IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 01:39

Eilen istuttiin tunnilla, ja sitten joku sanoi että taas on kouluampuja jossain. Kauhajoella. Luulin että se oli vitsi! Ilta eteni ja 10 kuoli sen ampujan lisäksi. Ampuja oli taas sellanen natsin näköinen tyyppi joka halusi valtaa osoittelemalla ihmisiä aseella. Mua raivostuttaa tollanen sairas tyyppi, joka menee ja tappaa ihmisiä jotka olivat vaan kävelleet kouluun sinä päivänä. Ajatella jos joku uhreista olisi ollut oma ystävä, perheen jäsen, tuttu tms... Olisinpa silloin toivonut varmaankin että olisi tyyppi jäänyt eloon jotta voi sitten kostaa hakkaamalla polvilumpiot mäsäksi, mutta parempi on että kuoli, ettei mene taas veronmaksajilta rahaa tuollaseen..

Inhottaa tollanen itsekkyys, koska se teki aika vittumaisesti myös omalle perheelleen. Nyt kaikki sormet varmaan syyttää sen perhettä, koska näyttää muutenkin siltä että jotain pitää syyttää. Vanhempien syy, poliisien syy, ministerien syy...huoh. Sitten aletaan ampua yli (sopiva verbi); joku poliisi saattoi tehdä arviointivirheen. Ehkä ei ollut psykologista silmää tai valtuuksia ottaa asetta pois. Sitten jo joku sovinistinen toimittaja tivaa naisministeriltä, että "te ette selvästikään ole pätevä tähän hommaan" ja "eikös teidän nyt pitäisi lopettaa uranne tähän". Eikö sen jo järkikin kerro, että yksi ihminen ei voi vaikuttaa jokaiseen kuulusteluun ympäri Suomea? Haloo. Ellen sitten ole erehtynyt ja luulen ettei ministerin tarvitse olla selvännäkijä, ja kuulla kaikki asiat ympäri Suomea tapahtuvat kuulustelut päänsä sisällä.

Ei myöskään kauhuleffoja eikä metallimusiikkia pitäisi syyttää. Miljoonat ihmiset katsovat samoja leffoja ja kuuntelevat samaa musaa. Mikseivät he kaikki sitten ole jo massamurhaajia?! Tyyppi oli selvästi häiriintynyt, mutta ei ollut hakenut apua. Oli siis vaarallista että murhaajalla oli ase huostassaan! Olisiko nyt paikallaan laki, joka kieltää varsinkin käsiaseiden hallussapidon harrastajilta? Miksei aseita voisi vaikka jättää harrastuspaikalle valvontaan? Eipä pääsisi sitten hullut käyttämään "lelujansa".

Ärsyttää myös suunnattomasti se, miten Suomi hehkuttaa uutisissa että kuinka hienoa on kun Suomi vihdoin huomioidaan maailmalla. Suomi pääsee maailmankartalle! Wau. "Se ja se maa huomioivat tänään Suomen uutisissaan." Kyllä se on mun mielestä ainakin aika noloa.. Eikä kiinnosta pätkääkään että huomioiko Yhdysvallat ja Eurooppa tämän asian. Ei tälläinen saa olla mikään mediatempaus. Joidenkin rakkaat kuoli!

Turha on myös syyttää youtubea, irc-galleriaa ja väkivaltapelejä, koska kaikkia noita käyttää monet ihmiset. Taitaisi koulut loppua kesken jos me kaikki käyttäjät saataisiin niistä massamurhavaikutteita!

Eilisestä joku friikki varmaan sai taas kicksejä ja kuvio toistuu :( Mutta toivottavasti ei enää. Jos joku kärsii ihmisvihasta, niin ensimmäisenä kannattaa ehkä kertoa kaverille, joka voi sit kertoa siitä jollekin jos ei itse kehtaa. Turha luulla että ampujista koskaan tulisi mitään suuren massan ihailemia marttyyrejä ja idoleita. Joten tälläinen on turhaa, raivostuttavaa ja vituttavaa!

_________________________________________________

Aiheesta toiseen. Sain tänään matematiikan kokeesta ensimmäisen kerran elämässäni 5! (asteikolla 1-5) Mahtavaa! Mahdotonta?! En voinut tajuta asiaa kun sain kokeen käteeni. Etsin lappusesta todellista arvosanaa, mutta siinä oli vain K5! Ja kun luulin etten ees pääsisi läpi...<ihme>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.