IRC-Galleria

vielä aiheestaKeskiviikko 24.11.2010 21:50

"Jos kysyy joltain ihmiseltä, miksi hän niin kovasti rakastaa tanssimista, ei hänkään sitä osaa selittää loogisesti. Se vain on niin."

Tämä ei ole huumemyönteinen toteamus. Tämä on vain toteamus todellisuudesta. Minä pidän kannabiksesta.

Antakaa minun ja muiden kaltaisteni tehdä rauhassa se mitä teemme vaikka ette itse haluaisi tehdä. Ette VOI suojella ihmisiä heiltä itseltään, eikä siihen lopulta ole tarvetta. Vastuun voi oppia vain* vapauden kautta, sillä niin kauan kun on joku jota vastaan kapinoida, ei voi kohdata omia todellisia tarpeitaan. Ei tarvitse tehdä tyhmyyksiä jollei ole kenelle todistella mitään, koska lopulta jokainen tajuaa satuttavansa vain itseään.

Älkää lietsoko vihaa meitä kohtaan, sillä ihmiset peilaavat toisiaan. Meidän peilisolumme kopioivat toisten yksilöiden tunteet automaattisesti ja jos vihaatte meitä, aiheutatte meissäkin vihaa itseämme kohtaan. Tämä tuottaa tarvetta tehdä itselle pahaa käyttämällä päihteitä itsetuhoisesti. Vaatii paljon enemmän itsekuria voittaa sekä paheksunta että oma ahneus; tehkää tästä itsekuriin kasvamisen prosessista helpompi eikä vaikeampi.


*"vain" vapauden kautta on epätarkka ilmaus, sillä on mahdollista ylittää kiellon tuoma ylimääräinen tarve uhmata ja kapinoida mutta tämä on vaikeaa eivätkä kaikki ole riittävän vahvoja pystyäkseen siihen. Heitä kieltolaki satuttaa kaikkein eniten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.