IRC-Galleria

Metalsnake

Metalsnake

Todellinen elämä alkaa mukavuusalueen ulkopuolelta.

LuottamusSunnuntai 24.03.2013 01:11

"Voin ehkä olla tavallinen ihminen, mutta olen yksilö. Katson mielipiteitä kuin ne olisivat tippoja valtameressä, sillä omanikin on. En esitä mitään, sillä olen oma itseni. En välitä olevani kukaan muu, vaikka idoleita ja alter-egoja on muutama. Moni ei ehkä tätä ymmärrä, mutta olen kuka olen, sitä ei kukaan voi muuttaa mikä olen, ja kuka olen. En aina halua olla oma itseni, mutta niin sen on vain oltava, ja se on oleva luotettava, luja-tahtoinen, yksin ja vailla tiedettyä tulevaisuutta. Tiedän mitä voin olla, mutten tiedä mitä tulen olemaan, tiedä miten sen tehdä, mutten mitä. Haluan olla oma itseni, en mitää enempää, en mitää vähempää."

Vaikka elämä on opettanut minulle sen, että pitää pitää kiinni siitä mihin uskot ja mikä pitää sinut oikeilla raiteilla, uskon kovasti siihen, että oikeat ihmiset ovat avain siihen. Ja vaikka olisikin osa kokonaisuutta, olen silti omalla tavallani uniikki, sillä yksikään tippa ei ole identtinen toisen kanssa, vaikka olisikin samanlainen. En havittele mitään mikä olisi omien kykyjeni ulottumattomissa, haluan vain sen mihin pystyn. Vaikka olen vain yksilö, ääneni kantaa kauas ja kaikuu vuosia kun kuolen, jos teen oikeat valinnat. Olen vain ihminen, mutta pystyn siihen mihin kuka tahansa muukin pystyy, eli ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, mikä tuntuu olevan sankarivoima näinä päivinä. Vaikka olenkin yksin, tiedän monien tukevan minua, ja vaikka olisinkin kokonaan yksin, pystyisin silti samaan, vaikken yhtä heikosti, sillä kaverit ja ystävät ovat niitä jotka määrittävät yksilön elämän todellisuudessaan ja siinä mitä on olevinaan.

Kaverit ovat kavereita mutta tosiystävät tunnistaa vain kun pääsee heidän päänsä sisään heidän omalla luvallaan. Se on vaan tosiasia että ystävän tunnistaa monestakin asiasta, minkä hän ei voi jakaa edes kavereiden kesken, saati sitten tuntemattomien. Ainakin kantapään kautta on tullut opittua se, että ystävä ei arvostele sinua, ei tuomitse, ei morkkaa, vaan auttaa vaikkei välttämättä tiedä sitä, tai ainakin myöntää sen, sen sijaan että alkaa selittelemään tekosyitä miten oilisi voinut auttaa. Saatan ehkä menettää yhden ystävän itsekkyytensä takia, mutta sen ainakin tiedän että on ainakin kaksi sellaista ihmistä, joiden käsiin uskaltaisin henkeni, jos vaan tilanne sitä vaatii. Heistä en luopuisi koskaan edes näilläkään näkymin, sillä he ovat todistaneet minulle arvonsa ystävinäni. Se on varmaan sanomattakin selvää: kavereita on aina tarpeeksi, mutta ystävän tunnistaa aina joukosta, sillä vain ystävä astuu esille oikeiden ongelmien ilmetessä auttaakseen.

Se on kyllä varma, että kaiken kokemani jälkeen, olen tosiystävä kaikille niille joihin luotan sen verran kuin luotan ja täysi painajainen niille jotka vain ajattelevat omaa napaansa. Kannattaa valita kaveripiirinsä tarkasti, sillä en aio piiloutua minkään tekosyyn taakse jos teen jotain pahaa jollekkin, sillä silloin tietää tehneensä jotaina TOSI väärää jos tietää löytäneensä jotain mikä ei kuulu siihen. Ihmisillä on vaan liikaan vapautta nykyään, luulevat että voivat tehdä mitä vaan muille selviten siitä. Se ei käy päinsä. Paha saa aina palkkansa ja se tarkoittaa sitä, että jos toiselle tekee jotain hyvää, siitä saa jotain hyvää, tavalla tai toisella, kun taas vstaavanlaisesti: ovi toimii kumpaankin suntaan, ei poikkeuksia.

Kuvan joudun lisäämään myöhemmin, sillä en ole omalla koneella juurin nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.