IRC-Galleria

Voi tsiisus mikä päivä!Tiistai 11.11.2008 01:36

Päivä alkoi loistavasti sillä kun lähdin sinne minne piti mennä ja lähdin kotoa 6.25 nukuttuani lähes 5tunnin yöunet ja olin kiukkuinen kun ampiainen, päivääni ei piristänyt se että menin automaatille nostamaan rahaa kyseistä reissua varten ja kappas kun rahat eivät illeet tupsahtaneet sinne. Herätin äidin 7.30 että sillä on 30min tuoda mulle rahaa ja se lähti pörräilee sitten kohti minua ja kerkesi juuri ja juuri mutta kappas vain kun olen niin tyhmä niin enkös ollut unohtanut hoitaa yhden asian ja mulla oli aivan mega iso jorma otsassa. Siihen kaatui aamu.

Iltapäivä meni miten meni lähinnä aamua läpi käyden, ei ollut hyvä fiilis ja duunissa tiskien paiskominen jotenkin vähän edes helpotti.

Saapuessani iltaan kaupalle en voinut aavistaakkaan mitä tulisi tapahtumaan. SÄHKÖT KATKESI! olin juuri päässyt tauolle ja oli pizza uunissa niin hupsista kun katolta kuului kamala rytinä ja naps kaikki valot pois koko hiton paikasta. Pakkaset sammui, jääkaapit sammui ja mulla oli tarkiriemukasta kun huusin eka vaan kurkku suorana että pelkään pimeetä. Siellä me sitten kyhjötettiin Pasin kanssa n.40min ennenkuin valot palasi. Tehtiin töitä ja katsottiin päiväykset ihan romanttisessa valaistuksessa, Eldorado kynttilät roks onneksi me myydään niitä xD

Mutta silti mun päivä ei ole niin tapahtumarikas kuin että Bauhausista lähti lentää 600neliöö peltiä!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.