikka mitä. Kuten Ropsu.

-Oletko mies vai nainen? - Nainen kun viimeksi katsoin.

-tekstasi sinulle viimeeksi - Antti

-Onko lattiallasi matto? - Ei omassa huoneessa (ei tänne moista ees mahtuis), muualla talossa on.

- onko sinulla lemmikkejä? - Veljet, tai enää pikkuveli ku isoveli muutti omaa kämppää, ja villakoirat tietysti. Ja pehmolelut.

-Onko huoneessasi valokuvia ystävistäsi? - Ohan noita~∆ Missä pidät kännykkääsi tällä hetkellä? - Tuossa mun tyynyllä latautuu.

∆ Mikä liittymä? - Sonera

∆Pajonko muistia? - 14 G (joka on kohta jo täynnä… hups?)

∆ Taustakuvasi? - Lukitussa näytössä sateesta huuruiseen autonikkuneen piirretty sydän ja sateenvarjo, avatun kotinäkymän takana Winter Fae, molemmat itseottamia kuvia.

∆ Haluaisitko jonkun muun puhelimen? - MinäLuuri on oikeen hyvä<3MUSIIKKIMAUSTASI:

♫ Paljonko kuuntelet musiikkia päivässä? - Riippuu päivästä tosi paljon, arkisin juna-, bussi- ja kävelymatkat koulun ja kodin välillä, aina välillä omalla koneella riippuen siitä mitä teen.

♫ Mitä musiikkia kuuntelet? - Aika laidasta laitaan, riippuu mielentilasta.

♫ Pitävätkö ystäväsi/perheenjäsenesi musiikkimaustasi? - No eipä ne oo suuremmin valittanu tai muuten kommentoinu… : D

♫ Mitä musiikkia kuuntelit 5 vuotta sitten? - Ehkä aavistuksen kevyempää ja popimpaa, enemmän animepopitusta, mut muuten aika sama.KAVERI/SEURUSTELUSUHTEESTASI


☼ Seurusteletko? - Enp

☼ Onko sinulla enemmän kavereita vai ystäviä? - Ystäviä on se maailman paras ydinjengi, kavereitakin löytyy jokusen verran <:

☼ Onko kavereiden iällä väliä? - Eipä tuolla niin merkitystä, lukuhan se vain on : D

☼ Mitä teette yleensä kavereiden kanssa? - Höpötellää ja hengaillaa, pelataa lautapelejä tai hiiriropee tai Unoo<3PERHEESTÄSI/SUVUSTASI

░ Onko sinulla sisaruksia? - Kaksi veljeä

░ Kerro jotai suvustasi? - Suurin osa tuntemaani sukua isän puolelta, äidin puolelta ei niinkään montaa.

░ Ovatko serkkusi mukavia? - En suurintaa osaa kovin hyvin tunne, ikäero on sen verran suuri, mutta ne lähimpänä omaa ikää on kyllä c:

░ Onko suvussasi julkkiksia? - No siis allekirjoittanut, daa~ Äidin puolelta tais olla jotai rallikuskeja tai jotai, mut aika pieniä nimiä neki loppujen lopuks : D
« Uudemmat -