IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 01:22

1. Listaa asioita 20 eri ihmiselle, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.


1. Sinä hömppä. Oot aika ihana kaveri, koska kuuntelet ja uskosin et sinuu voi luottaa. Oot hauska ja siu kans on helppo puhuu. Siiksi tykkäänki siust very much mut MILLON NÄEMME ?

2. Oot niin jees ! Hauska ja ilone. Ja rakastan siu hiuksii. Varsinki sillon, ku ne on kiharoilla. Tykkään sitä paitsi siu tyylistäs, tosi paljo. Joteki saat miust kaiken näyttää siu pääl hienolt, vaikket ite niist tykkäiskää.

3. Joskus tulee tavallaan vähä ikävä sinuu. Mut sanotaanpa näi, oot erilaine ku mie, siks tunnut välil erittäin rasittavalt. Tai siks meil ei välttämättä aina oikeen luista. Mut oon huomannu et oot silti hyväsydämine, ja hauska tyyppi, joten toivon et nähää viel joskus. Mielellään sovussa, sitä paitsi ei muutenkaa oo kiva riidellä. Enkä haluu et mei välit menee koskaa lopullisest poikki. Toivottavasti oot samaa mieltä. Ps. Siul on ihana ääni

4. Sinäää oot kyl mukava ! Ja tykkään siit, et välil on joku 'johtaja' -mainen mukana, joka osaa laittaa asioit jotenki päi, vaikken aina oiskaa kaikes samaa mieltä.

5. Hey you! Oot hyvä ihmine ! Siitä tykkään siussa erittäi paljo. Oot ystävälline ja mukava, siun kans tulee aina toimee. Muista pysyy sellasena.

6. Siul on aina nii hauskat jutut, aina jotai uutta. Siitä tykkään. Ja vaikken aina ajattelekaa kaikist ihmisist samoin ku sie, ei se mitää. Vaik välil mei välil saattaa pännii joku, ni ei se mitää. Toivon vaa välil et miettisit et se ärsytys saattaa johtuu itestääki ja omast päiväst, eikä ain muista.

7. Ei olla nyt vähää aikaa nähty, mut ois taas kiva joskus nähä ja sillee. Jutella iha kunnol, koska oot hauska tyyppi. Siu kans on helppo puhuu kyl ja on sellane hyvä fiilis.

8. SINÄ ! Kuule hei. Täst saattaa tulla pitkä.. Mut tiiän et oon ärsyttävä, erittäin ärsyttävä välillä. Mut niihi läheisimpii kipu ja suruki on joteki helpoin purkaa, ku tietää et asiat sovitaa ja ollaa taas pian väleis. Nii et SIT KANS AINA SOVITAA! Vaik sie muuttasit hitto jonneki maapallon toiselle puolelle ni mie kirjotan, ja soittelen ja juttelen siulle vaik väkisi ! Mut myö molemmat ollaa välil ärsyttävii.. mut se onki sit kiva fiilis, ku sovitaa kuiteki. Myöhemmi vaa nauretaa vaa niille jutuille mist ollaa riidelty. Mut tiiätkö, meil on niiiin paljon kaikkii yhteisii muistoi, et niitä en kyl haluu ikin unohtaa. Toivottavast tulee ainaki tuplast enemmä lisää niit tulevaisuudes. Ja siulle pystyn puhumaa kaikest. Pystyn sanoo ku käyt päähä ja saatan täräyttää vaa kesken koulupäivän et oot miu paras kaveri. Koska sie oot hauska, luotettava, rehelline ja aivan mahtava tyyppi ja käyn itkee koht ku kirjotan tätä, mut sie oot miu parasparas ystävä, vaik välil voisinki vaa huutaa siu vuokses. Joskus osaat olla yks maanvaiva. Mut hei, mie tiiän et sie varmaa huutasit kans miu takii ehkä joskus kovempaaki. Nii et anteeks ku oon välil semmone jäärä :( Ja mei muistoi ei vois varmaa ees kirjottaa tähä kaikkii, tuskin ne ees mahtus ! JA HEI ison mennää baarii niinku sovittii! Ja muista sit, et sie voit aina iha millo vaa puhuu miulle mistä vaa koska rakastan sinuu ja oot maailman paras kaveri <3

9. Oi tykkään siu kasvoist, varsinki siu silmist. Ja hiuksista ! Oot hauska ihmine, ja vaikke ehkä ollakaa nii läheisii mitä voitas olla, ni oon ilone et sieki oot miu kaveri. Ja meilläki on kyl välil vähä eri ajatus maailmat, mut oot silti erittäin jees, ilone oma ittes !

10. Oot kyllä jees. Jossai kohis tietyst menee kans vähä ajatukset ristii, mut oot kuiteki kiva tyyppi.
Harmi, ettei nähdä silleen kovin usei.

11. OOT pirteä ittes. Vaikkakin välillä jotku asiat ärsyttäs ni oot kuiteki iha mahtava ! Oot nii hauska, ja siu kans on helppo puhuu ja aina saa nauraa !

12. HEI MILLON NÄHÄÄ ?!?!?!! Ei olla nähty ikuisuutee.. Oot ihana tyyppi! Ja muistan ku kerra repästii ja lähettii kahestaa hengailee. Eurokebabis oli sillo pahanmakust pizzaa..

13. Sinä oot fiksu kuules. Meilki oli tosi hauskaa aina sillo joskus ja vaik välil meni sanat vähä ristii ni ei se mitää, koska meil oli kivaa ! Ois viel joskus kiva ottaa uusiks

14. Ooi oot semmone pikkune mukava tyyppi ja osaat tanssii tyttö hei ! Oot ihanan ilone, ois kiva tutustuu joskus viel vähä paremmi !

15. Moi. .. hmm. No siis, oot mahtava. Ja joteki, jos miulle tulee jostai paha mieli tai joku painaa tai sit oon vaa jostai ilone, ni haluisin ain kertoo siitä siulle. I dont know why
Kyl sie tiiät, millane sie miust oot ja siu kans on joteki sillee helpottavaa jutella. Tai tykkään ja haluun kuunnella sinuu ja siu kans puhumisest tuleeki ain hyvä olo, vaik miul onki välil tosi oudot jutut.. Mut ehkä oot vaa joku Mr Hyvä Fiilis :D en mie osaa tähä oikei muuta. Paitsi et haluisin kyl tuntee siut pitkään, koska oot niin upee ihmine, oikeesti

16. Sinuu ois kyl kiva tutustuu vähä paremminki. Tunnut mukavalt ja fiksult ihmiselt. Ja kai sius jotai samaaki on miu kaa. Oot ystävälline ja ilone ja riparil olit tosi jees !

17. Mitähän sie mulkkaat. Oikeen ootat et myö katottas sinuu et pääset aukoo meille päätäs. Hei, kaikki ei pyöri ain siu ympärilläs. Joten lakkaa kuvittelemast, et meit kiinnostas mitä sie sanot tai teet, ennemminki toi kovistelu on melko raukkamaista, joten älä turhaa vaivaudu esittämää. Teet vaan itestäs pellen.

18. Siulla on ihanat silmät. Siul on ihana hymy ja ihana nauru. Haluun siu naurun. Okei, mei tyylit poikkee aika hyvi toisistaa ja mei maku ei oo iha samaa.. mut ei se mitää. Oot rakas

19. Oot aika ihana

20. Oot kiva tyyppi. Sinuuki ois nii kiva tutustuu viel paremmi. Vaikutat rennolt ja ystävälliselt. Hauskalt ja mukavalt ihmiselt. Eikä olla nähty ppiiittkään aikaan. Toivotaan, et nähään pian.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.