IRC-Galleria

Melodika

Melodika

tykkää sonjasta

MoiSunnuntai 04.12.2005 05:39

Santeri ja terttu nukkuu tuos takan. Oli aika värikäs miitti, värikkäämpi kun ehkä vähään aikaan. Viinalla saa hetkeks pahan olon pois, mut kyl se sieltä aina...

Kuunneltiin aika paljon Eddie Meduzaa ja sitten jokku angstas ja toiset ei. Timo oli kans, timo on kiva.

Kuolen huomenna, jos pitäisi niinkun vaikka siivota. Ja kuolenen muutenkin mutta eipä siinä mittään. Kun nyt unta sais ja... jotain. En mä tiedä. Ahdisteleepi taasen vaikka lääke on tosiaan otettu. Torstaina psykiatri, onkohan tässä mitään mieltä? On kai, koska plop.

Niin. Plop. Aina ei voi vain hävitä, aina täytyy voittaa! <3

Santtu sammui ekana iltana mut tänään se pysy hereillä ihan näihin hetkiin asti! Loistavaa. Kaikki ei niin loistavaa. Ihmissuhdedraamoja. Minäkin olen yksi draama mut en katsonut että ois voinu tuolla puhua mistään koska x. Sitäpaitsi kyllä - en tiedä onko missään mitään järkeä, koko elämä viimeaikoina on tuntunut niin unelta että en tosiaan tiedä... millaista. Huh. Mutta sen voisin vielä sanoa että... Olen huono. Niinku tosi huono. En kyl kerro miten mut oonpa vaan. Kohta alkaa kauhujen viikko enkä tiedä miten selviytyä, paitsi että niin. Kai mää. Mää ja mun mielialat. En oo yleensä humalassa kovin äänekäs mut eilen olin vähän. Tai siis en paljoo. Emmää huutanu. Tyhmää. Mut nous ainaki paremmi päähän kun joskus ennen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.