IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Päk ty thö sivistys!Perjantai 03.08.2012 23:21

Jepajee!
Takasin sivistyksen parissa viikon mökkireissun jälkeen! Oli mahtikivaa, vaikka yhen päivän hukkasin kärsiessäni jonkinlaisesta darrasta. :')
Mut joo, kalas tuli käytyy jonkii verran, mut ei nyt mitää suurempia kaloja sattunu tulemaa. Muutamat hauet tuli tempastuu ylös uistelemalla ja heittelemällä. Muuten oli aika hilijasta. Sivistin myös itseäni lukemalla Rapala Legendaariset uistimet -kirjaa. Mato-ongella tuli muutamia ahvenia ja särkiä, ei mitää päätä huimaavia vonkaleita. Mut tulipaha taas pitkäst aikaa käytettyy omaa virveliä ja osottautui ihan kelpo vehkeeks!
Itsehän en saanu katkastua siimoja enkä hukannu kuvia minnekkään, vaikka uus siima vaihettii kelaa ja seki siima oli maannu paketis ainaki pari vuotta, kesät talvet ulkovarastossa. Oon vaan niin PRO!
Saunottuaki tuli muutamat kerrat ja uitua, oli kyllä hyvät kelit ei käy kieltäminen siinä asiassa, hyvä tuuri kävi. Yhtenä aamuyönä/aamuna ukkosti hitusen
Nojoo, sit tuli keräiltyy mustikoita joku 3 litraa. Voin kertoo ettei oo mun harrastus se homma, varsinki ku alaseläs on joku paskana ja tietyt asennot tuottaa suurta tuskaa, mutta ei se mittää, silmissä siinsi mustikkapiirakka!
Ja hyttyset on perseestä, jalat on syöty polvee asti nii et terve vaa! Mut ainaki voi sanoo, et on saanu tänä kesänä aikaseks vaikka mitä.
Koulu alkaa 13pvä ja sillee, ois varmaa iha jepa saada selkä siihe mennes kuntoo :') Voi olla hieman tuskallista yrittää mättää taas paskaa jos selkä jumis. Noh, ehkä se siitä! Pitäis olla selvillä lopputyönki aihe. Hmm, ens viikolla pitää muutenki vähä katella kouluhommat kasaa ja kertailla kaikennäköstä, koska tän kesäloman aikana en oo ajatustakaa uhrannu esim. hevosten ruokintaan ja anatomiaan. Hevosten kanssa ollu sen verran tekemisissä, et käyny vähä rapsuttelee muutamia laitumella oleskelleita tuntemattomia suomenhevosia+yhtä lämppäriä. :')
Tänää tuli käytyä Karismassa vähä shoppailee ja vetäsee viimiset hesemätöt johkii sataa vuotee, koska laihdutus alkaa niiku ens viikolla taas jälleen kerran, Aamen.

Viikko lomaa vielä ja sitte alkaa vuoden rutistus!


Ahvenii mää metsästän!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.