IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 12.06.2007 15:41

Tyhjäsin akvan eilen asukkaista, lapposin ja vaihdoin vettä. Kyllä se vieläkin haisee hiukan homeelle. Ehkä nyt enemmänkin järvivedelle :S Tänään huomasin että yksi sinineontetra oli onnistunut jäämään akvaan kovasta pyydystelystä huolimatta.

Pitäisi soitella lasipajoihin ja kysyä josko saisi teetettyä kansilasin ja vaihdettua silikoonaukset akvaan. Vanhemmat käyvät lauantaina Oulussa, joten saavat samalla käydä Biltemassa ja tuoda säkin hiekkapuhallushiekkaa, joka ei kuulemma pölise lainkaan, joten sitä ei tarvitse pestäkään miljoonaa vuotta. Sitten pitäisi käydä ostamassa isohko mangrovekanto jostain. Muistaisin että kyseisiä irtoaa Vaasan Akvaarioliikkeestä alle 10€:lla. Ja puutarhamyymälästä säkki lannoittamatonta turvetta. Sekä naisten nailonit ("...wtf..?"). Sitten vain soppa kypsymään ja kasveja lisäilemään. Suunnittelin vallisneriaa, jaavansammalta, kääpiökeihäslehteä ja ehkä pikkulimaskaa. Tekisi myös mieli ostaa sitä nurmikonnäköisesti kasvavaa kasvia, jonka nimeä en muista juuri nyt.

Kaloiksi olen suunnitellut sinineontetroja, töyhtökääpiöahvenia (pariskunta), marmoritapparakaloja, nuolimonneja sekä intiaaninsulkia. Jos mahtuu niin vielä parvi vihermonnisia. En kyllä tiedä olisiko pohjassa silloin liikaa ruuhkaa. Pitää katsoa ja kysellä ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.