IRC-Galleria

sain kerrankin aikaiseksi laittaa sen pirun hakemuksen. vitsi olin tehokas kun nousin ysiltä sitä raapustamaan. tein 2 muutakin ja toivotaan että jotain palautettakin tulee.
duunissa rääpäleet ei ollu kiltisti ja mä olen kuulemma ihan ilkee täti. noh ainahan mä sen yhden mielestä olen.

mä kelasin kanssa päiväkotiuraa mut kattoo nytten.kyl mä viihdyn tavallaan mun nykyisessä duunissa mutta eräät tekee siitä helvetin niin itselleen kun mullekkin. se tuntuu pahalta.
vitsi taas unettaa.

ja hei snitsel. mä edelleen ootan että sä tuut mun luo, millon sä tulet? mä en jaksa ikuisuutta odotella kun ollaan jo niin monta kertaa taas oltu näkemässä.

miks joku on keksiny aamut?Tiistai 30.01.2007 12:30

miks on olemassa aamut? ei kukaan jaksa herätä aamulla. mullakin kesti tänään joku 1 ½ tuntia nousta. heräsin ekan kerran joskus puol ysin aikaan ja sitten vaan torkuin :P

kai sitä pitäs syödä jotain ja pukee kun dösä lähtee 20min päästä ja pitäs kauheen lemuiset roskat viedä... yök yök yök :D

jes jes jes jesTiistai 30.01.2007 01:04

sitä tuntuu että osa elämää on koneella, mä en ole viikkoon päässy koneelle koska olin ollut niin tyhmä että olin maksanu netin tammikuussa mutta joulukuussa se oli muuton lomassa jäänyt maksamatta. voi mikä BLONDI..

jees mut taas bäk in thö pisnes. vitsi pitäs pänttää teoriaa teoriaa ja teoriaa jos vaikka sais sen kirjallisen läpi ja kortin käteen.. juh, kohta mäkin teineilen rusan ympäri pimppaa niinku kaikki muutkin teinit mammojen ja pappojen laskuun, aim the kinkku :D

vitsi kun väsyttää mutta silti jostain pukkaa energiaa tehdä jotain. juosta 10km lenkki mihin tietää ettei pysty, lähtee salille hetken mielijohteesta ja sitten tehdä jotain muuta hullua. ottaa sikana päähän etten käyny synttärinä hyppää sitä benjii. ens vuonna sitten kautta kiven ja kannon. sit mä olen jo vanha kurppa. ei siinä mitään, jos joku seisois tän kurpan rinnalla<3

mikä piristäisi pienen mieltä?Tiistai 23.01.2007 00:55

ei ollu kivaa töissä kun mukulat riehu eikä ne meinannu rauhottua mitenkään. onneks elämä hesburgerilla oli ihan jees kun oli niin hiljaista. pitäs tehdä ruokaa mut ei mitenkään jaksais.

tekisitkö sä mulle? hieroisitko mun niskoja? voisitko ottaa kainaloon ja halata?voisitko?

silti mä en tajua.Maanantai 22.01.2007 01:00

ehkä mä olen sitten ihan täydellinen kusipää kun mä en tajua miehiä mikä siinä irrallisessa on sellaista joka tekee onnelliseksi muuta kun hetkellisesti ja sitten löytyy vaan uusi kohde.

ehkä jotkut sekoittais liikaa tunteet peliin.

pesästä pesään?Maanantai 22.01.2007 00:46

meinaa sitä että baarissa yksi äijäkin kävelee ihan pokkana vaan kyselee kaverilleen panoseuraa. luulisi että jätkällä on itellään pokkaa tulla kysyy jotain jos tarvii, tajuuks?

se siitä sunnuntaistaSunnuntai 21.01.2007 21:45

tulipa sitten vietyä se lipasto inkan kanssa tuulalle. jes pitää varaa liput 15.2 jokerit-hifk matsiin.. ja sitten ne shakiran liputkin on vielä ostamatta.. ainiin ja tänään on se päivä kun ehkä sais laitettua niitä papereita kasaan mut vielä en ainakaan ole sitä tehnyt.

hk:n sininen tuli napattua lähi siwasta ja sen jälkeen tuli vaan kamala morkkis kun ajattelee vyötärömakkaroita :D

nyt sit katotaan annan kaa nrj awardsei kun mä heräsin mun päikkäreiltä..

voi helvetSunnuntai 21.01.2007 13:10

joo siis oli niinku ihq daa ilta eilen :)

mä en vaan ymmärrä sitä mite jätkät lentää pesästä pesään.

niin siis..Lauantai 20.01.2007 23:57

niin siis mie tahdon hierontaa :D

hierontaa.Lauantai 20.01.2007 23:56