IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Selaa blogimerkintöjä

vanhan loppua ja uuden alkuaTorstai 23.05.2013 02:53

Siinä meni se viimenen työssäoppiminen (loppui 18.5.), täytyy kyllä sanoa että tuli opittua todella paljon ainaki maitovarsojen käsittelystä. :D Ei oo helppoa se uuden elämän syntyminen ja opettaminen. Mutta en nyt usko että ainakaan huonoja kokemuksia, ne varsat mitä itse käsitteli, nii ois saanu. Kyllä niistä vielä juoksijoita tulee! ;)

6 viikon aikana -10kg, lisää ois viel tarkotus saada pois, mut katellaa nyt ensin valmistuminen ja sillee : D
Tänää tuli repästyä ja pyöräiltyä rakas konkelini 11km päähän porukoille. Voin kertoo etten oo pyöräilly 2 vuotee. Oli siinä omat jännityksensä, mut hengissä tuli selvittyä! Ja ei oo mikää paska kunto! Perse pysy penkissä nii ylä ku alamäetki, eikä tarvinu talutella missää kohdassa ja aikaa meni reilu puol tuntia. Olin varannu tunnin, mut aliarvioin jälleen kerran kykyni/kuntoni.

Samalla on muuttohässäkät meneillää. Pyykinpesukone haettii eilen, sen joku kiva pariskunta osti multa pois. Vielä ois sänky ja tietokonepöytä myymättä. Jos jotakuta kiinnostaa nii: http://www.tori.fi/paijat-hame/Tietokonepoyta_6687309.htm?ca=12&w=112 ja http://www.tori.fi/paijat-hame/Sanky_6687437.htm?ca=12&w=112
Onneks täs on aikaa pakkailla ja katella kaappeja mitä roinaa sitä löytyykää. Onhan täs kämpäs tullu asuttuaki jo sen 6 vuotta.

Puolentoist viikon päästä se ois hevostenhoitajan paperit käsissä ja maailma ns. avoinna. Tosin suunnitelmissa on käydä puutarhurin tutkintoki loppuun, katellaa pääsenkö sinne. Motivaatio pitää viel ettii siihen sitte jos sattuu käymää niin kivasti, että hyväksymiskirje löytyy postilaatikosta kesäkuussa.

Et semmottist!
Toisenlainen nuori.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.