IRC-Galleria

PäivitystäPerjantai 26.05.2006 18:39

It has been a while...

'Jos ei ole mitään sanottavaa, niin miksi sanoa mitään?'
Tätä olen viime aikoina saanut ihmetellä taholta jos toiselta. No, pidän puheliaista ihmisistä, koska itse olen hiljaa suurimman osan ajasta. Näistä minun seuraani tukkivista puheliaista ihmisistä vain noin prosentilla on jotain oikeasti sanottavanaan. Se vaan, että se henkilö jonka kanssa haluaisin puhua ja jonka seurassa olisin enemmän kuin mielelläni, ei ole oikein innostunut minun seurastani. Tai jos on niin hyvin se asian peittää.

On minua myös juoruhuoraksikin kutsuttu, mutta minkä minä sille voin, että jotkut asiat vain joskus ottavat niin absoluuttisesti aivoon ja joidenkin ihmisten kusipäisyys nousee sellaisiin mittasuhteisiin, että siitä on vain pakko varoittaa muitakin ihmisiä. Teen vain (teko)pyhästi oman pienen osuuteni maailmanparannuksesta.

Olento on nyt sitten kuitenkin lomilla. Aikataulu on kesäksi tiukka; pitäisi olla hurjat kaksi viikkoa töissä. En tiedä selviänkö kaikesta. Rahaa tulee 250€, joista 60€ voidaan heti miinustaa pois. Sanotaanko vain, että 'vaatetuskuluja'.
Lopun aikaa joko makaan kotona, juoksen erinäisissä tapahtumissa tai teen elämäntyötäni ja tähän mennessä toiseksi ainoaa intohimoani; kirjoitan.

Mitäs muuta...
Tangomarkkinoille pitää mennä taas tänä kesänä, jotta muistaa miksi ei juo seuraavaan vuoteen. Veikkaan kyllä että vanhempieni juhannuskin voi toimia pienenä raittiusmainoksena.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.