IRC-Galleria

Mekunen

Mekunen

tuo maailman mystisin otus..

Minä ja alkoholi on h...Sunnuntai 29.10.2006 21:48

Minä ja alkoholi on huono yhdistelmä..Olo suhteellisen helvetillinen ja kaiken kaikkiaan illan saldo oli melkoisen heikko.. Paitsi access beyondin keikka, aivan helmi:) miä niin tykkään.. Mut juu, kadotin muutaman tunnin, ajokortin, tupakat, rahat ja kaiken itsekunnioitukseni.. Sul on niin ihana p***u, miten kukaan mies kuvittelee että naiset kiihottuu tollasesta??! Siis mitä vittua??!!? Kerrassaan järkyttävää, suhteellisen inhaa ja kuvottavaa.. Mihin kaikkeen sitä immeinen humalas päissään ryhtyy..Tosi perseestä.. Mut juu, jäihän tästä kaikesta minullekkin jotain.. Vitusti mustelmia kun talsin piikkareilla jäisellä tiellä..(tosihyväidea)..Matkalla kotiin kaaduin ehkä miljardi kertaa..Ja nyt mul on sentään tosi hyvä levy..Jotain piristystä mun synkeisiin iltoihini..

[Ei aihetta]Torstai 26.10.2006 17:56

olimpa sitten viikn sairaslomalla, mun elämän laatu huonontui noin 50% sen aikana, rahat on loppu koska on todistettu että ihminen kuluttaa enemmän rahaa vapaalla ollessaan. ui, mikä tieteellinen fakta jälleen. minusta tuntuu etten oo saanu viikossa aikaseksi mitään, jokseenkin tietysti kädet on parantunut tosi hyvinmikä on pelkästään positiivista, koska sen takiahan tässä vähän niinkun lomaillaan..mut oon myös miettiny tsi paljon sitä mit mä tässä elämässä alkaisin tekemään, kun alkaa pikkuhiljaa ola selvä että en voi tehä sitä mistä tykkään ja mihin mulla n koulutus..jatämätarkoittaa siis kolmen vuoden koulutusta johonkin ammattiin mikä luultavasti ei ole laisinkaan mun juttu, mun terveydentilalla joudun kuitenkin johonkin vitun toimistoon..raatamaan orjapalkalla jotain vitun excel taulukoita..ei kuulosta minulta yhtään, mä haluaisin olla ehkä mielummin joku boheemi taiteilija renttu..se ois niin kivaa, ilman aikatauluja ja aikarajoja, täysin omaan tahtiin..unelmia..

Ja taas se tapahtui,...Lauantai 21.10.2006 17:25

Ja taas se tapahtui, möhlin ihan asenteella kaiken.. Ehkä (siis ehkä isolla E:llä)minuu ei oo tarkotettu pariutumaa miesten kanssa. oiskohan elämä yhtään iisimpää jos seurustelis jonkuu kivan tyttelin kans? oon miettiny tätä aiemminkii, mut mun nainen on nyt valitettavasti varattu..:/ mitä siis jää jäljelle? typerät,tunteettomat ja kaikinpuolin paskamaiset yhen illan jutut, aina niistä jää pahamaku suuhun. seksi tosin yleensä ottaen on ihan ok, mut ei siinäkään mihinkään maestro suorituksiin päästä..hmmm.. mitäs mä nyt keksin..VUOHET! ..niihin tässä taitaa olla tyytyminen.. "kultaaa, miten ois pienet? -ei nyt, bhäätä särkee.." ..okei, mitä mulle on lapsena tehty et mun älykkyys on jääny 7-vuotiaan tasolle?? kertokoon ken tietää..

Päivä päivän jälkeen ...Sunnuntai 15.10.2006 09:50

Päivä päivän jälkeen aina enemmän pirstaleina, kaikki vaan sattuu..Liikaa. Kuitenkin täällä kaikki ollaan vaan niin yksin, joku pääsee lähelle. Kukaan ei silti näe sinussa kaikkea sitä menetettyä halua tehdä elämällään jotain ja niitä kaikkia tunteita jotka sisälläsi velloo. Kun vaan lakkais tää kuristuminen. ..Niin rikki.. Kauniita unia teille rakkaat..

Tiedätkö sen hetken k...Torstai 12.10.2006 09:06

Tiedätkö sen hetken kun sanot jotain sellaista mitä ei pitäisi? Minä tiedän.. Liian hyvin.. Sama pätee myös siihen kun mietit lähetätkö viestin vai et, ja sormi elää omaa elämäänsä..VIESTI LÄHETETTY.. Miten alitajunnassa ei voi olla jotain varoitinta joka estäisi sanomasta jotain, jotain mikä saattaa tuhota kaiken minkä toinen on kovalla työllä rakentanut.. Ja sen jälkeen nolottaa, vituttaa ja ahdistaa.. Mitenkään ei voi asiaa enää korjata, täytyy vain luottaa että löytyy joskus joku joka opettaa olemaan hiljaa..Ja olemaan älykkäämpi.. (TOIVEAJATTELUA) Onneksi muutan pois, se antaa voimaa jatkaa eteenpäin..puhdas pöytä odottaa..<3

[Ei aihetta]Torstai 05.10.2006 22:40

miä olen niin paska.

Olo.Keskiviikko 04.10.2006 04:03

Olo, typerä kolmikirjaiminen sana joka kuvaa mitä tahansa tunnetilaa. Minulla on olo, raskas sellainen, juonut kaksi päivää.. TAAS.. Pelkoa ja inhoa las vegasissa on tämän hetken elokuva.. *METSÄSTÄÄ LEPAKOITA* Ja jos ihminen ihastuu..jälki on rumaa.. mä en tahdo..mä en halua..repii aikuisten oikeesti rikki tämmönen..VITTU PERKELE SAATANA..

Ihmislapsi taas niin ...Tiistai 26.09.2006 03:17

Ihmislapsi taas niin tuskainen, kuten aina maanantaisin himpan krapulaa. Viime yö meni makkaraa paistellessa soijanakin mökillä, ja olut kuuluu valitettavasti asiaan. Koin jotain niin ällöttävää, kaikkihan tietää uimarantojen mutapohjat? Upposimpa sitte semmoseen hinkkejä myöten. AIVAN KAMMOTTAVAA! Ikinä nauttinu vesivessasta ja kuumasta suihkusta niin paljon kuin tänään päivällä. Ihastuttavaa ja ennen kaikkea, tooosi kivaa..X)

[Ei aihetta]Lauantai 16.09.2006 17:38

loma on ohitse, ja sen kyllä huomaa..penis jonka luulin jo otsastani kadonneen viikon rentoutumisen jälken teki comebackin, ja nyt se on perkelesh entistä suurempi:D että äänijänteet pelaa taas täysil töissä, se on jo niiQ huomattu..pissispissis..
voivoi, lauantai päivät on niin lepposia, tulin ilahduttamaan ihmiskuntaa werlan kauniiseen kievariin ja ulkoinen töiden jäöjiltä niin freesi ja kaunis habitukseni sai paljon puhuvia katseita.

...........In the cold light of morning while everyones yawning. YOU'RE HIGH. In the cold light of morning, the party gets boring. YOU'RE HIGH.............


tänään on jälleen placebo päivä:D:D:D:D

[Ei aihetta]Tiistai 12.09.2006 17:34

ihmisen nettiriippuvaisuus saattaa ajaa kummallisiin tekoihin..ajelin juuri kouvolasta elimäelle katsomaan mun sähköpostit..pikkasen olen jumipää..:) tosin äitiä on aina kiva nähdä:)
ja nämä höyryävät lihapadat mitä täällä on kaapit täynnä on jotain niiiiiin loistavaa:D

kaikinpuolin harvinais laatuisen mukava päivä, huomenna loppuu loma ja minua kutsuu tuo ah, niiin ihastuttava onnela..:) vähänkö rentouttavaa ku on ollu viikon pois..en oo ees kuullu mitn töihin liittyvää ja keskiviikkona vedin niin hirveet hot-shot bileet siel elmi k:n kanssa ettei mitään järkee niin nyt on hyvä mieli mennä duuniin...kaikki työkaverit varmaan vihaa minuu:D no kirveelee töitä..*SeKoKo*