IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 09.08.2008 16:48

Miettikääs sitä, et kohta on kesä taas takana ja jouluunkaan ei ole enään kuin 4kk.... eiks se just äsken ollut sekin.

Musta on jotenkin alkanu tuntuu, et tää aika kulkee aina vaan nopiampaa ja nopiampaa. Mullakin alkaa Yo-kirjotukset jo ens kuussa... Ja ei ole edes vuotta niin pitäis olla lakki päässä. Ja tuntuu että vastahan mä olin ylä-asteella. Mihin tää aika oikeesti katoaa?

Ja sama juttu Joninkin kanssa. Me ollaan kohta puolvuotta asuttu yhdessä, ja muistan ihan hyvin viime vuoden ajat, kun kulki koko ajan tätä Espoo-Lohja väliä bussilla. NIIN, Ja se Jonikin on nyt armeijassa, viime vuonna siitä puhuttiin " sitten vuoden päästä..."- tyylillä, ja nyt se vuos on menny ohi ja vähän päällekkin ja tässä vielä ollaan. Aika hurjaa. Ei mun pitänyt olla sitoutuvaa sorttia, mut sen kyllä sanon et tää on jotain johon oikeasti voisin jäädä. Toivotaan et tää matka jatkuu näin, mutta minkä sille mahtaa, jos kohtalo määrää toisin. Kuitenkin, mulla on hyvä olla nyt. Ja itseasiassa, mua peloteltiin tosi paljon tästä intti ajasta, eikä tää tunnu (ainakaan vielä) yhtään niin kauheelta, kun mulle uskoteltiin. Mun mielestä tää tekee vaan hyvää suhteelle, ainakin arvostaa niitä harvoja hetkiä kun saa toisen lähellä olla... Eikä sitä paitsi olisi voinut olla parempaa hetkeä, jollon Joni sinne inttiin ois lähteny, meinaa nyt kun mulla alkaa tää Yo-ruljanssi, stressaan sen verran että ei se kyl ois jaksanu kattoo tätä :D Saa kumpiki nyt onneks olla iha rauhas.

Mut ehkä tästä kaikesta selvitään. :) Pitäis kohta kyllä lähteä töihin... huoh. ei vaan jaksais, mut kai se on pakko. :S Onneks tai toivottavasti nyt sit saan vaihdettua työpaikkaa... tai en kokonaa vaihdettua, teen mä vieläkin Essolla mun päätyöks jotain muuta. Alko vähän rassaa nää työmatkat :D

080808

(: ja elämä hymyilee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.