IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hotelli TallukkaTorstai 20.02.2014 16:19

oon ollut reissussa. tallukan hotelissa :) oltiin yhen porukan kanssa siellä yksi yö. oli mukava reissu ja vähän vaihtelua. mun parhaat kaverit oli mukana. ulkoiltiin,uitiin,syötiin ja saunottiin. ^^
oli ihan kivat hotelli huoneet. vessassa oli jopa kylpyamme :D
ja ruoatkin oli hyviä ja pystyin syömään edes jotain. ruoka on alkanut taas maistumaan onneksi :) mä ja mun paras kaveri jaettiin yksi hotelli huone. siellä oli jopa oma piha missä pystyi käymään tupakalla. itse en polta mutta kaveri poltti. sängyt oli pehmeät ja mukavat ^^ En meinannut saada unta eilen illalla. varmaan johtui siitä kun nukkui vieraassa paikassa. Nukahdin tuossa kahdentoista aikaan. Mulla meni noin kymmenen euroa kivennäisvesi pulloihin ja limuun. pikku pullo maksoi 3,50e! kallista.. mutta oli pakko saada jotain juotavaa kun oli jano. pitää joskus mennä tuonne tallukkaan uudelleen.. :)
rentouttava reissu ^^ Mun puhelin ei meinannut toimia eilen. kun käynnistin sen uudestaan niin alkoi taas onneksi toimia. soittelin sitten tuossa illalla poikaystävälle ja kerroin miten reissu on mennyt.
Huomenna on taas perjantai. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.