IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

"Jou! Jou! Jou! Jou!"Perjantai 20.10.2006 02:51

Jou! tänään meitillä oli iha kiva päivä. Herättyäni aloin tekemään itselleni aapalaista joka lautasella näytti papria-sipuli-makkara-kananmusa sörsseliltä. Tietenkin olin paistanut sen kokkeliksi kutsutun ruuan pannulla.Olenhan allergianen raa'alle kananmunalle.
Siinä aamupalaa syödessäni sitten katselin DVD:ltä Coyote Ugly leffan, jonka jälkeen menin nörttäilemään tietokoneelle. Jeij.

Päivä kului puoli kahdeksaan asti illalla sitten katsellessa YouTuben videoita, pelailtua Re-Volttia, nöräiltyä ja vastaillessa roolipeleihin. Puol kasilta tietenkin tulee salkkarit. En kumminkaan ehtinyt katsoa siitä kuin ehkä 3/4 kun sitten kännykkäni alkoi huutamaan ja rämisemään "mutta minä olen ja elän ja hengitän yhtä suurta jumalaa elämänhalua..."jne. Wuffe soitti ja sanoi, että tule leikkimään meidän kanssa tänne Siwan puistoon. No minä sitten sammutin telkkarin ja menin laittamaan vaatteita päälle, koska tiesin, että siellä olisi ihan pirun kylmä. No hetken aikaa puettuani Wuffe soitti uudelleen ja kysyi oliko minulla rahaa.

Hetken päästä pääsin sitten matkaan pyörälläni 3€ mukanani. Rullailin R-kioskin eteen ja jätin miltein jarruttoman maastopyöräni siihen. Tassuttelin puistoon ja siellähän Wuffe ja Paha Setä olivat. Keinuimme siinä puolisen tuntia ja jutustelimme, kunnes Wuffen kännykkä ilmoitti kellon olevan puoli yhdeksän. No siirryimme Siwaan ja hetken siellä keksi hyllyllä mietittyämme päädyimme Jaffa kekseihin. Ja koska kyseessä oli siwa siellä ei ollut kuin appelsiini täytteisiä.

Siwasta päästyämme menimme hienon junan päälle ja mutustelimme keksejämme. Samalla pidimme itseämme lämpiminä heiluen ylös ja alas toistamalla "jou! jou! jou!" sanoja. Mutustelimme hiukan lisää keksejä ja 20:56 liukenimme paikalta. Wuffe ja Paha Setä Wuffen luokse Lostia katsomaan, minä kotiin nörttäilemään ja yhdeltätoista BB:tä katsomaan.

BB:ssä oli sellainen homma, että ne sai päättää 4 vapaavalintaista biisiä mitä isoveli sitten soitti. No ne valitsi jotain Olavi uusivirtaa ja semmoista. Rupesin miettimään mitkä itse haluaisin kuulla ja tulin tähän johtopäätökseen:
1. Antic Café - Smile Ichiban Ii Onna
2. Dir En Grey - I'll
3. Phil Collins - You'll Be In My Heart
4. Groove Coverage - Poison

Että sellaista tänään... meikä menee nukkumaan, kohta...
Huomenna kuitenkin menen kaupungille ja ruokakauppaan ennen, kun Wuffe luultavasti herrä, jos se sattuis soittamaan niinkuin se taisi luvat, jos oikein muistan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.