IRC-Galleria

Hail satanTiistai 01.11.2005 13:02

Most blasphemous. Isä lähti juuri äsken Puolaan tutustumaan uniikkeihin taktiikoihin miten panssarivaunuja vastaan taistellaan hevosin. Nyt olen kotosalla, kello on 10.44. Takaisin koululla pitäisi olla 12.20. Fiilis on hyvä.

Ei valittamista, paitsi olen nykyään ihan paska englannissa. Miten ennen osasin niin paljon paremmin? Miksi en enää osaa mitään? Kaikki menee ihan miten sattuu, enkö muka edes ala-asteella opittuja prepositioilmaisuja osaa enää? Aineistakaan ei tule enää ysiä. Miten voi olla näin perseestä?

Seuraavaksi biologiaa, geenitekniikkaa ja muuta. Lempikurssini tästä jaksosta. Restriktioentsyymit, RNA-polymeraasit ja virusvektorit ovat mielenkiintoisia juttuja. Puhumattakaan syövästä - solujen kapinasta!

Soi nyt V:28, pidän liikaa keskinkertaisesta musiikista. Ei tämä musiikillisesti ole niin kovin ihmeellistä, mutta minulle on tärkeintä tunnelma, joka on hyvin onnistunut tässä. Kylmä, kolkko. Ja se iänikuinen örinäporno, hyvä laulaja antaa paljon anteeksi jos musiikki on muuten vähän mitäänsanomatonta. Siinä yksi syy miksi en pidä Bodomista. Paska rää'yntä kuorrutettuna tilulla ja tylsillä riffeillä. Ei mitään tunnelmaa.

Vaikka kuulostaakin kehnolta, olen varsin tyytyväinen olooni. Kyllä asiat ovat hyvin. Miksei olisi? On loppujen lopuksi helppoa olla tyytyväinen, kun on jokin pienikin syy. Minulla on vielä iso syy. ;)

Hymiöt ovat omituisia. Hyödyllisiä tietyissä kohdissa, mutta kun yhden kerran käyttää, niin tulee heti liikaviljeltyä niitä. Maaperä köyhtyy.

Ja vielä: Bodomin fanit ovat naurettavia. Ei ne oikein ymmärrä asioita. Mutta minä ymmärrän niitä, kun ikää katsoo. Luetunymmärtämistä oppivat sitten lukiossa, mutta harmi että eivät raukat taida lukioon päätyä :) En pidä kyllä yhtään siitä miten terrorisoivat hienoa yhteisöäni olemalla niin tiukkapipoisia, eivät tajua mitä haen.

Taking your hide before you have died

***
16.03
Vänkä tunti biologiaa. Luokassa lenteli talitianen, jotenkin eksynyt sinne. Päristeli menemään ympäriinsä ja opettaja avasi ikkunan sille. Sitä varten tarvitsi verhoa siirtää, joten poloinen visertäjä pian osui pamahtaen lasiin. Pökerryksissä kun lintu oli, niin opettaja sai sen siirrettyä ulos ja ilmeisesti jäi eloon. Piristi kuitenkin tuntia aika kivasti.

Koe jännittää ja opo on maailman turhin ja paskin aine.

Art.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.