IRC-Galleria

MetalGirlie

MetalGirlie

Marjaana - She's back!

Niimpä niin...Maanantai 21.04.2008 09:35

No nyt on täti nukkunut viikonloppuna kunnolla..oli ihan jees herätä töihin, ei tehny tiukkaakaan. Lauantaina olin kattomassa Deathlike Silencea ja olihan kova bändi! Naisella löyty loistavaa asennetta ja ääntä! En ollu ees pahasti kännissä, luulen ainakin niin...:)
Suunniteltiin kaverin kans mulle uutta tatuointia käsivarteen, piru vie et tulee niin hieno ettei monella oo!!:) Oon nimittäin kattonu ja kuolaillu tota Miami Ink:iä, ja onhan ne taiteilijoita, jumalauta!
Palo-ovi ei aukee joten en muuten tiiä et pääseekö tänne yhtään lasta mulle hoitoon..hieman asiat hyppii ristiin rastiin, mut kai se on normaalia tähän aikaan aamulla?!
Jepjep..kaikille rakkaille tiedoksi että miksi en pääse kotoa mihinkään käymään, niin on alkanu taas se vaihe ku alkaa masentamaan ja väsyttämään. Joten päivät menee töitten jälkeen nukkuessa, paitsi et tänään on pyykkipäivä, pakko olla, ei muuten olis!:)
Tahtoisin taas käymään jossain muualla..mutta nooh kai täs pärjätään täälläki cityssä, se on melekeen pärjättävä ku menin ja tilasin uudet New Rockin kengät, joihin menee taas omaisuus, joten ei oo ees varaa mennä mihinkään..
Mutta joo, mukavaa alkavaa viikkoa kaikille mussukoille ja kusipäille..
Muuten se vielä, että mulla on menny hermot miesten kans, joten antaa kaikkien ääliöiden olla!!Kiitos ja nam!

Päivän sana: Nyt tuttavallisesti se turpa kiinni!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.