IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"vamp u"Lauantai 28.06.2014 23:40

täällä mä nyt oon. poikaystävän luona. päivä mennyt mukavasti.
ajattelin taas päivitellä blogia koska en keksinyt muutakaan tekemistä. poikaystävä pelailee omalla koneella. ja mä pyörin täällä. katsottiin äsken "vamp u" niminen vampyyri leffa. oli huono :D
tuli sekin nähtyä. otan varmaan kohta ilta lääkkeet ja menen nukkumaan. ellen sitten halua valvoa.
käytiin kaupassa päivällä ja ostettiin pizzan teko ainekset. huomenna syödään sitten pizzaa ^^ siihen tulee kebab lihaa,kinkku suikaleita, juustoo..ehkä tomaattia. telkasta ei varmaan tule mitään. voisi käydä telkku sivulta katsomassa. sieltä voisi tulla joku leffa.
huomenna ajattelin katsoa animea. toradoraa.
mangaa luin myös vähän tänään. mun tekee mieli jätskii ja sipsii. varmaan pitää huomennakin käydä kaupasta hakemassa. varmaan kävellään sinne. ei ole pitkä matka. tulee samalla ulkoiltua.
en jaksa raahautua jää kaapille hakemaan juotavaa. mulla on hyvä asento tässä sängyssä läppärin kanssa. tekee mieli kivennäis vettä. menen kohta hakemaan. rahaa on mennyt tänään 50 euroo. huomenna menee varmaan taas hieman rahaa kun käy kaupassa.
mutta ei se mitään. ensi kuun alussa tulee taas rahaa.
pitää maksaa laskut. ja uusi puhelin pitää ostaa. menen poikaystävän kanssa hankkimaan sen. siihen menee varmaan sata euroa. tai yli sata euroa. riippuu minkä hintainen se puhelin on.
mitään kallista en ainakaan osta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.