IRC-Galleria

Ei oo ilmeisesti mun päiväTorstai 08.01.2009 10:50

Nukuin viime yönä mahtavat 4 tuntia. Laitoin silmät kiinni ja herätyskello soi. Ulkona oli ihan sairaan, siis SAIRAAN kylmä. Olisi pitänyt laittaa ne talvilapaset.. Sit hain kaupasta vesipullon, ja luulin että se on hiilihapotonta. Eiköhän se sit tursunnut sieltä pullosta mun housuille kun avasin sen. Olisi pitänyt vissiin lukea mystisen pullon ainesosaluettelo: vesi..joo..hiilidioksidi! magnesiumkloridi! kaliumkarbonaatti.. Okei! No ei se mitään, mulla on mustat kangashousut ja en näytä nyt siltä kuin olisin kussut housuihini. Vesi on tosin aika kylmää tälläsella kelillä.

Istuin sit kiltisti tossa portailla odottamassa opettajaa. Ketään meidän luokkalaista ei tullut siihen. Ei se mitään, olinkin tullut ajoissa. Mut sit kello näytti jo viittä vaille..ja puoli, jolloin tunnin pitäisi alkaa. Sit käykin ilmi et meidän tunti alkaa "joskus yhdeksältä". Eli siis se kestää vartin??!!?? Okei.. Elovena (=kyseinen opettaja) oli kuulemma eilen jotain ilmoittanut, mut kukaan ei ollut vaivautunut laittamaan tietoa tänne meidän tiedotusyhteisöön IRC-Galleriaan, vaikka se oli kuulemma tarkoitus.. Kiitti!

Mutta ajatellaanpa positiivisesti. Ainakin ehdin lukea uutiset rauhassa. Meillä on tänään yksi koe, josta en välitä yhtään. Oon tehnyt jo kaikki tehtävät, joten voin pyhittää tämän iltapäivän päiväunilla ja mennä sit illalla Pirteänä jumppaan. Mun ei tarvi tehdä muuta. Voin vaan olla paikalla mut en läsnä.

Kiitos ihana päiväkirja, sinä anonyymi psykologi, jolle voin tilittää elämäni pohjahetkistä! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.