IRC-Galleria

Mekunen

Mekunen

tuo maailman mystisin otus..

KESÄLOMA!!!Tiistai 05.09.2006 02:24

eilen saavuttiit repatin kanssa koivukylään viettämään mun ensimmäisiä lomapäiviä.
haettiin pizzaa ja hengailtiin ja kello 23...tittttttiiititititititiidiiiiiiiii...
lähetäämpä tonne tsadin onnelaan, ulkona on lämmin.ei siel tarvi mitään pitkähihasia..
vettä tuli kuin esterin perseestä..kaikki kuteet litimärkänä baariin missä oli typerä ynseä meininki, ja tylsää..(jokseenkin rokin puoli hesas on kyllä loistava) no löytyihän sieltä sitten pienen hakemisen jälkeen semmonen pieni humala, ja kaikkien kommelluksien jälkeen vähän hauskaa seuraakin..:D ja sitten huomaat kolmelta että viimeinen juna takaisin koivukylään lähteepi siinä klo 05.35..VOIPASKA!!
vaeltelua ympäri kaupunkia ja mäkkiin, pahaa kallista paska ruokaa..yök..
noh, ajattelinpa mennä tupakalle ulos ja odotella siinä että repatti ja mr.oulu ruokailee..ehdin kenties kävellä ulkona n.10askelta kun mua lähestyy semmonen ihastuttava n10hengen lauma jotain ah, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihania tumma hipiäisiä ystäviä..
"hi girl, u r so beautiful, what's your name? can u give me a cigarette? my name is mmnakghtjanko(?), u wan't to come to my place to have some coffee? I live only 5minutes from here..do you have anymore piercings, hey make u look very beautiful.."
eli paskaa tuutin täydeltä ja jätkiä lappaa vaan kokoajan lisää sieltä aseman suunnalta..uuuuuuujeeeee...
voisikohan joku kenties kertoa mikä minussa vetää noita puoleensa? kenties leveät hartiani, mustahan tulis varmaan zambolle ja sen suvulle erittäin hyvä työjuhta niiden suvun savimajaan botswanaan..??
himppasen liian lipevää toimintaa.ja kokoajan kaikenlisäksi vain satoi vettä ja aamulla aivastutti ja nenä vuosi kovast että kivan kesäflunssan sain sitte vielä ihan loman kunniaksi..
onneksi tää päivä korvasi paljon, löysin indiskasta aivan ihanan hymyilevän buddha patsaan ja mustia kynttilöitä..ja uuden laukun ja uusia koruja ja pankkitilil on 2.55€..heheheheheehhheeeeeeee... onneksi perjantaina on taas tilipäivä eikä oo juurikaan laskuja maksettavana..:D

..nukutaan, paha maailma pois kokonaan, näin unohtamaan sinut saan...nukutaan nukutaan nukutaan...ZZZzzzZZZ...

kauniita unia rakkaat toverit:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.