IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sydän filmi.Torstai 03.04.2014 15:12

torstai. kävin verikokeissa ja sydän filmissä. hyvin menivät. sain mun tukihenkilöltä auto kyydin. ei tarvinnut kävellä.
sain siivottua kämpän. nyt on taas siistiä. pyykkiä pitäisi pestä
ja käydä kylillä. eilenä mulla oli vähän huono olo. masensi ja ahdisti.
mutta ei tullut onneksi kohtausta. menin mun parhaan kaverin luokse iltaa viettämään. en halunnut olla yksin. sanoin mun kaverille että on hiukan huono olo. mun kaveri halasi mua kunnolla. yksi halaus poistaa tuhat murhetta. pakko sanoa että mulla on ihana ystävä. ollaan jo tunnettu monta vuotta. menen taas tänään sen luokse katsomaan telkkua. salkkarit on mennyt jännäksi. nyt alkaa tapahtua. repesin eilenä salkkari jakson lopulle. :D ulla on kyl hyvä.
huomenna on perjantai. ajattelin lähteä jonnekkin. kotiin tai poikaystävän luokse. enemmän tekisi mieli lähteä poikaystävän luokse.
no. pitää katsoa. onhan vielä tässä päivä aikaa miettiä. saa muuta ajateltavaa kun lähtee jonnekkin. orimattilaan en aijo jäädä.
ajattelin juoda viikonloppuna menkoista huolimatta. kadun sitten ensi viikolla kun tulee huono olo. ja vedän rauhottavia.
huomenna tulee taas rahaa. asumistuki. juomarahat :D
ensi viikolla tulee eläke. Eilenä kun käytiin markkinoilla niin oikeastaan sieltä ei löytynyt mitään. ihan hyvä oli myös se että jätin lompakon kotiin. säästin rahaa. Tänään pitää ostaa yksi manga kirja kun käy kaupassa. sen niminen kuin "Madoka Magica" ajattelin ostaa sen ja lukea. jos se vaikuttaa mielenkiintoiselta niin kerään kaikki osat. niitä on tulossa 3 osaa. kohta voisi lähteä kylille :3 saa samalla raitista ilmaa ja tulee ulkoiltua ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.