IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

olen jo hereillä?Lauantai 22.03.2014 12:56

mitä ihmettä? olen jo tähän aikaan hereillä! yleensä mä nukun johonkin kahteentoista viikonloppusin. totesin että selvä. ollaan sitten hereillä. viikonloppu on mennyt tähän asti mukavasti. päätin etten juo tänä viikonloppuna. koska mulla on ollut ihme olo ollut jo viikon ja musta tuntuu että se johtuu viime viikonlopusta kun join ja en ottanut lääkkeitä. alkoholin sijasta ostin paljon kivennäisvettä :) ja mä säästän rahaakin kun ne ei nyt mene juomiin. Eikä mulla ole semmoista fiilistä että nyt juodaan.
Tänään aijon pitää anime katselu maratoonin. alan katsomaan nourin nimistä animea. jaksoja olen katsonut viisi ja vielä pitäisi katsoa 6 jaksoa mitä en ole nähnyt. muistan suunnilleen että mitä siinä on tapahtunut. hmm..mun tekisi mieli käydä kaupassa ja ostaa sipsii.
pitää katsoa jos käydään poikaystävän kanssa kaupassa.
eilenä mulla meni kauppaan vaan 18 euroo :D
ihanaa kun ulkona on noin lämmin :) kevät! yay.
muistin juuri että mulla on psykologi loppu kuusta. pääsee taas sinne avautumaan. ai niin. mun pitää soittaa lääkärille että uusii sen leponexin. heti maanantaina soitan sinne niin ei unohdu.
maanantaina alkaisi toi Nymfit sarja. mua ainakin kiinnostaisi katsoa sitä. mutta saa nähdä että mitä kellon aikaa se tulee..tietenkin silloin kun olen jo nukkumassa.
no,jos se sarja tulee dvd:lle niin ostan sen. ja katson sen sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.