IRC-Galleria

Mekunen

Mekunen

tuo maailman mystisin otus..

[Ei aihetta]Lauantai 23.12.2006 08:16

minä otin tänään lopputilin, toistaiseksi elämäni paras päätös, heti hmm..elämän jatkamisen jälkeen..ehkä kaksi vuotta kieroilua ja selkäänpuukottamista riitti..nyt vain etsitään minulle uusi työ tai ehkä vaikka semmonen juttu kun koulu..ties mitä tästä vielä tulee, ehkä mä olenkin isona weegoinsinööli:P

[Ei aihetta]Torstai 14.12.2006 08:07

surumielinen mekunen huhuilee apua pimeästä yöstä, kuka ojentaisi käden ja pelastaisi kylmyydeltä?
unettaren maahan on niin pitkä matka yksin, unohdusta ei saa vaikka pyytäisikin.
sanoja, kaikkialla vain sanoja, irtonaisia, julmia, kylmiä sanoja. ilman merkitystä, yhteen liitettyinä.
kukaan ei edes uskalla tietää.


..ja jälleen hänen kirjoituksensa vaikuttavat siltä että hän olisi nauttinut muutaman diapamin ja pari kaljaa ennen ajatusvirtansa purkamista sanoiksi..

[Ei aihetta]Tiistai 12.12.2006 21:35

graah..työpäivä menossa, neljän tunnin yöunet ja parinkymmenen hengen tilaukset..:P harvinaisen kivaa..poltin kuitenkin vain yhdet perunat, ihme sinänsä..ja tänään ei yhdestäkään ruuasta toistaiseksi valituksia, ehkä musta kehittyy joskus jopa suhteellisen hyvä kokki:D

muuten elämä suht mallillaan, ensi maanantaina aloitan mun talonvahtimis pestin voikkaan suunnalla ja sen jälkeen en muuta teekkään kun makaa nojatuolissa ja tuijota telkkaria. ystäväni vanhemmilla nimittäin on toistaiseksi maailman mukavin nojatuoli, paremman metsästystä jatkan edelleen:D

mutta jee, tiskausta tarvinnee jatkaa..

[Ei aihetta]Perjantai 01.12.2006 01:55

olipas miellyttävä päivä, noin niinkun päällisin puolin..töissä meni ihan jees ja tuntuu jopa siltä että on oikeesti saanu jotain aikaseksi, ainakin helvetin hieno myynti tuli tänään:) ja asiakkaat oli jopa melkoisen tyytyväisiä palveluun ja hermot ei menny kertaakaan, katsotaan sitten taas huomenna..:/ kukonlaulun aikaan hereille, eli nyt jälleen nukkumaan..kauniita unia:)

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 08:09

väsyttääväsyttääväsyttääväsyttääväsyttääväsyttää..kokoajanväsyttää.. ei kiinnostais olla hereil enää ollenkaan kun kuitenkin on kokoajan sellanen olo et on unessa, jälleen lisä oireita mun tee-se-itse-diagnoosiin hulluuden saralla..kyllä mussa nyt täytyy olla jotain vikaa..mikään ei pysy käsissä, ei töissä eikä vapaalla, en kykene kuuntelemaan mitään mitä mulle sanotaan, unohdan kaiken ja vastailen tyyliin, hmmm..joo..nii..en mä tiiä...koska en osaa keskittyy.. tarvii varmaan marssia tohtorille..

kauniita unia kaikki sedät ja tädit, mä yritän nyt suihkua ja nukkumista, mun uutta lempiharrastusta..:)

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.11.2006 02:06

klo 0800, vituttaa, herään.

klo 0900, laitan muoviputkea lävistykseni paikalle.vituttaa rankasti.

klo 1000, hyppään bussista vitun kuusankoskella, vituttaa.

klo 1100, vituttaa, avaan työpaikan ovia, sen takana oli jono.

klo 1200, vitutukselleni ei näy loppua kun ihmiset on ikäviä mulle.

klo 1300, siivoan hikipäässä, vittu mikä sotku.

klo 1400, nyt kyrsii jo ihan tosissaan kun yksintyöskentely alkaa.

klo 1500, liikaa tekemistä yhdelle ihmiselle.

klo 1600, valoa tunnelin päässä, pääsen töistä. vituttaa silti koska kokopäivä meni ohi.

klo 1700, odotan ulkona pakettia postista, on kylmä. vituttaa.

klo 1800, soitin juuri postiin, paljon paketteja eli viivytyksiä kuljetuksissa.

klo 1900, sain paketin, sovittelin tilaamiani housuja, aivan vitun kamalat, ei jumalauta, tästä ei tuu mitään.

klo 2000, paniikki, oc alkoi ja mä olen kaupassa. vituttaa.

klo 2100, pako alkaa, mulla on rahkaa, tää saattais mennä hyvin, ja sitten, voi vittu.. puhelin alkaa soida..en saa katottua mitään..VITUTTAA IHAN TOSISSAAN!

klo 2200, luovutan, paska päivä, ei se kotona olemalla parane, lähden vittuuntumaan muualle.klo 0003, taas kotona..vitun tyhmä minä, lupasimpa itselleni olla juomatta ennen joulukuun kahdeksatta päivää, jokapaikassa juodaan vaan olutta, vituttaa lisää, pakko vittuuntua yksin kotona.....


tällaista tänään, ehkä huomenna jo elämä voittaa..

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 21:50

tell me how do you feel..tell me how should I feel..

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 19:15

taas näitä päiviä..kertonee kaiken.
stressaan huomista jo valmiiksi, mulla on ensimmäinen salivuoro kuusankosken marttiinassa semmoseen yli puoleen vuoteen. ei siinä muuten niin mutta joudun luopumaan koruistani ainakin muutamaksi tunniksi, ylpeys kärsii. joskus on kai vaan oltava nöyrä, jonain päivänä mä ehkä keksin keinon romuttaa koko ravintolamaailman käsitteet ja saan ihmiset ymmärtämään että jos on koru naamassa on se hygieenisempää pitää siinä kuin ottaa pois jolloin se tulehtuu. tai perustan oman ravintolan johon otan töihin ainoastaan aiemmin ravintola-alalla sorrettuja ihmisiä..tatuoidut, lävistetyt, rastapäiset ja kaljut, kaikki mulle töihin. siitä tulisi kaunis ravintola, mä olisin itse ainakin kanta-asiakas.
mua kyrsii niin syvästi se ettei ihmisiä arvostella ja palkata niiden kykyjen mukaan vaan sen miltä ne näyttää. ammattitaidon tässä kuitenkin pitäisi ratkaista saatana!!!!

Rammstein - stripped

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.11.2006 02:23

pitäisi nukkua, ei uni tuu. liikaa mietittävää, maailma taitaa taas kaatua ainakin puolella painollaa mun niskaani.
aamulla herätys klo 08.00, ja klo 0900 pitäisi sitten olla jo kuusaalla palverissa keskustelemassa mun tulevaisuudestani. työkuviot on perinjuurin vittumaisia. ei huvittais yhtään miettii näitä, miksei voi saada vitusti rahaa tekemättä mitään?