IRC-Galleria

MetalGirlie

MetalGirlie

Marjaana - She's back!

Jaa-aKeskiviikko 19.12.2007 08:50

Juttuhan meni niin että, minä olin viikonloppuna töissä, mut oli ihan sairaan hyvä keikka lupilla! Ja sitten hupsista keikkaa, joutuin juovuksiin työillan päätteeksi ja otimme siitä todistusaineistoa...Pistimme asiakkaat baarista ulos ja puhuimme paskaa ja joimme pari lonkeroa..oli mukavaa!Sitten tulimme siihen tulokseen että olen vienyt Jania pyöränkyydissä, haimme kissoille ruokaa...ei mitään järkeä, eikä alushousuja...vai oliko?!:):) Nooh, paikalla olleet ymmärtävät mistä oli kysymys..Herää siis kysymys että mistä tässä on kysymys..:) Emmi oli niin ihana ku se oli niin myyty Mats Levenille!:) Joka illan viimeisenä karaokebiisinä veti S.O.S:n :D Hauskaa!Loppupeleissä ei siis itekkään tiiä et ketä vietiin ja mihin..vai vietiinkö ketään..:) Sai kyl ainakin nauraa...ja sitte mut jätettiin jonkun setän kans lukkojen taakse ja alko kamalasti pelottaan ku se sano et nyt voidaan tanssia hitaita..siinä vaiheessa olin valmis lyömään!=) Onneksi minut sit kuitenkin pelastettiin Diivan keskitasanteelta..hohhoijjaa..:)Urhea rinssi tuli valakialla ratsulla..vai tuliko se mustalla ratsulla..vai tuliko ollenkaan..:) Nyt ei oo mitään järkiä enää!Minä näin viime yönä BB-Jarkosta unta ja olen varmasti mumissut jotain unissani...kuitenkin jotain noloa!=)Aivan sama!No prkl, ku piti kattoo ohjelmaa Saulista illalla, niin tuleehan ne uniin läpi. Perjantaina ois vapaata ja lauantaina duuniin..saa nähä.Univelekaa on niin vitusti!Jos menis ja nukkuis joulun..Voin kertua että ootan uudenvuoden-bileitä,vaikka ei sais oottaa, ku sit aina kaikki menee paskaks!Mutta toivottavasti joulupäivänä pääsemme tyttöporukalla ulos, iliman riippakiviä..:)No mut juu minä alan tekeen töitä..palellaan!


päivän sana: herää kysymys, että mistä täs on kysymys...

[Ei aihetta]Maanantai 17.12.2007 08:54

Voisitko antaa minulle halauksen joululahjaksi ?

Kopioi omaan blogiisi, ja katso kuka sinua olisi valmis halaamaan.

hehei!Keskiviikko 12.12.2007 09:03

Olipa mulla kivvaa Tampereella nääs! Ihmiset siellä oli aivan ihania! Vierailimme kahdessa alan baarissa, eli Infernossa ja Hellässä, ja Hellän baarimikko oli aivan syötävän ihana mies! Paljon oli pitkätukkia ja ystävällistä porukkaa. Voisin jopa muuttaa sinne asumaan, tykästyin kaupunkiin täysin! Ja reissun kruunasi se kun olin lompsimassa baariin niin vastaan tuli BB-Jarkko, mikä ihana ilmestys, olipa tuuri mun puolella, koska se oli se mun feivöri-setä koko ohjelmassa!<3 Herra matkalaukkujen kans poistui mäkkäristä, olipa kyl huh huh! :) Tänään ois sit vuorossa Raskasta Joulua, ja sielläkin on se ihana Antony..jestas että nyt muruja pukkaa.:) Nooh mutta silti yksi on yli muiden aina forevör!:) &lt;sydän&gt; Elikkäs tie vie Diivaan myös tänään, tosin limsa linjalla, koska huomenna on työpäivä ja täytyy olla edes vähän kuosissa ettei hermot mene, eikä sitä nyt tarvis vanhalta (saati sitten uudelta) viinalta haista! Eli teen sen tänään ja menen baariin selvinpäin..:) Mahdankohan olla raskaana..:) *Total reps* :D Tosin en minä sinne Diivaan yksin mene, mutta jos joku lähtee jatkoille niin sitten...lähteekö häh?!? Ostin eilen neljä uutta levyä ja ristus että oli pallo sekasi kun päiväunilta heräsin Amorphisin tahtiin, oli hämärä olo ku herätyskellokin pauhas taustalla, ei tienny et mikä piru tääl pelittää. Mielenkiintoista. Viikonloppuna töihin taas, ettei pääse totuus unohtumaan, selkä on vähän paremmassa kunnossa ja puremakaan ei enää vaivaa, alkaa elämä voittamaan siis. No joo minä lähen nytten pois ja pidän illalla kivvaa, te myös! Nyt tiedät jälleen elämästäni kaiken..:)


Päivän sana: Mii sou häpi!

[Ei aihetta]Perjantai 07.12.2007 08:40

Olipa hassua keskiviikkona olla baarissa...tietenkään en olis lähteny mihinkään, niinkuin ei muutkaan, jos en olisi saanut kutsua synttäreille, jotka vietettiin baarissa. Oli ilmasta viinaa ja Guitar Hero-peli jota jätkät hakkas mennen tullen. Ja siinä sivussa ohimennen jouduimme kaikki jälleen todella juovuksiin.Kenelläkään ei ollut pulkkaa mukana, ja lumetkin oli sulanu, niin ei voinu vettää kavereita kotia..:) lähdin suhteellisen aikaisin baarista pois, siitä on pirun kauan ku oon lähteny 02.30 baarista, eli sekin kertokoon olostani ja muiden olosta.:) alotettiin nimittäin jo illalla kaheksalta juominen.YÄK! Huomenna olis se Tampereen reissu sitten, harmittaa ku missaan Burning pointin keikan joka ois mussiikkilupilla...:( mutta onhan se kiva päästä tuulettuun vähän pietarsaaren ulkopuolellekkin. Pulkka mukaan sinnekkin ja hotelliyö oottaa oujee!:) No jep, mutta minä jatkan töitä, joten palellaan!

Päivän sana: Älkää rakkaat Suomen nuoret menettäkö epätoivoanne!

pöllin..Tiistai 04.12.2007 09:03

Lähtisitkö kahville, jos joku poika kysyisi?
¤ kokeile!;)

Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi?
¤ kyllä!

Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit?
¤ tietenkin!

Suuttuisitko parhaalle ystävällesi, jos hän ihastuisi samaan henkilöön kuin sinä tällä hetkellä?
¤ varmaankin..

Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit?
¤ en.

Kirjoittavatko ihmiset nimesi väärin?
¤ joo.

Sanotaanko nimesi usein väärin?
¤ joo.

Oletko hiljainen vai äänekäs?
¤ äänekäs.

Kenestä ihmisestä pidät eniten?
¤ vähän vaikee valita vain yhtä.

Kenestä ihmisestä pidät vähiten?
¤ niitäkin on tosi monta.

Kutsuisitko hautajaisiin sen henkilön, joka on eniten vaikuttanut elämääsi?
¤ en kai minä ketään hautajaisiini kutsu.

Kuka viimeksi katsoi sinua pitkään?
¤ ;)

Mitä alkoholipitoista juomaa joit viimeksi ja milloin?
¤ Viikonloppuna..Diabloa,lonkeroa,jekkua,blackmintiä,vodkaa,tequilaa...:)

Kenelle et ole vastannut viimeksi?
¤ Tomille.

Oletko rauhallinen ihminen?
¤ no tota noin...en?

Tylsistytkö helposti?
¤ todellakin!

Millainen kännykkäsi on?
¤ Nokia 6230i

Mitä kammoat?
¤ käärmeitä.

Missä olet nyt?
¤ töissä.:)

Voisitko koskaan tehdä aborttia?
¤ ...

Oletko koskaan nolannut itseäsi todella pahasti?
¤ aina!

Onko sinua koskaan sanottu kenenkään julkkiksen näköiseksi?
¤ on.

Onko puhelinlaskusi yleensä iso?
¤ ei.

Kuinka vanhoja vanhempasi ovat?
¤ ...

Oletko koskaan uinut meressä?
¤ olen.

Milloin viimeksi ryyppäsit itsesi konttauskuntoon ?
¤ Halloweeninä kirjaimellisesti sai kontata:)


RAKKAUDESTA
Uskotko rakkauteen?: joo
varattu?:
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?: joo
Minkä laulun omistaisit rakkaallesi?: where were you last night?=)=)=)
Oletko omistavainen vai välinpitämätön?: omistavainen enemmän kun välinpitämätön.
Ovatko muut kehuneet kauneuttasi?: häh?!

KENEN
auton kyydissä olit viimeksi?: oman.
kanssa puhuit viimeksi puhelimessa?: heikin.
kuka lähetti sinulle viimeksi tekstiviestin?: Tomi.
hiukset haluaisit itselle?: Pitkät ja punaiset.
puhelimen viestejä oot viimeksi lukenu?: omani.

wuhuu!Tiistai 04.12.2007 08:55

Oli muuten lauantaina niin kivaa, et sillä jaksaa taas pitkään!:) Kiitokset siis paikalla olleille!Paitsipa että ennenkuin pääsin kotiin niin joku pikkup*llu kävi mun päälle ja puri mua sormeen, josta johtuen nyt antibioottikuuri ihmisenpuremaan.Saatana mitä hörhöjä!Mut kävi sillekkin kipeetä, lupaan sen.Hoh hoijjaa:)
Nojoo ens viikonloppuna Tampereelle!
Nyt tuli sit selvä viikonloppu...

Päivän sana: Älä myönnä mitään, mitä et muista!

Huomenna!!Perjantai 30.11.2007 08:34

Huomenna bailut pystyyn, uujee.Keikkaa oottaen!!&lt;sydän&gt;
Vaikkakin menoa hieman rajoittaa välilevyn pullistuma selässä, joka todettiin eilen. Mutta huomatkaa sana hieman...

Rakastan!<3Keskiviikko 28.11.2007 08:34

oivoi...

heps..Tiistai 27.11.2007 08:30

Juttu oli niin että kävin eilen tohtorissa ja setä sanoi, että minun alaselkä on tulehtunut...nice! En siis olekaan vainoharhainen..:) Voltarenia nassuun ja duuniin vaan..