IRC-Galleria

hejjjjjLauantai 20.01.2007 23:56

vi ska gå till Pink och dricka lite alkoholendalen :P

nähdään siellä ;)

miinis ei tahdo.Lauantai 20.01.2007 11:22

en halua mennä töihin.. enään 20min dösän lähtöön ja mä vasta 5min sitten heräsin kun piti taas painella torkkua kokoajan. yhdessä vaiheessa herätyskello näytti herättävän klo 15 voi että jos niin ois käyny niin mä oisin kuollu töissä :D jees mut kai sitä pitäs lähtee..

illalla hippa hippa<3

ainiin mitä ihmettä mä kokkailen sunnuntaina..

minäPerjantai 19.01.2007 03:00

Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet ulospäin suuntautunut, ja ystävällinen. Haluat tehdä parhaasi ihmissuhteissa, ja toisinaan toisten odotusten täyttämisen tarve muodostuu sinulle ongelmaksi. Sinulla on ihanteita, ja tunnet lojaalisuutta työnantajaasi ja perhettäsi kohtaan. Saatat luoda ihanteestasi itsellesi jopa epätodellisen mielikuvan. Haluaisit myös toisten suhtautuvan sinuun samoin. Tilanteet, joissa ei ole tarkkaa järjestystä, tuntuvat mielestäsi kaoottisilta. Tarvittaessa ohjaat asioita oikeaan suuntaan, mutta et vaadi päätösvaltaa yksin itsellesi. Ihmistyypilläsi on taipumus olla hieman liian kova itselleen, varsinkin jos oma suoriutuminen ei vastaakaan odotuksia. Kerrot muille avoimesti päämääristäsi, mutta johtotehtävissä saatat vaatia toisiakin toimimaan juuri sinun tavallasi. Kaltaisesi ihmiset saattavat helposti suuttua, varsinkin jos kokevat itse olevansa oikeassa ja toisten väärässä. Joudutkin tämän takia hillitsemään tunteitasi ja katsomaan asioita faktoina ottaaksesi etäisyyttä. Halusi auttaa toisia on niin voimakas, että saatat huomata tekeväsi paljonkin tarpeetonta työtä toisten puolesta. Varsinkin, jos tällaista ei arvostetakaan, turhaudut helposti. Sinun on vaikea sanoa ei, ja jos et pidä huolta elämästäsi, saattaa burn-out olla väijymässä sinua. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit puhua ihmisten kanssa kasvotusten. Valmentaja, myyntitykki, haastattelija, näyttelijä ovat sopivat ammatit. Jos joudut työssäsi hoitamaan matematiikkaa tai talousasioita, olet jatkuvasti poissa rytmistä. Olet lahjakas organisoimaan, motivoimaan, johtamaan ja opettamaan ihmisiä. Mutta älä ota näitä lahjojasi itsestäänselvyyksinä. Rakenna työsi puhetaitosi, empatian ja harmonian perustalle, niin olet onnellisimmillasi.


arvaa mitä?Perjantai 19.01.2007 02:49

toi viesti on tullu 1.9.2005 02:29

[Ei aihetta]Perjantai 19.01.2007 02:48

"Vertasit itseäsi perhoseen joka liitelee etsien kaikkea uutta ja ottaa riskejä, mutta haluaa löytää jonkun jonka luona voi olla 100% oma itsensä, eikä tarvitse teeskennellä. "

Mä haluisin oikeasti tutustua suhun paremmin...
Mun tapoihin kuuluu aina välillä kadota milloin minnekkin... tampereelle, töiden puolesta jonnekkin (tosi harvoin jälkimmäistä) yms. Nykyään kun palailen reissuiltani, olen alkanut ajatella, että olisi aivan upeaa, jos olisi joku, jonka luokse palata. Joku sellainen ihminen, joka pelkällä olemassaolollaan toisi auringon synkkäänkin päivään..

Aina ei tarvitse olla menossa jonnekkin... Pitää paikkansa. Mä oon rauhaton luonne, ja yleensä pitää olla aina jotakin virikkeitä, koska muuten tympäännyn, ja luotettavalta taholta olen kuullut, ettei mikään mahti maailmassa ole niin vaarallinen kuin minä tylsistyneenä... =) Josta johtuen olen yleensä menossa jonnekkin, tai vähintäänkin tulossa jostakin.

Nyt taas alkaa tuntua siltä, että olisi oikeastikin kiva ihan vaan istua sohvalla ja katsella elokuvia joku kainalossa.



toi on hei poika sun ekasta mailista, muistatko?

pakastin-miinaPerjantai 19.01.2007 02:39

mä tunnen itseni ihan pakastimeksi, mä olen niin jäinen. mä joudun niin monelta pyytää anteeksi mun käyttäytymistäkin sen takia et stressi vie mennessään ja äksyilen kokoajan.

loppujen lopuksi tää kaipaa vaan vuosisadan rakkaustarinaa.

ainiin.Maanantai 15.01.2007 01:47

ja ei me tänääön painittu vaikka se yritti jotain ihme hakkaamista??

anna duunaa nyt juustopastaa niin mä meen syömään sitä, toiv. en delaa :P

evakkoMaanantai 15.01.2007 01:46

anna muutti mun luo evakkoon, nyt täst tuli lepakkoluola :P

samppa piipahti tänään syömässä, toivottavasti maistui. tuutko ens viikon su kanssa? :)

vähän mä olen pro.Lauantai 13.01.2007 00:57

mä tein sen! vihollinen tuhottu :D niistä ei ole enään harmia kun tiiän että ne etsii vaan viatonta jota syyttää ongelmista. saavat maistaa omaa lääkettään vielä.

ei jaksa lähtee minnekkään. piti mennä pinkkuun jäävedelle mut mie oon kotona.. aamulla ysiin töihin ja huomenna sitten tortilloja ja ehkä jotain remonttiakin tiedossa.

sunnuntaina perhelounas ja sitten toisenlainen lounas, millainen?

minä täällä,missä sinä?Torstai 11.01.2007 12:52

etsin sua maailman terassilta :D jees jees kai se on mentävä.. MÄ EN HALUA.