IRC-Galleria

Memppa

Memppa

Heppa ja hyvä meisinki

Blogimerkintä

« Uudempi -

Väliaika tietoa malttamattomille.Torstai 20.07.2006 02:36

Ilta on jälleen langennut yllemme ja on tullut aika jakaa kuulumisia rakkaiden ystäväisieni ja päiväkirjaiseni kanssa.

Päivälle ei olisi voinut parempaa aloitusta toivoa. Rakas ystäväni herra Holmi oli valmistanut minulle aamiaiseksi kermaporkkanoita sipuliliemessä ja lisukkeena oli vielä 1 mansikan makuinen Grandi-pillimehu.

Pian minulle selvisikin syy herra Holmin epänormaaliin käytökseen. Minun pieni Holmiseni on mennyt ja rakastunut naapuripihan siiliin nimeltään Tellervo.
Mutta herra Holmi ei vielä halua paljastaa meille asiasta sen tarkempia yksityiskohtia, joten emme voi kun jäädä innolla odottamaan miten asiat tästä edistyvät.

Takaisin arkisempiin asioihin..
Perjantaina koittaa se päivä jota olen odottanut jo hyvin pitkään. Kuukausien kova työ on viimein kantamassa hedelmää kun kesätyöni Kinnusten kärpäsfarmilla viimein loppuu. Olen viimein saanut kokoon tarpeeksi rahaa viedäkseni Irmelin kanssani Afrikkaan tutkimaan harvinaisen mämmikasvin kukintaa. Odotan matkaa hyvin innoissani.

Nyt täytyy kiiruhtaa, Holmi on karannut ikkunasta ilmeisesti Tellervon luokse ja ottanut vaipat mukaan, en tiedä mitä sillä hölmöllä on taas mielessä, mutta on parasta rientää väliin pikimmiten ja saattaa pieni luppakorva kiltisti nukkumaan omaan sänkyynsä.

Joten hyvänyön toivotukset kaikille kuuntelijoillemme ja me palaamme tuoreiden ja vauhdikkaiden tarinoiden kanssa taas tänne kunhan saavumme Afrikan mustasta yöstä Irmelin kanssa takaisin.

-Unisten mursujen sankari, Memppu


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.