IRC-Galleria

Nyt se sitten on minä joka kipeenä...Tiistai 21.10.2008 20:04

Hohhoijaa, nytten minä sitten poden sairauttani kotona... Aamuyöllä alkoi megapäänsärky joka ei meinannut lakkaa ollenkaan millään ja mietin vielä 2min ennen kun bussi lähti että menenkö töihin ja päätin loppujen lopuksi sinnitellä ja lähdin töihin. Ensi meinasin oksentaa pahasta olostani bussissa ja kun oltiin Tikkurilan asemalla niin soitin itku kurkussa äidille että mä en kestä näitä kipuja ja päädyin sitten lekuriin, multa on otettu verikokeet ja tunnetusti vihaan neuloja sairaaaaaaaaasti mutta selvisin ja jouduin päänsäryn takia myös kalloröntgeniin tai jotain mutta kuulemma ei löydy mitään ja tulehdusarviot muka normaalit... Jopa joudun uskoo kun oli olevinaan huippulekuri. Noh naksuja napaan ja horroksessa kotiin ja tämä päivä saikkua.... ;/

[Ei aihetta]Maanantai 13.10.2008 13:19

HERRABJESTAS!

Mä katselin tossa kalenteria kun niiiiiin tahtoisin laivalle niin voi juku keskiviikkona on 10vkoa jouluun<3333 JEEEEEEEE! Parasta vuodessa ^^

+ veronpalautuksiin on suurinpiirtein 7vkoa .. mikäs päivä ne tulikaan?

Melkein täydellinen päivä?Torstai 02.10.2008 00:03

Noh päivä alkoi pirteissä merkeissä ei ottanut päähän yhtään kun heräsin kellon pirinään ( osittain syynä varmaan että simahdin illalla seiskalta...) ja sitten menin duuniin iso hymy naamalla. Noh se hymy lakkasi ensimmäisen kerran siihen että yksi opettaja poissa ja hoidetaan sen lapset. Wohoo.

Toisen kerran hymy laantu siinä että huhhuijaa puhe oli vanhempainillasta. ARRRGH ahdistaa jo valmiiksi huominen ihan sairaasti. Kädet tärisee ja puhe takkuilee pahasti.

Kolmannen kerran hyytyi siinä että puhelin soi ja joku minulle tuntematon mieshenkilö soitti minulle kirpputorilta jossa minulla ja Tarulla on kirpparikamat myynnissä että yhdestä tuotteesta puuttui hinta että paljonkos mahtaa hinta olla. Puhelun jälkeen mieleeni tuli että hetkinen numero ei ollut kyseisen kirpparin numero joka minulla on tallennettuna puhelimessani ja otin puheeksi asian sinne mennessäni että hetkinen onko täältä annettu asiakkaalle minun salainen puhelinnumeroni ja ensin toinen myyjä vakuutti että ei varmastikkaan että varmistetaan vielä toiselta ja toiselta kysyessä niin "Joo kyllä mä sellaiselle nuorelle miehelle annoin " oi että mulla kiehu raivo että VITT*AKO MUN NUMEROA TÄÄLLÄ JAATTE IHAN TUNTEMATTOMILLE! Yritin mahdollisimman hienotunteisesti ilmaista että mun numeroa ei täällä jaeta että jos on jotain niin työntekijä itse soittaa eikä anna numeroa toiselle ihan vaitiolovelvollisuuden nimissä. Omistaja mies alkoi korottamaan ääntään että jos ei heidän palvelu kiinnosta niin voidaan kerätä rojumme pöydästä pois. Empä ole aikoihin saanut näin huonoa asiakaspalvelua sillä olenhan minäkin heidän asiakas, eikö niin? Mielestäni mulla oli täysi syy olla vihainen.

Neljäs ahdistus iski vielä puhuessani noin 1,5h kollegan kanssa illalla puhelimessa että hitto miten sitä pistäis huomenna jauhot suuhun sitten? Ahdistus vaan nousee kokoajan.

Että se siitä täydellisestä päivästä.
Nyt tahtoo vain uudet hiukset päähän.
Ehkä ei alkoholia, se on myrkkyä.
Jos polttaisin niin nyt menisi koko kartonki.

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 11:51

voi perse, maksoin just 650e laskuja, viime to toiset 600 . tosi masentavaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 04:55

Ei kenelläkään olisi tarvetta valkosille Lacosteille jossa kultaiset raitatarrakiinnitys kokoa 38? Voisin sellaiset myydä . Kerran olleet jalassa.

Meneillään jättisiivous ja kirpparille menossa jo aivan sairaasti kamaa!!!! Onneksi olen tänään ahertanut vaikka kello onkin näin paljon mutta tiiän etten huomenna olisi jaksanut ja maanantaina illalla töitä ja tiistaina pitäisi olla jo valmista!! Eli oon ihana :P

Oon hiukan tylsistynyt!!!!!!!!!!!!!!!Lauantai 27.09.2008 00:44

tahtoisin jotain tekemistä mutta eikai sitten kukaan mene minnekkään.

[Ei aihetta]Lauantai 20.09.2008 21:36

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Niin monta pientä tähtöstä
kun taivaankansi kantaa,
niin monta onnentoivotusta
tahdon sulle antaa.

Erittäin suuret rutistukset ja suukot
kummin 1-vuotiaalle Prinssille!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

[Ei aihetta]Lauantai 20.09.2008 00:22

Tulipa käytyä melkein 1,5h lenkillä, tuli tosi hyvä fiilis :)

Tosin nyt tän lusmun tekee mieli pizzaa tai vaikka tortilloja tai jotain hyvää mutta jos jaksan 15min niin se mieliteko menee ohi.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 13:13

Vaikkei sinne Flamingon sisälle asti päästy muuta kun jonoon niin kiitos Tarulle illasta, lähdettiin sitten muualle retkelle :D

Hyi hitto kun töihin pitäs mennä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.08.2008 14:56

duunipäivä edessä,9h EI MITÄÄN MOTIVAATIOTA. Ei edes tuplapalkka nyt houkuttele.