IRC-Galleria

Arki alkoiMaanantai 12.01.2009 17:56

Työharjoittelu alkoi. Oli ihan kivaa ja ihmiset oli mukavia. työntekijöillä oli mun osastolla vähän kiire, eikä ehditty neuvoa kunnolla. Mut ihan hyvin se meni ja asiat on selkeitä. Mulla on vaan 6 tunnin työpäiviä, jossa on kaksi taukoa. Syön omalla ajalla, eli töiden jälkeen kotona :) Tämä päivä meni kosketellessa alusvaatteita! Järkkäsin nimittäin rintaliivejä ja alushousuja koko päivän ja tutustuin kemppariosastoon. Huomisesta ei tiedä.

Päivä ei kuitenkaan alkanut kovin loistokkaasti. Olin nukkunut puoltoista tai kaksi tuntia yöllä! En saanut millään unta ja olin aamulla väsynyt ja kiukkuinen kuin ampiainen. Tää on mulle tällänen traditio että aina kun alkaa työharjoittelu, nukun tunnin ennen työtä enkä syö kunnolla (vrt viimeksi manchester-reissu: 1 tunti unta, 17 tuntia putkeen hereillä, 11 tuntia ilman ruokaa yhteen putkeen!) No nyt sentään pääsin syömään..

Ulkona on kauhia sää! Tuulee ja piskottelee. On jotain +3 astetta ja ihan varmaan pian tulee pakkasta niin että kaikki sulanut lumi muuttuu todella liukkaaksi jääksi. Mua on viime aikoina vaivannut insomnia! Viikonloppuna nukuin 8 tuntia, sit 6 ja nyt sit 1,5-2! :( Jos en nuku ensi yönä, hommaan KLOROFORMIA! Ei tarvi kuin nuuskaista ja taju menee kankaalle. Prkl.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.