IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Kaalikeittodieetin viimonen päiväMaanantai 07.08.2006 19:37

elikkäs kyllähän niitä kiloja lähti, muutama... olis varmaan lähtenyt enemmänkin, mutta kun sitä kaalia ei tullut syötyä kuitenkaan niin runsaasti, kuin ois pitänyt... mutta tyytyväinen oon!! ja huomenna taas alkaa viikon kuuri, ja nyt vedän sitä keittoakin sitten oikein kunnolla, kun on kerennyt makuun tottumaan!!

kyllä nyt on maha täynnä...Lauantai 05.08.2006 14:41

... kun on saanut sinne vähän lihaa, nam nam!!!!

jee jee...Perjantai 04.08.2006 16:43

2 kiloa lähtenyt ja tänään on dieetin neljäs päivä... ehkä tästä tuskailusta on jotain hyötyäkin!! (o:

dieetti vain jatkuu...Perjantai 04.08.2006 01:12

aika rankkaa kyllä on, kaalikeitto ei kyllä meinaa mennä alas, pikemminkin tuntuu et tulee koht ylös... heh! tänään sai syödä paljon hedelmiä, ja niitä oon sitten tankannutkin, kun huomenna vain 3 banaania ja vaan keittoa, ajattelin et jos en syö keittoa tänään kuin kerran ni ehkä se sit huomenna maistuis... (niin varmaan)...

kaalikeittoa...Tiistai 01.08.2006 20:07

YÖK YÖK!! aloitin siis kaalikeittodieetin ja nyt jo haluaisin jotain kiinteämpää mutusteltavaa... ja jotain paremman makuista!! toivottavasti tästä rääkistä on jotain hyötyä, vielä kuusi päivää jäljellä tästä ensimmäisestä viikosta, katson miten tää menee ja sit ehkä toinen viikko perään jos kilot karisee hyvään tahtiin!!

Kotona jälleen!!Tiistai 01.08.2006 20:05

Eli eilen palauduttiin savonlinnasta... matkat molempiin suuntiin meni todella hienosti, paljon paremmin ku oisin ikinä kuvitellut. Ja myös miro viihtyi hyvin savonlinnassa (tää oli sen eka kerta siellä) ja niistä tuli savonlinnan mummon kanssa heti bestiksiä!! ne jopa nukku samassa huoneessa ja kun petterin kanssa lähdettiin lauantaina juhlistamaan pyhän olavin päivää ni miro sano mulle et äiti lähde jo... ja oli halunnut mennä nukkumaan jo ennen kymmentä, tietenkin, kun pääsi samaan huoneeseen mummon kanssa ni olihan se jännää... oli ite kysynyt, et menneäänkö jo nukkumaan... (o: ja muutenkin reissu meni ihan todella hyvin, ei tarvinnut mironkaan kanssa tapella ollenkaan! vietiin miro olavinlinnaan ja pikkukakkosen puistoon ja pomppulinnaan ja muutenkin ulkoilemaan, ja sillä oli tosi hauskaa!!

tänään sit lähdetään...Torstai 27.07.2006 13:56

onneks on puolet kamoista pakattuna autoon, ei tarvi muuta ku tenavat kyytiin ja pari kassia ku p pääsee töistä... mulla on matkakuumetta jo nyt, stressaa jo valmiiks miten miro selviää siitä yli kolmen tunnin ajomatkasta hermostumatta...

KAAOSTA!!Keskiviikko 26.07.2006 21:40

huomenna olisi sitten lähtö savonlinnaan, kummankin tenavan kanssa. on ollut hieman hässäkkää tavaroita pakatessa... nää reissaamisten valmistelut on aina yhtä kamalia, musta tuntuu koko ajan että jotain puuttuu ja kun matkalle lähdetään ni oon ihan varma että jotain unohtu. hyvinkin stressaavaa touhua!!!!!

lapset on niiiiiin kekseliäitä....Tiistai 25.07.2006 14:01

niih, miro löysi tänään sellaisen vauvojen öljypullon, minkä oli kaatanut sänkyynsä ja uittanut jalkansa siinä, ja sen jälkeen hiippaillut ympäri kämppää, et joka paikkaan oli se öljy levinnyt.... oli hiukka liukasta... ja ei kun lattioita pesemään!! erittäin mukava aloitus päivälle, varsinkin kun unet on taas jäänyt vähiin, miinan yö hillumisten takia...

VÄSYTTÄÄ!!!!!Maanantai 24.07.2006 15:27

meillä taas herätys kello 6... on niin mukavaa... varsinkin kun oltiin liikenteessa lauantaina, niin univelkaa on vielä, ja toivoin et ois viime yön saanut nukkua rauhassa. Miina heräs 5 kertaa ja aamulla sitten aikanen herätys.... Mutta kyllä tää tästä, oli kuitenkin sen verran kiva ilta, että ei haittaa vaikka hieman väsyttää. Oltiin pitkästä aikaa Mussukan kanssa yhdessä liikkeellä, ei olla oltu piiiiiiiitkäään aikaan missään kimpassa. Oltiin Miron kummien kanssa ja kohellusta riitti (ainaskin voin omalta osalta sen sanoa... hih) KIITOS SALLALLE JA PASILLE KIVASTA ILLASTA!! ja TIETENKIN OMALLE MAISKIS MUSSUKALLE!!!!!!!
- Vanhemmat »