IRC-Galleria

MetalGirlie

MetalGirlie

Marjaana - She's back!

Huomenna!!Perjantai 30.11.2007 08:34

Huomenna bailut pystyyn, uujee.Keikkaa oottaen!!<sydän>
Vaikkakin menoa hieman rajoittaa välilevyn pullistuma selässä, joka todettiin eilen. Mutta huomatkaa sana hieman...

Rakastan!<3Keskiviikko 28.11.2007 08:34

oivoi...

heps..Tiistai 27.11.2007 08:30

Juttu oli niin että kävin eilen tohtorissa ja setä sanoi, että minun alaselkä on tulehtunut...nice! En siis olekaan vainoharhainen..:) Voltarenia nassuun ja duuniin vaan..

au!Maanantai 26.11.2007 08:45

Mun selkä on ihan paskana..täytyy kaheksalta varata aika lääkäriin, mahtaa olla alaselässä hermot jumissa ja yläselässä nikamat lukossa. Torstaina on onneks naprapaatti. Ja enkä tiiä miksi oksettaa ihan pirusti...Kamalasti paljon vaivoja ja valitusta!:( Mutta näillä mennään ja lauantaina joutuu selkä viimistään lissää jumiin ku lähetään keikkaileen..:)


Päivän sana: kaikki mikä ei tapa niin vituttaa..

Voin kertua...Torstai 22.11.2007 09:05

Se on nyt semmonen juttu,että....ööö...ei mittään!=) Mitä aijotte viikonloppuna? Minä meen töihin ja tulen täihin..Miten olis 1.12. parit kaljat Taagen tahtiin Mussiikki lupi Jeppikses? Silloin on vappaata, ja myös 8.12., kun ja jos (ei siis jos ja kun) selviydyn Tampereelta takaisin...:) Voihan se olla että hukkaan joutuu, son kuiteski iso kaupunki. Olen vahvasti tullut siihen tulokseen, että hyvin monet miehet ovat pissapäitä, toki tietenkin valtaosa teistä jotka tunnustatte vielä jollain hullulla tavalla kuuluvanne minun elämään, ehkä te ette ole niin täynnä sitä nestettä...toivottavasti!:D no ihan sama mutta rakastan teitä tänäänkin, ja ehkä vielä huomennakin..ja myös tietenkin kaikkia naispuolisia rakkaita ystäviäni.Musta on tullut hempee...olen ainakin humalassa hellyyttävä!:) siihen se mahtaa sit jäädäkin.Mutta pitäkää kivvaa ja tulukaa moikkaamaan lupille!Palellaan!

Päivän sana: Miehen ei passaa olla kuin tuulennussima heinä... no rakasin rakasin!:D <3[Ei aihetta]Perjantai 16.11.2007 08:54

This path that I've chosen's a rocky one, long, hard and frozen it has become
Each turn that I've taken on the way has only led me back to Hell
I am dying down growing weaker now, it could seem that I'm doing fine
But I'm broken to little pieces deep inside

Rakkauspakkaus tullee jeppikseen!Torstai 15.11.2007 09:03

12.12.2007 TT-Hallissa Raskasta Joulua klo 19-22. Ainoa keikka pohjanmaalla! Ja siel on myös kullanmuru Antony Parviainen...niin joo ja Ari Koivunen ja Ville Tuomi...

lissää piisejä..Maanantai 12.11.2007 08:52

Sydänpuu: Sydänyö

Päivä päivältä unelma haalistuu, tänä syksynä lupaukset lakastuu
Tänä iltana vihollinen on kovin itseni näköinen
Yksin kerään kyyneleet, niistä uutta laulua teen
Yhä etsien, kaivaten, rukoilen

Aamuun jos siivet vielä kantaa
On sydän yö ja sydän vielä lyö

Sinä olet kipuni, tule tee sydämestäni kotisi.
Piinaa minua muistoilla jotta tuntisin olevani elossa
Vain sinä tunnet syntini, anna minulle armahduksesi
Rakastaen, lohduttaen, ymmärtäen

Toiveet yöhön unohtuu, suruhuntuun verhoutuu
Tänä kalman kalpeana aamuna

Iltaan jos siivet vielä kantaa
Saapuu sydänyö, jos sydän vielä lyö

no juu..Perjantai 09.11.2007 08:50

Tälle tytölle tullee vesiselvä viikonloppu, ei piskuakaan viinaa tai mitään alkoholia!Tänään aijon kattoo vaan leffaa ja olla möllöttää, ku taas on kamala nuha ja yskääkin pukkaa...Huomenna piipahdan ehkä Altarian keikalla...olikos se huomenna?!Kyllä kai, no sinne kuitenkin joka tapauksessa ja aijon mennä autolla, eli pakko olla selvinpäin, jos ei halua jättää pirssiä kaupunkiin yön yli, ja ei sitä jaksa aamulla hakia...no enivei..eli rauhallinen viikonloppu on tulossa..minulle ainakin.:) Viime viikon lauantai menikin sitten niin överiks että oksat pois...olin Machine menin keikalla ja sit loppu illan kaatuilin vissiin mennen tullen ja loppu illasta tuli kauhia tappelu ja märy pitkästä aikaa, teki hyvvää itkiä välillä...patoutumat pois!Muistoksi jäi kaverille reissusta musta silmä ja muutama tikki otsaan, kun puolusti minua.Että halirutistuskiitokset!!<3 Krapula jota ei olekkaan aikoihin näkynyt, nosti sunnuntaiaamuna rumaa päätään, jonka vuoksi jouduin pitämään seinistä kiinni päästäkseni vessaan saakka..Kamalata!No mutta ompa ihanaa nyt sit olla selevästä päästä, ehkä saisi siis puhuttua elämää suuremmista asioista läheisten kanssa kun ei ole töissä ja on selvinpäin.Tai sitten ei,saa näkes. Jees..ja asiasta toiseen...olipa meillä aika raskas päivä eilen töissä..kokoonnuimme saliin puhumaan jokelan koulun tapahtumista, kuuntelimme jonkun kauniin kappaleen, jossa vaiheessa tämä täti sai tosissaan nieleskellä itkua, viimeistään silloin kun eturivin ekaluokkalaiset alkoivat itkemään..:( vietimme hiljaisen hetken myös, tämäkin koulu oli aivan hiljaa ja pysähdyimme miettimään..avustajat olivat ulkona joka välitunti, jos lapsille tulisi jotain kysyttävää asiasta..
Media oli kuitenkin lapsiakin informoinut asiasta ja niimpä ei tarvinnut vastailla kovin hankaliin kysymyksiin..Miksi tapahtui noin? Sitä minäkin ihmettelen ja moni muu, mutta sitä kukaan ei saa tietää että Miksi?!

No jooh..mutta mukavaa viikonloppua rakkaat ja sitä rataa!

Päivän sana: Elä niin kuin tämä olisi elämäsi viimeinen päivä..ota rakkaasta ihmisestä kiinni ja halaa,kerro kuinka tärkeä hän sinulle on!<3
Te tiedätte että olette minulle rakkaita!Ilman teitä ei ole mitään!!<3 :)