IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

perjantai!Perjantai 21.03.2014 14:24

perjantai! :) on sitä odotettu. viikonlopun suunnitelmiin tuli muutos. lähden taas poikaystävän luokse. kolmas viikonloppu putkeen. mutta ei se mitään^^ ihan mukavaa on luvassa. mietin että en varmaan juo tänä viikonloppuna. tai no. saa nyt nähdä. otan mun suklaat mukaan mitkä ostin robbarista. oon melkein pakannut :3
poikaystävä hakee mut parin tunnin päästä. kerkiää laittaa kämppä kuntoon ennen kun lähtee.
tulen taas sunnuntaina takaisin. eilenä mulla oli ihan ihme olo. jotenkin masentunut. olo alkoi tuossa illalla. en tiedä että mistä johtui.
varmaan olin väsynyt tai jotain. ja mun mielikuvitus taas laukkasi.
näin painajaisia viime yönä. ei ollut kivaa. ja ne tuntui vielä niin todellisilta. ainakin siinä tapahtui se että aloitin taas tupakan polton.
hyi. mutta onneksi se oli vaan unta. toivottavasti ensi yönä näkisin jotain muuta kun painajaisia.
mun verenpaineet on ollut tänään alhaalla. hieman on huimannut.
varmaan oon taas syöny huonosti. en yhtään ihmettele.
koitan jotenkin syödä tuossa viikonloppuna. jos ei maistu niin ei maistu. varmaan taas näännytän itseäni. en yhtään ihmettele sitäkään. mun mieli alat vaikuttaa paljon tohon mun syömiseen. jos on hyvä fiilis niin ruoka maistuu, ja jos on ollut huono olo niin sitten ei maistu. söin tuossa hetki sitten. sain jotenkin syötyä. koitan syödä vielä tuon välipalan ennen kun lähden. etten vaan pyörry.
käydään poikaystävän kanssa kaupassa niin pitää katsoa että mitä ruokaa ostaisi. varmaan taas mikroruokia ja kolmioleipiä. juotavaksi ostan pari pulloa kivennäisvettä. ja katsoo huomenna jos vaikka joisi. pari sidukkaa. tai sitten ei yhtään. fiiliksen mukaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.