IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kuuma päivä :PTiistai 22.07.2014 15:08

huhhuh kun on kuuma. ja tänään iltapäivällä olisi ohjelmassa liikunta tunti. vaihto ehdot on joko kävely tai pesäpallo. valitsen kävelyn. en pidä pesä pallosta. mulla on veren paineet aika alhaalla. söin äsken pihviä ja perunoita. ja äsken keitin kahvia. pitää kyllä juoda paljon nesteitä tänään. voisi käydä illalla robbarissa hakemassa jotain juotavaa. eilinen päivä oli aika hyvä :) ja tääkin päivä menee ihan kivasti. hengailen kavereitten kanssa ^^
nukuin yhden tunnin tuossa aamu päivällä. kun heräsin niin aloin katsomaan true bloodia. animea voisi taas tänään katsella.
ei vitsit toi lemmen viemää jäi niin jännään kohtaan että täytyy katsoa :D mun kaveri on tulossa tänään taas mun luokse katsomaan sitä.
kokeilin eilenä sitä matka tv ohjelmaa. laitoin tallentamaan tuon valheen vangit. ajatteli katsoa sen tänään. tykkään siitä ohjelmasta. se on aika mielenkiintoinen.
huomenna pitää käydä apteekissa hakemassa lisää leponexia.
sain eilenä labra ajan. 1.8. aamulla. aijon ajaa pyörällä sinne taas. se on aika hyvä että se on heti aamusta. saa senkin asian pois alta.
kävin eilenä pyörähtämässä seppälässä. siellä oli ale. en ostanut mitään. sinne oli tullut uusia alusvaateita. meinasin ostaa parit stringit mutta totesin että ostan ne myöhemmin. vitsit mä kaipaan niin kovasti shoppailla kunnolla. eilenä taas puhuttiin kaverin kanssa siitä. varmaan tuossa syksyllä mennään ihmettelemään lahteen kaupoille. siitä tulee varmasti kiva reissu :)
aijon lakata mun kaikki kynnet tänään. ajattelin laittaa punaiseksi.
nyt mulla oli viimeksi pinkin väriset kynnet.
mä haluaisin ostella taas kivan värisiä kynsi lakkoja. mutta päätin että käytän vanhat loppuun. aijon pestä pyykkiä tänään jos kone on vapaa. tänään kun on se liikunta ryhmä niin ei tarvii erikseen lähteä enää lenkille. huomenna menen taas lenkille. voisi pyytää kaveria mukaan jos se vaikka haluaisi lähteä mun seuraksi.
aijon käydä lenkillä joka päivä. sovittiin siitä ohjaajien kanssa.
lenkkeily tekee aina hyvää. kun on tullut lenkiltä, menee sen jälkeen suihkuun, niin mulle ainakin tulee hyvä olo sen jälkeen. sillä tavalla voi purkaa myös paineita. mua se ainakin auttaa.
otan vesi pullon aina mukaan kun lähden lenkille. nyt kun on kamalan kuuma, niin mun pitää laittaa jotain aurinko rasvaa ettei mun iho pala. mä en rusketu koskaan.
tänään pitää taas laittaa rasvaa. se on hyvä ettei se haise kauhean pahalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.