IRC-Galleria

Memppa

Memppa

Heppa ja hyvä meisinki

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Väliaika tietoa malttamattomille.Torstai 20.07.2006 02:36

Ilta on jälleen langennut yllemme ja on tullut aika jakaa kuulumisia rakkaiden ystäväisieni ja päiväkirjaiseni kanssa.

Päivälle ei olisi voinut parempaa aloitusta toivoa. Rakas ystäväni herra Holmi oli valmistanut minulle aamiaiseksi kermaporkkanoita sipuliliemessä ja lisukkeena oli vielä 1 mansikan makuinen Grandi-pillimehu.

Pian minulle selvisikin syy herra Holmin epänormaaliin käytökseen. Minun pieni Holmiseni on mennyt ja rakastunut naapuripihan siiliin nimeltään Tellervo.
Mutta herra Holmi ei vielä halua paljastaa meille asiasta sen tarkempia yksityiskohtia, joten emme voi kun jäädä innolla odottamaan miten asiat tästä edistyvät.

Takaisin arkisempiin asioihin..
Perjantaina koittaa se päivä jota olen odottanut jo hyvin pitkään. Kuukausien kova työ on viimein kantamassa hedelmää kun kesätyöni Kinnusten kärpäsfarmilla viimein loppuu. Olen viimein saanut kokoon tarpeeksi rahaa viedäkseni Irmelin kanssani Afrikkaan tutkimaan harvinaisen mämmikasvin kukintaa. Odotan matkaa hyvin innoissani.

Nyt täytyy kiiruhtaa, Holmi on karannut ikkunasta ilmeisesti Tellervon luokse ja ottanut vaipat mukaan, en tiedä mitä sillä hölmöllä on taas mielessä, mutta on parasta rientää väliin pikimmiten ja saattaa pieni luppakorva kiltisti nukkumaan omaan sänkyynsä.

Joten hyvänyön toivotukset kaikille kuuntelijoillemme ja me palaamme tuoreiden ja vauhdikkaiden tarinoiden kanssa taas tänne kunhan saavumme Afrikan mustasta yöstä Irmelin kanssa takaisin.

-Unisten mursujen sankari, Memppu


Min kära dagbok.Torstai 02.02.2006 01:53

Mennyt päivä toi mukanaan niin ilon, kuin hämmennyksen aiheita.

Heräsin noin kello 10.30 siihen, kun hyvä ystäväni ja uninalleni, herra Holmi, meinasi tukehtua viereeni nielaistuaan suuren karvapallon, joka yön aikana oli irronnut hänen turkistaan.
Traumaattisesta herätyksestä huolimatta päivä tuntui sujuvan oikein hyvin. Esakin tuli käymään sienikeitolla ja katselimme yhdessä taistelu-muumeja sateliittikanavilta.
Herkistelyt sikseen.
Nimittäin iltapäivällä kun olin tulossa kotiin Holmia ulkoiluttamasta, huomasin etupihallamme kaksi irstasta pupuliinia. Olen kuullut kaikenmaailman itsensäpaljastelijoista, mutta että kaksi korealaista hormoonipupua MINUN etupihallani kuvaamassa jonkin sortin pornofilmiä, niin johan nyt on kumma!
Illalla yritin selittää pelästyneelle ja hämmentyneelle viattomalle Holmille mitä puput oikein puuhailivat, ja onnistuinkin vakuuttamaan hänet että he olivat Afrikkalaisia alkuasukas pupuja, jotka suorittivat uskonnollisia rituaalejaan.

Toivottavasti jatkossa naapurustomme ei joudu moisten hävyttömien otusten terrorisoitavaksi.

Joulupukkia odotellessaPerjantai 23.12.2005 20:32

Tänään se on...
Pahamaineinen ja kauan odotettu aatonaatto.
Mystinen odotuksen päivä.
Raa-an työn ja hien vuosipäivä.
Jouluvalmistelujen viimeinen armonpäivä.

Ne teistä jotka eivät vielä ole kirjoittaneet joulupukille, toivo lahjojen saannista on erittäin minimaalinen teidän kohdallanne.
Itse kirjoitin jo hyvissä ajoin, viides päivä lokakuuta.
Koska olin aikaisin liikkeellä, ehdin myös saamaan vastauksen joulupukilta kirjeeseeni, joka lupasi tehdä kaikkensa vaatimuslistani toteuttamiseksi.
Tosin pukki ei ollut varma pystyisikö hän saamaan naapurin Irmeliä lähtemään kanssani Afrikkaan metsästämään kepardeja, mutta lupasi kuitenkin yrittää.

Huominen tuo myös pelkoja mukanaan. Viime vuonna setä Elmeri nolasi koko sukumme kirkossa kun hän humalapäissään lähti iskemään paikallista pappia kesken tämän joulupuheen.

Kaikesta huolimatta huomisesta tulee varmasti hyvin mieliinpainuva ja antoisa päivä. Hyvää joulua kaikille!

T: Joulu-Memppa

Päiväkirjaseni<3Torstai 27.10.2005 02:02

Tänään oli keskiviikko ja keskiviikkohan on aina kiva päivä koska sitte ollaa niinku vähä niinku jo viikonlopun puolella ja keskiväli on niinkusta ohitettuna!

Tänään koulussa oli pahaa ruokaa enkä syönyt ja laihuin hieman.. :( Esa sai kuitenkin porkkanoita. Löysin tänään täältä naapurin Irmelin kuvat ja kävin sanomassa sille moi ja sit se sano mulle moi, ja must tuntuu et meil oli jotain kemiaa, khihi, mut en uskaltanu viel sanoa Irmelille mitään muuta, vähän jänskättää :S *tirsk*.

Mut nyt pitää mennä, conani on tullut taas vierailemaan televisioomme!

Terveisiä äidille jos satut näkemään tän!

-Memppuli <3

Rakas päiväkirja<3Keskiviikko 26.10.2005 01:58

Tänään oli kiva päivä. Aamulla nenääni hieman kutitti mutta päivän myötä kutina häipyi. Koulussa söimme tillilihaa ja perunoita, Esa sai myös porkkanoita.
Nyt istun rauhassa koneellani ja kuuntelen Tomppaa, elämä on niin ihanaa.

Mua vähän jänskätti kyl nyt kertoo mun päivästä tällee julkisesti mut ehkä se tästä päivien myötä vähä helpottaa ja voin vapaasti avautua ongelmistani maailman pikkulapsille.

Kettu kuittaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »