IRC-Galleria

Mia

Mia

Parhaat päiväni täällä ovat jo eletty.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Mian bilsan tunnit.Sunnuntai 27.03.2011 15:25

@mi...

Jos elinikä aloitetaan siittiön ja munasolun yhdynnästä, niin mut on luotu vuoden -95 loppupuolella.
Elinikä lasketaan syntymästä lähtien, koska kohdussa voi tapahtua vaikka mitä. Mutta abortti on murha, vahingoille ja keskenmenoille ei voi mitään.


Pienenä mietitään miten synnytään. Haikarin tuominen on yksi yleisimmistä. Ite uskoin pienenä siihen, että vauva syntyisi suun kautta. Kunnes kuulin karun totuuden 10-vuotiaana. Ihmettelin aluksi, miten se vauva on esimerkiksi voinnut mahtua siitä alapäästä. Onneksi keisarinleikkaukset on keksitty, mutta keisarinleikkaus on riskipeliä. Luulin myös sitä, että perheen isä on vain tuottaja (sitä systeemiä en muista, mut silti sinnepäin... )


Mä luulin pienenä, että nuoruus alkoi sekä fyysisesti että henkisesti... vasta 13-vuotiaana. Luulin, että naisten vaivoja ei ole. Luulin että kaikki tytöt ovat tyttömäisiä ja pojat poikamaisia. Ihmettelin sitä että eräässä mainoksessa monta vuotta sitten näytettiin miehille tarkoitettuja pikeepaitoja, jotka olivat prinsessanpinkkejä. Ihmettelin sitä vielä monta vuotta.


En ikinä ole kiinnostunut pojista lapsena. Tykkäsin olla tyttöjen kanssa. Silti monta kertaa poikien vaatteet menivät mun päälle, mun tietämättä mitään siitä, että kyseessä oli poikien vaate. Pelkäsin poikabakteereja. Jouduin koko ala-asteen ajaksi poikaluokalle. Viimeiset vuodet (4.-, 5.- ja 6. luokka) olivat hirveitä. Siinä ajassa mun koko itsetuntoni romahti. Mun lapsuuteni oli tavallaan poikavoittoinen, kun en 7. ikävuoteen mennessä en ole paljon leikkinyt nukeilla. Ja se vaikuttaa mun poikaluonteeseeni näin nykypäivänä. Kiitos tästä, sillä muuten musta olisi tullut pissis tai pahimmassa tapauksessa huora. Ja nimittäin kauhee sellainen. Kiitos porukoiden, jotka pukivat mua kaikkiin väreihin. Paitsi mustaan, mutta siitä en pienenä tykännyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.