IRC-Galleria

MenoPerse

MenoPerse

"It's not true that I had nothing on. I had the radio on."
Aamut
Ovat kamalinta ja parhainta mitä tiedän.

Beach volley
biits volii..kans yks toppen kesän peleistä hyvällä porukalla :D aurinko porottaa,pehmeää hiekkaa,virvokkeita..nams :b

Chili
ääh,.äkänen,.polttaa polttaa!! *kuttukaa palokunta mun suu palaa,. - Tiiäkkö se vaan pahentaa sitä..maito saattas jelppiä. * No missä hitossa se lehmä viipyy..Käkäkä..o se haruno chileineen ja tapascoinee tuttu lätty paikka :D *sina olla possu..

DilleDong
IdioottimaisenHauskanTyhmäSana riippuen mihin väliin sen laukasee. Yks tuttava hokee tuota koko ajan et itelläki jääny sana varastoon. Ku sen oikeaan rakoon vetasee ni kyllä se saa repemään.

Etelä
Pohjoisesta nokka kohti etelää,ku koulusta on saatu se odotettu paperi kätöseen. Ehkä se tuleva kaupunki pääsee kovakourasesti kasvattamaan mua "suurempaan".

France
Beautiful by name, beautiful by nature, beautiful by language

G-piste
Njaa mikäs se on,.totta vai tarua? Pitääkö piirtää kartta että sinne löytää? :D vai onko G-piste raja sille että oot kuunnellu liikaa pikku-G:tä? hehe.,erogeenistä..

Humala
Se on aine että tunnetila. Hui kamala,. Sievät humalat olis mulle kannatettava käsite,mutta yleensä se tila mulla on vähän sievää korostettuna..nykyää oon oppinu omat rajat kuitenki..mitä sitte jos joskus ottaa yhen liikaa:D Minusta tulee liian rohkea. Teen ihan päättömiä tekoja ja puhua palpatan ihan liika. Mut eikö se noin ole melkee kaikilla..Kaikki on humalassa ihan eri persoonia ku selvinpäin..se on vain piilossa:b
Niinhän se on,minä juon ne pari,-toinen minä juo sitten loput :>

Isä
Tuntematon ihminen. Ihminen joka ei saisi minun ymmärrystä tai sympatioita puoleensa. Joskus sinua oon kaivannu,halunnu tutustua,kuulla komentavaa ääntäsi joka olisi pitänyt minut kotona, mutta en enää. Et ole sen arvoinen,mut kiitos kaunis kaikista sisarpuolista :> Kandee opetella käyttää kumea jos ei lapsia halua. halvempaa se on ku hylkääminen.

Jalat
Auton saannin villitys on vähentynyt ja oon huomannu jälleen,.kuinka mukavat raajani o. Jaloilla voi tanssia,juosta,kävellä,kontata,rullistella,potkia, ym..En luopuis! Tosi monikäyttöset!

Kärpät
Jääkiekko on se jota on pakko seurata,kärpät joukkue the BESTbest. Sitä on katottu kotistudiolla,-huuettu nii että melkee sylki lentää ku pahemmatki raavasmiehet,.jatkossa myös,.xD *satikka mukaa ;D

Loma
Lomalla heittäydyn kyl täysillä..mut yleensä pitkät lomat on saattaa olla kans stressaavia.-tuun takas ni puhti pois :D Joskus mukava vaa heittäytyy koti sohvalle köllimään ja sukeltaa kirjan tai leffojen salaiseen maailmaan :b

Masennus
Joskus se iskee pistää vähän alakuloon. Joinaki aikoina ja joissakin tilanteissa enemmän tai vähemmän esillä.

Naiset
Me ollaan yksinkertaisesti vaan paras rotu!

Onnellisuus
On yksi tärkeimmistä asioista johon jokainen pyrkii.-onneliisiin hetkiin ja onnelliseen elämään. Minä ainaki oon kokenu monta onnellista hetkeä.-happy feeling juuri nytki :) Älä murehdi sitä mitä sinulla ei ole vaan ole onnellinen siitä mitä sinulla on :b

Peppu
Sitä ne miehet kyylää > peppu on pop.
Tulee tässä mielee yhen hyvän jätkä puolisen kaverin kommentteja ku käveltii kapessa,.kunnon asiantuntia..terkkuja vaa jos tunnistat ittes näistä :D
* Pitää olla tarpeeksi aallonkorkeutta mutta,ku läimäyttää ei saa tulla aaltoja nii ja ei saa olla liian jyrkkä eikä liian kapea.
Hyi vittu mikä ghetto peppu tuolla,,Pikkusen antasin vauhtia ni tuolla meikä oikeesti jyräis betonimuurin läpi.,kato ny tuota liukuripersettä. Tuosta ku vois kourasta.,melkee lopez tasoa,.sopivan timmi joo..o ei näyttäs liiän kiinteeltä*. Puhuuko kaikki jätkät tosiaa näin :D

Q-stock
Ei tästä kirjaimesta oikein muuta mieleen tule..sais heittää pois koko aakkosista.
Näillä festareilla tapasin erään todella ihanan ihmisen Torniosta,joka on kyllä jäänyt mieleen ikuisesti ;>

Roskaruoka
Miksihän pizzaa ja hamppareit ym sanotaan roskaruuaksi,.melkeenki vetävä kuvaus. Kyllä se on herkkua joskus,.varsinki baari iltojen jälkee on mukava mennä hyvällä suuntavaistolla ja toimivalla jalkatyöskentelyllä krillille,hyvällä tuurilla ehtii perille ennen sulkemista tai ennen puolen kilsan jonoja!

Suudelma
kahdenkeskistä, kaunista, erilaista, kujeilevaa. Tämäkin liittyy aamuun ja päivään ja iltaan ja yöhön. Suudelmalla on monta eri merkitystä :b Sykähdyttävää!

Tasa-arvoisuus
Erilaisuutta, ystävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Me ollaan kaikki omalla tavalla parhaita valioyksilöitä. Meät on työnnetty samalle pallolle mut eri pläntteihin puuhastelemaan omaa että tulevien tulevaisuuttaan,mitä sitte jos joku tulee toiselta pläntiltä toiselle. En minäkää kato kieroon,.okei okei katon joskus ja supisen mut heti ku tutustuu yllättyy kovasti..kokemusta on :> Suomalaiset ollaan oikeesti aika pahoja.

Usko
Yleensä en usko siihen mitä ei omin silmin voi nähdä tai järjellä/tieteellisesti todistaa. Mutta kyllä osa minusta uskoo ja haluan uskoa. Ehkä en ole enää niin kaavoihin kangistunut.

Vauvat
Suloisin ja viattomin näky ikinä. Ikuinen side ja rakkaus.
Nojoo siedettävä silmiäkirvelevät väkevät kakkavaippa hajut ja pikku buklut siihen päälle;)
Seki kuume iskee,tyhmä sanonta -vauva kuume-,mutta niin monesti kuultua jo, että sama jatkaa sanonnan kuluttamista.

Watti
valoa valoa.. tehoyksikkööö

X
Nimetty lyhentäessä K ja S pois teini-X : mix nii,.oikeesti viittisix? Ja mikä tää toine käytetty.. chixipelleilyy..trendiccäiccä cestuctelu kieliccä cuåciteltavaa licätä cee cirjaymia cehiin..cit cä oot vacta bro! :D :D EI JESTAS..ohho..Ciis Jectac!

Ylä-aste
Sitä aikaa on ikävä,oli todella mahtavaa..just ehittiin parhaaseen aikaan käydä se ;D Sen ajan vois elää vaikka uuestaan,.parhaat palat vain :)

Zoomata
Ihan hyvä olla olemassa varsinki kamerassa :>

Ã…land
maantiedon tunneilta jääny mieleen tämä saaristo vai mikä olikaa.,muutakaa tullu mielee D: Mut mitä hittoa me tälläki aakkosella suomen kielessä tehdään. Aivan tyhjänpäivänen!

ÄkkiHoppu
Sillon jos millon on mentävä jos on äkkihoppu :D

Ö
Ööööö.. vähän niinku Hmmm.. äänekästä pohditaa :D


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.