IRC-Galleria

MiPac

MiPac

Hahahahahahahaha How The Fuck Is Cyber Bullying Real Hahahaha Nigga Just Walk Away From The Screen Like Nigga Close Your Eyes Haha

Robbin from OlliesTiistai 17.01.2012 23:52

Tämä Frontsaid Ollien hypetys on mennyt jo ihan yli... melkein puoli miljoonaa soittoa jewtubesta parissa päivässä... Miksi kaikki haluaa suosia tätä luultavasti kohtuu rikkaan perheen muksua jolla menisi muutenkin elämä nappiin? Tällä on myös huonoja puolia aina... Valitettavasti hänestä tulee koulukiusattu, mutta jos kestää yläasteen niin kaikki tulee menemään hyvin.

Muistakaas se, kun linkkaat tai puhut hänen tuotannostaan, silloin mainostat häntä. Tämä on juuri sitä mitä Universal Music on hakenut. Mallia Bieberistä otettu laulutyyliin ulkonäköön yms, kaikkein eniten markkinointiin. Valitettavan hyvin onnistuu tuo taktiikka heillä, vaikka suuri osa ihmisistä vihaa sitä, silti he vahingossa vain edistävät artistin rahan saantia. Tai jos oletetaan että artisti on edes vähänkään järkevän sopimuksen tekaissut.

Siispä jos et pidä tästä, tai varsinkin jos vihaat, älä levitä juttua minnekkään suuntaan mitenkään. Jos taas haluat että jollain jolla muutenkin menisi hyvin menee paremmin, silloin linkkaa ja vinkkaa niin paljon kuin haluat. Itse olen jo menettänyt toivoni tämän kapitalistisuuspaskan kanssa, varsinkin levy-yhtiöt ovat syöpää.

Robin ei suinkaan toimi kuin kaimansa Hood, hän ottaa köyhiltä rahaa ja antaa ne rikkaille levymoguleille. Itse voisin tukea tätä artistia mielelläni, ihan mukavaa että joku menestyy nuorena... Ongelmaksi tulee vain se ettei hän itse hyödy kuin jonkin verran, tietämättään ihmiset antavat rahaa rikkaille.

Söpö poika, mukava ääni ja lahjakas kielissä. Olisin toivonut että olisi mielummin jotain muuta kautta pompannut suosioon, tavallaanhan sen ansaitsee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.